Näistä syistä irtoseksi ei kiinnosta – lukijat kertovat: ”Kuin kylmää pakastepihviä”

Julkaistu:

Seksi
Kännissä täysin turhaa puuhaa, eikä mitään maata mullistavaa aina selvinpäinkään, sanoo yhden illan juttuihin kyllästynyt mies.
Kun oikea ihminen ja sopiva tilanne on sattunut kohdalle, seksiin on päädytty niin hotellin käytävällä kuin kolaripaikalla hinausautoa odotellessa.

Kerroimme viime viikolla lukijoiden yhden illan jutuista, jotka olivat niin kuumia, että seikkailuja muistellaan lämmöllä vielä vuosien jälkeenkin.
Yhden illan kohtaamisilla on kuitenkin myös toinen puoli. Muistot voivat olla nolostuttavia tai suorastaan epämiellyttäviä.

Kliininen seksologi (NACS), Ihmissuhdeterapiakeskuksen johtaja Tiina Vilponen kertoi aiemmin, että yhden illan juttuihin partneriksi voi valikoitua ihminen, jonka kanssa ei ryhtyisi esimerkiksi pidempään suhteeseen.

Eipä siis ihme, että yhden illan juttu voi olla myös pettymys.

– Sekin saattaa parhaimmillaan auttaa hahmottamaan, millaisia kokemuksia kaipaa, Vilponen huomautti.

”Liian monta kertaa olen herännyt vieraista sängyistä”

Pettymyksiä on osunut myös IS:n lukijoiden kohdalle. Näin lukijat kertovat yhden illan jutuistaan, jotka olisivat saaneet jäädä väliin.

”Minä en tuntenut häntä. Hän ei tuntenut minua. Silti teki mieli kokeilla mitä tästä tuntemattoman kanssa tulisi. Panetti. Mutta ei tullut mitään kivaa, koska mitään todellisia tunteita ei ollut. Oma olo oli kuin olisin hässinyt kylmää pakastepihviä. Yhtä hyvin olisin voinut viettää ’eroottisen hetken’ hakemalla marketista kaksi jauhelihapihviä seurakseni sänkyyn.

Väkisin vääntäminen onnistui lopulta tuomaan lopputuloksen, mutta ei se kivalta tuntunut. Hävettikin, kun tapasin muutamaa päivää myöhemmin toisen tyttelin, jota olin treffannut pari kertaa ja joka ihan oikeasti oli sytyttänyt tunteita minussa. Yhden yön jutut eivät sovi minulle: on paljon kivempaa kun tuntee partnerin ja voi kertoa omalle partnerilleen mitä haluaa, mitä ei, mistä pitää ja mistä ei. Aivan kuten hyvä parisuhdekin perustuu hyvään keskusteluyhteyteen, niin perustuu myös hyvä seksi, sillä meidäthän erottaa eläimistä se, miten kohtelemme toisiamme.”

Mefisto

”Liian monta kertaa olen herännyt vieraista sängyistä. Kännissä täysin turhaa puuhaa, eikä mitään maata mullistavia ole olleet monet kokemukset selvinpäinkään. Kun on nainen, jota rakastaa ja jonka kanssa seksi pelaa, voin olla tyytyväinen. Ehkä mulle vaan ei irtoseksi toimi.”

Makeboy72

”Pahin Tinder-kokemus: kerran seksiä ja ei-toivottu raskaus. Toinen osapuoli oli sitä mieltä, että helpostihan se hoituu. Hänellä kun ei ollut asian kanssa mitään tekemistä.”

Milla

”Ystävästäni tuli vasten tahtoaan isä yhden yön jutun jälkeen, vaikka oli käytetty tuplaehkäisyä kondomi + pillerit.”

Tottuuus

”Pahin Tinder-kokemus oli sellainen, jossa ihastuin mieheen ja hänen toiminnastaan käsitin, että tunne molemminpuolinen. Sitten kun oltiin harrastettu seksiä, niin yhtäkkiä hän halusikin olla vain ystävä. Jännä juttu oli se, että kuukauden päästä tyyppi seurusteli jo, täysin erilaisen naisen kanssa.”

Jossu

”Yhden kerran sain tippurin yhden yön seksistä. Kortonkia kannattaa käyttää, estää tauteja.”

Lukia

”Mekaanisen homman osaan ihan yksinänikin hoitaa”

Moni lukija onkin tullut siihen tulokseen, ettei irtoseksi kiinnosta lainkaan.

”En ole ikinä etsinyt seksiseuraa. Kun tapaa jonkun ihmisen, jonka seurassa voisi viihtyä pitempäänkin, niin tietysti seksi tulee mukaan, jos kihelmöi sillä lailla. Aina ei tunnu värinöitä, vaikka olisi kuinka kivaa muuten, silloin en mene pitemmälle. Seuraa seksin vuoksi? Ei kiitos!”

Ei suoraa päätä

”Tutustuin mieheen netin deittipalstalla. Mies vaikutti mukavalta, ja juttu luisti. Sovittiin aika pian tapaaminen lenkkeilyn merkeissä. Heti tavattuamme hän totesi, ettei halua seurustella mutta seksisuhde kuulemma kävisi. Sanoin, ettei käy mulle, etsin tositarkoituksella kumppania. Seksistä mies jankkasi koko treffien ajan ja yritti lähennellä. Emme tavanneet enää koskaan, vaikka hän yritti vongata varmaan pari kuukautta.”

Pirkko

”Mitä se seksi on ilman rakkautta. Joilla ei ole toisen tuntemusta, syvää rakkautta toista kohtaan, he eivät tiedä tosi seksistä mitään.”

Hilja

”En ole koskaan lähtenyt varta vasten hakemaan seksiseuraa mistään. Pelkkä seksi ei kiinnosta, vaan muutoin mielenkiintoiset ihmiset kiinnostavat. Jos sattumalta kohtaa mukavantuntuisen ihmisen, voi se johtaa seksiinkin, jos kummastakin siltä tuolloin tuntuu. Useimmiten ei seksi silloinkaan ole mikään tavoite. Mieluummin tutustun ihmiseen ensin muutenkin ja yhtä tapaamista enemmän ennen kuin seksi astuu kuvaan. Seksi ilman tunteita on kuollut mekaaninen toimitus. Sellaisen mekaanisen homman osaan ihan yksinänikin hoitaa.”

Hmm...

”En ole viettieni vietävissä eli jalkovälin ohjailtavissa oleva elukka, en siis harrasta yhden yön juttuja. Kolme kertaa olen ollut naisen kanssa pitkässä parisuhteessa, ja seksikumppaneita on yhtä monta.”

Apinoiden planeetta

Jos yhden illan juttu jäi mietityttämään tai seksistä ja suhteista haluaa ylipäänsä keskustella, Sexpon neuvontapuhelin palvelee läpi kesän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt