Mies paljasti treffeillä erikoisen keräilykohteensa – suomalaisten karmeimmat treffikokemukset saavat kylmät väreet kulkemaan

Julkaistu:

Treffikokemukset
Oudokki, totuuden pimittäjä ja tökerö – listasimme tyyppejä, joiden kanssa treffit ovat menneet aika lailla pieleen.
– Teininä poika laittoi kesken treffien minulle tekstarin: ”saakohan Kalle laittaa kätensä sun housuihin”. Istuttiin vierekkäin ja puhui itsestään kolmannessa persoonassa. Eipä kyllä saanut, muistelee eräs nainen Vauva.fi:n keskustelupalstalla.

Treffit eivät aina mene putkeen, se tiedetään. Ensitapaamiseen tulee tyyppi, joka on tykkänään toisen näköinen kuin nettideittisovelluksessa. Mieltymykset eivät kohtaa, eivätkä kemiatkaan. Joskus taas treffikumppani on jättänyt kertomatta itsestään jotain oleellista.

Toisinaan tilanne vaatii nopeaa paikalta poistumista.

– Tapasin mukavanoloisen miehen Tinderissä. Treffasimme puistossa, ja koska juttu luisti mukavasti, jatkoimme miehen asunnolle. Siellä tuli outo olo ja tajusin, että miehellä on seksi mielessä. Valehtelin, että tätini soitti ja tarvitsi nopeasti apua koiransa kanssa. Pääsin pois. Emme enää tavanneet, kertoo yksi keskustelijoista.

Keskustelusta nousee esiin jokseenkin tyypillisiä karmeita treffikumppaneita. Listasimme niitä viisi.

1. Oudokki

Oudokki kertoo ehkä liiankin paljon omista asioistaan. Eräs mies puhui treffeillä paljon äidistään.

– Todella paljon. Äidillä oli nykyään uusi mies Sakari, joka piti äidistä huolta, mutta oli jo vanha. ”Mä en sitten tiedä, mitä mä teen ja miten mä kestän, kun Sakke kuolee.” Ei tullut toisia treffejä tämän Norman Bates -tyypin kanssa.

Joskus oudokki käyttäytyy varsin erikoisesti.

– Tyypin eka kysymys oli että mikä on sun lempi sipsilaatu. Sitten hän alkoi puhua paaveista. Sitten tyyppi katseli ohi käveleviä ihmisiä ja naureskeli. Kun kysyin mikä naurattaa, niin vastasi eeeeeei mikään.

– Ystäväni tapaili melko pedanttisen oloista akateemista miestä. Eräillä treffeillä he menivät elokuviin, ja silloin tapahtui jotain todella outoa. Mies hihitteli itsekseen miltei pari tuntia lopettaen vasta kun lopputekstit alkoivat pyöriä. Elokuva ei ollut komedia. Juttu ei jatkunut tuota iltaa pidemmälle.

Erä nainen kertoo menneensä syömään mukavan oloisen miehen kanssa. Tunnelma alkoi muuttua, kun mies alkoi jossain vaiheessa kertoa harrastamastaan extreme-meditaatiosta.

– Ideana on, että pitää meditoida tyyliin kaksi tuntia samassa asennossa täysin liikkumatta. Sitten ohjaaja koskettaa kepillä äänettömästi hartiaa kun saa liikahtaa. Oli kuulemma näiden meditointien myötä tajunnut, että kaikki on heijastumaa. Että me ihmiset ollaan vain kuin syksyn lehtiä, joita universumi riepottelee. Sitten hän kertoi, miten oli lukioaikoina ajautunut itseään huomattavasti vanhempien pubiruusujen seuraan ja miten hän oli saanut kyllä ilmaista viinaa, mutta oli pitänyt suostua näitten naisten kanssa seksiin.

Kerran treffit päättyivät salamannopeasti ukkosen iskettyä.

– Mies lähes ryömi kahvilan pöydän alle ja halusi siirtyä pois ikkunan luota. Tuon vielä kestin, sillä eihän ukkoskammo rajoitu lapsiin, mutta sitten mies alkoi vastata jutteluuni ihme sihinällä ja nyki. Luulin ensin saaneen jonkun kohtauksen ja kysyin, pitääkö mennä sairaalaan. Vastaus oli "eiiiih..ssss". Kiitin kahvista ja sanoin, että minun pitää mennä.

Eräs mies kysyi heti kättelyssä, haluaako treffikumppani ottaa hänen sukunimensä, kun he menevät naimisiin.

– Ilmoitti, että meidän täytyy sitten muuttaa hänen vanhempiensa omakotitaloon aikoinaan. Kyseli mielipiteitäni lastenkasvatuksesta ja laski, minkä ikäinen ensisynnyttäjä olisin, kun seurusteltaisiin ensin tietty aika, sitten kihlat. Kirsikkana kakun päällä halusi saattaa minut kotiin ja kertoi silmät loistaen, että tietää, missä asun. Koko kotimatkan tuijotti minua niin creepysti, että vieläkin menee kylmät väreet, kun ajattelen.

2. Innokas harrastaja

Harrastuksissa, intohimoisissakin, ei ole mitään pahaa. Joskus innokkuus voi kuitenkin tappaa treffitunnelman.

– Tutustuin yliopiston kielikurssilla mieheen, joka vaikutti kaikin puolin mukavalta. Tapailimme lähinnä kaveripohjalta ja viimein päädyin hänen asunnolleen. Siellä hän sitten uskoutui intohimostaan, joka oli kaupan kassakuittien keräily. Ja hänen tapauksessaan se tarkoitti sitä, ettei hän ollut ikinä heittänyt niistä ainoatakaan menemään. Eli niitä oli paljon! En nähnyt meillä yhteistä tulevaisuutta.

– Mies esitteli kännykästään kuvia ravihevosista. Loputtomasti kuvia, niitä oli järjettömästi. Mies oli kertonut kyllä harrastavansa raveja, mutta elämään ei näköjään juuri muuta mahtunut.

– Menin Tinder-treffeille miehen kanssa, joka kesken illan alkoi kysellä, ketä ihailen. Itse hän kertoi ihailevansa yli kaiken Kekkosta ja käyttikin sitten treffien loppupuolen Kekkos-aiheiseen monologiin, jota en osannut keskeyttää. Päätin, että olisin suhteessa vain kolmas pyörä. Urho Kalevalla oli selkeästi ykkössija.

3. Totuuden pimittäjä

Totuuden pimittäminen lienee varsinkin nettideittimaailmassa tyypillistä. Moni kertoo, että deittisovelluksiin eksyy usein esimerkiksi valokuvia, jotka eivät enää vastaa omaa ulkomuotoa.
Eräs nainen kertoo yllättyneensä, kun nettideitin suusta paljastuikin koko joukko katkenneita ja puuttuvia hampaita. Toinen taas kertoo innostuneensa ”kahden lapsen yh-isästä”, joka ei sellainen aivan ollutkaan.

– Kahvittelu sujui ja juttua ja kiinnostusta riitti. Mies saattoi kotimatkalle ja otti kädestä kiinni: ”En ole sellainen ihminen, joka voisi valehdella sinulle”. Minulla on neljä lasta. Olin ihmeissäni, että mistä taivaalta ne kaksi muuta lasta yhtäkkiä tippuivat. Ja miksi hitossa mies valehteli lastensa lukumäärästä. Ilmeisesti mies kertoi vain kahdesta lapsesta, ettei treffiseura pelästyisi.

Ulkomuoto on yllättänyt monet.

– Mies valehteli ikänsä ja kuvaili ennen kuin tavattiin ulkonäkönsä näin: tummat hiukset, vihreät silmät, siististi pukeutuva jne. Olin hämmästynyt kun paikalle saapui puolet vanhempi ukko, jolla karjalalippis, rikkinäinen t-paita ja muutenkin homsuisen näköinen. Vielä kirsikkana kakun päällä: hänellä oli vaimo ja lapsi kotona.

– Paikalle odotin 175 cm pitkää, tummahiuksista ja vihreäsilmäistä 21-vuotiasta miestä, jolla on punainen salikassi. Paikalle saapui puuskuttava, pullea, huomattavasti minua vanhempi (reilusti yli 30-vuotias) mies. Hän haisi todella vahvasti siniselle käsisaippualle ja mukanaan hänellä oli outo, muhkurainen, ruumissäkkiä muistuttava lätkäkassi, joka näytti todella painavalta. Mies tuijotti minua kulmiensa alta oudosti virnistellen ja kutsui minua "pikkuisekseen". Halusin vain paeta paikalta.


4. Ruokariman alittaja

Ruokamieltymykset voivat olla kriittisiä. Eräs nainen pääsi jo innostumaan miehestä, joka oli luvannut viedä hänet kivaan paikkaan syömään.

– Ravintola osoittautui paikaksi, jonka ruokalistalta löytyi ainoastaan jotain yhden euron kanansiipiä ja parin euron burgereita. Paikasta löytyi pari pyyhkimätöntä pöytää, joissa muoviset parveketuolit. Huippu oli kuitenkin se, kun mies jätti minut yksin raflaan ja sanoi, että ”oota hetki mä käyn ostamaan juomat naapurin supermarketista kun ne on siellä 50 senttiä halvempia kuin täällä.”

Joskus ekat ja toisetkin treffit sujuvat hyvin, mutta ruoka-asiat torppaavat lupaavan alun.

– Mies oli hauska ja komea. Hän pyysi minut syömään kotiinsa, aikoi kuulemma tarjota jotain erityisen hyvää ruokaa. Ensinnäkin se kämppä oli sikolätti. Olen nähnyt sinkkumiesten asuntoja, mutta tämä ylitti kaiken. Istuin baaripöydän ääreen, ja mies sanoi, että hän tarjoaa gulassia. Sitten hän otti jääkaapista kaksi viilipurkin kokoista valmisruoka-annosta, pisteli kansiin reikiä ja laittoi mikroon. Mitään leipää ei ollut ohessa, juomaksi kaljatölkki.

Eräällä keskustelijalla mahdolliset jatkoaikeet kaatuivat jo ensitreffeillä.

– Mies kutsui minut syömään vähän parempaan ravintolaan ja osti minulle viiniä. Itse joi kokista jäillä. Illallisen päätyttyä hän antoi minulle ruusun. Siis ekat treffit! Minulla oli (valitettavasti) koko ajan fiilis, että se varmaan huumaa minut jollain lääkkeellä ja vie kotiinsa lemmikiksi.

– Tuttuni meni treffeille eliittikumppani-sivustolta bongatun lääkärin kanssa. Lääkäri oli sisäänpäin kääntynyt epämääräinen myhäilijä, joten ensivaikutelma oli varsin huono. Hän kuitenkin meni tilaamaan juotavaa, ja saapui pöytään kahden viinilasin kanssa. No löytyyhän sitä nyt jotain aloitekykyä, nainen ajatteli. Mies oli kuitenkin hakenut molemmat viinilasit itselleen joita hörppi vuorotellen.


5. Tökerö tyyppi

Tökerö tyyppi on yksinkertaisesti tahditon, joskus jopa törkeä.

– Ensimmäiset treffit ja illallinen olivat oikein onnistuneet. Kun pääsimme ravintolasta kadulle, mies kiersi toiselle puolelleni, otti minut käsikynkkään ja antoi itsevarmasti minulle ohjeen: minun tehtäväni olisi siitä eteenpäin huolehtia siitä, että olisin kävellessä ja istuttaessa aina hänen vasemmalla puolellaan, koska silloin hän näkisi vain kauniin kasvonpuoliskoni. En ollut koskaan ajatellut, että olisin naamaltani jotenkin muotopuoli.

– Miehen luona ekaa kertaa kylässä, pussaillaan sohvalla ja mies ehdottaa muina miehinä että sopiiko että tilaa prostituoidun mukaan kolmen kimppaan. No ei sopinut mulle.

– Mies kertoi käyneensä maksullisissa monta kertaa, kutsui sitä ”kalliiksi harrastukseksi”. Join lasini loppuun ja häivyin.

– Tapasin mukavan oloisen miehen netissä. Sovittiin treffit ja ensimmäisenä kun tavattiin, mies nauraa, että sullahan on ärrävika! Mies kommentoi muutenkin ulkonäköäni arvostelevasti. Lähdin jollain verukkeella nopeasti.


Tökerö tyyppi voi myös olla täysin itsekeskeinen.

– Sovittiin treffit luokseni. Mies käytännössä selitti autoista ja imi kaulani mustelmille, vaikka pyysin ettei. Siinä kaikessa imuttelussa laukesi housuihinsa, joita ei oltu edes ehditty ottamaan pois. Eihän siinä muuten mitään, mutta mies ei mennyt peseytymään ollenkaan. Koko illan aikana. Ällötti. Lopulta kun ravasi parvekkeella tupakalla, hän otti minut kainaloon ja kertoi, miten paljo rakastaa minua ja miten sitten tässä yhdessä katselemme loppu elämämme tähtiä.

Ihan kaikkea ei välttämättä kannata kertoa.

– Mies pamautti suoraan, että viihtyy kyllä ihan yksinkin ja että ”käsityöt” on oikeastaan ihan kivoja. Kesken kaiken ravintolapöydässä. Koitin naurahtamalla kuitata jutun, mutta erehdyksessä menin komppaamaan että ”niinhän ne on” tms. Siitä tulikin sitten loppuillan puheenaihe. Baarissa hän rohkaistui jo arvuuttelemaan, miten minä ”teen sitä ja miltä näytän”, ja kuinka upea olisi vaikka päästä näkemään.

– Mies avasi keskustelun kertomalla että hänen äitinsä kutsui häntä pienenä "kapteeni koukuksi", koska hänellä on käyrä.

Millaiset epäonniset treffit sinä olet kokenut? Mitä tapahtui? Kerro ja keskustele kommenttikentässä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt