Mies asetti elokuvissa karkkipussin haarojensa väliin ja pamautti ehdotuksensa – karmeimpien treffikokemusten muisto ei haalene

Julkaistu:

Deittailu
Moni joutuu luistamaan tiukoista tilanteista tekosyyn turvin.
Kiinnostava Suomessa asuva jenkkimies, joka ilmoitti harrastavansa pyöräilyä.

– Olikin pieni ja hintelä. Toi ekaan tapaamiseen sinisen ruusun. Kaksi virhettä: ei kukkia ekoille treffeille ja mikä hemmetti on sininen ruusu, kertoo Katja erikoisista treffeistään.

Treffien aikana mies kertoi, että hänelle kelpaavat vain johtajan tehtävät, ja ettei hän koskaan käytä käteistä.

– Jätin sinisen ruusun pöytään ja häivyin vessan kautta. Lasipalatsin kahvio oli paras paikka sopia treffit, kun siellä on takaovi. Vinkkinä nykydeittaajille.

Pieleen menneistä treffikokemuksista voisi kirjoittaa kokonaisen kirjan. Tässä jutussa listasimme tyypillisiä hahmoja, joiden kanssa treffit jäävät herkästi yhteen kertaan.

Otti, vaikka ajoi

Lukijoilla on sanansa sanottavana. Yksi heistä kertoo tavanneensa erään tapahtuman lopussa ensivaikutelmaltaan kivan oloisen tyypin, ja treffitkin tuli sovittua.

– Hän sanoi tulevansa hakemaan autolla, veisi minut ulos syömään. No, tuli tekstari, että hän on lähistön parkkipaikalla auton kanssa odottamassa. Ei noussut autosta ulos, viittilöi vaan avaamaan matkustajan puoleisen oven autostaan. Jo ulkopäin likaisen auton penkillä ja lattialla kasa sekalaista ryönää ja työkaluja, joita ei itse viitsinyt siistiä pois, ”joo sä voit vaan heittää ne sinne lattialle se on ihan ok”.

Ruokapaikaksi mies oli valinnut pikaruokapaikan, missä myös a-oikeudet.

– Niinpä hän päättikin ottaa itselleen olutta, vaikka oli autolla liikenteessä. Ajattelin, että ehkäpä hän jättää auton yön yli parkkiin. Väärin ajateltu. Kolmen tuopin jälkeen hän oli yhä sitä mieltä, että voimme autolla lähteä jatkoille johonkin baariin. Mulle tulikin yhtäkkiä ”menoa”.


Jäätävää tunnelmaa

– Nainen toi minulle numeronsa, soitin ja sovimme treffit. Treffien aikana hän oli kylmä kuin jääpuikko ja kertoi heti 5 syytä, miksi ei kannata alkaa seurustelemaan. Jäin ihmettelemään miksi hän sitten antoi numeronsa alunperin? hämmästelee nimimerkki Elämä on.

Nimimerkki Suuvesi kertoo puolestaan ”iskeneensä Tinderistä naisen”, jonka hän tapasi baarissa.

– Juttelimme tarkoituksena tutustua. Naisen hengitys haisi aivan kauhealle. Joimme drinkit loppuun ja päätin, että mieluummin jatkan etsimistä kuin kävelen loppuelämäni pyykkipoika nenässä. Kiitin ja poistuin nopeasti takavasemmalle.

Vastakohtia

Nimimerkki Kissanainen kertoo, että hänen kohdalleen tuntuu sattuvan miehiä, jotka ilmeisesti etsivät itsensä vastakohtaa.

– Mies, joka halusi rehellisen naisen, valehteli koko ajan. Mies, joka halusi naisen, joka ei poseeraa, rakasti sitä (poseeraamista) itse. Mies, joka etsi empaattista naista, oli itse kaikkea muuta kuin empaattinen. Ja ne muut tapaukset eivät uskaltautuneet treffeille, myöhästyivät reippaasti tai änkyttivät/olivat tuppisuita. Ja jotkut kuvat oli otettu viisi vuotta ja 20 kiloa sitten.

Ei vaimoa Tinderistä -nimimerkki kertoo puolestaan treffeistä, joiden ideana oli nähdä kaupungilla erään tunnetun nähtävyyden edessä ja lähteä siitä kahvilaan.

– No neiti ilmoitti, että hän onkin jo kaupungilla, ”muutamalla” kaverinsa kanssa, sopiiko että kaverikin tulee mukaan. Olkoot, tulkoot. Neitejä odottelin puolisen tuntia ja kumpikin saapuu paikalle toisiinsa nojaillen ympäri päissään. Neiti on heti kaulassa kiinni, suukottelee viinanhöyryisiä pusujaan ja ehdottaa, että lähtisimme heti hänen luokseen. Kieltäydyin kohteliaasti, neiti suuttui ja huuteli kaikennäköisiä värikkäitä sanankäänteitä. Että sellaista.


Törkeät ehdotukset

– Parikymppisenä kävin sokkotreffeillä erään nuoren miehen kanssa ja menimme elokuviin. Mies laittoi ostamansa karkkipussin haarojensa väliin ja sanoi: kaiva sieltä, se tuntuu varmasti hyvältä. Että se siitä sitten, avautuu eräs nainen.

Treffikumppanien puheet voivat olla melkoisia rimanalituksia.

– Tapasin itseään luovaksi ja leikkisäksi kuvaavan 50-vuotiaan (olin 42) miehen Kaivopuistossa. Kiersimme puistoa kaksi tuntia, koska missään ei ollut sopivaa istumapaikkaa. Kun sopiva viimein löytyi piti heti siirtyä. Mies lateli kymmenen asiaa, joilla traumatisoin häntä. Muun muassa puhuin koko ajan, kun olisi pitänyt istua hiljaa. Kysyin, onko hän mielestään valmis seurustelemaan. Hän vastasi ”miksi en olisi, terapeuttinikin on sitä mieltä!”. Ei tavattu uudestaan.

Ei se ole homomiehenäkään helppoa, valittelee Duke.

– Kerran alkoi treffikumppani täyden kahvilan pöydässä esittelemään jos jonkinlaista fetissipornoa kännykältään ja toinen oli heti ensitapaamisen jälkeen puhumassa kuinka hän tahtoo muuttaa yhteen. Hohhoijaa.

Yllättäviä yksityiskohtia

Oli aika erikoista tavata 30–40-vuotiaita miehiä Tinderin kautta, nimimerkki Nautiskelija sanoo.

– Osa ei ollut koskaan matkustanut yksin, vaan kävivät aurinkolomalla vanhempiensa kanssa vielä 40-vuotiaana. Pitivät yksinmatkailua hyvin epäilyttävänä. Samaiset poikamiehet eivät osanneet laittaa ruokaa ja kämppäkin olisi kaivannut siivoojaa. Ja oikea parisuhde olisi heidän mielestään tarkoittanut vähintäänkin avoliittoa, jolloin olisivat (haaveissaan) saaneet minusta ilmaisen piian.

Kyse oli korkeakoulutetuista miehistä.

– Jännä juttu kun kiinnostukseni lopahti kuin seinään. Mieluummin kokkailen sinkkuna itselleni maistuvia ja terveellisiä aterioita siistissä omistusasunnossani.


Tarinoita riittää muillakin.

– Osa tullut treffeille kovassa humalassa. Osalla vaatimustaso liian korkealla. Baarista suurin osa lähtenyt mukaan, mutta opin, ettei ole paras paikka. Treffisovellukset ovat hauskoja, ilmaisia lounaita en ole järjestänyt. Kävely on helpoin tapa tutustua naisiin. Näet vastaako kuvaus, jos ei, sinulla onkin sovittua menoa, tietää eräs mies.

Meno kannattaa hänen mukaansa sanoa heti alussa, ettei se yllätä. Toisaalta sen voi myös peruuttaa, jos homma alkaakin sujua.

– Menin treffeille Ruisrockin jälkeisenä päivänä, juhlittuani kolme päivää. Sanoin, että tulen junalla, joten pukeudun kevyesti. Ikää piti olla 40 vuotta. Piti olla hoikka, pitkä tukka ja selvä. Nainen oli pukeutunut täyteen baarivarustukseen maanantaiaamuna. Pullonpohjalasit, baari/kokovartalomekko, ettei vaan näe kroppaa ja lievästi humalassa. Juteltiin makasiinivarikon rauniolla, nainen huusi mitä mä haluan elämältä. Hävetti sikana. Sitten tulikin se meno, kaverin pesukone piti raahata pois. Aneli uutta näkemistä. En nähnyt häntä enää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt