Milla, 24, päätyi Tinderin kautta tapailemaan sugar daddyja: ”Tajusin, miten helppoa hommaa se oli”

Milla on tapaillut sugar daddyja kolme vuotta. Ala sopii hänelle, mutta siihen liittyy myös varjopuolia.

Milla tuo kasvot sokerideittailulle, koska hänen tapauksessaan kyse ei ole salaisuudesta.

Jyväskyläläinen Milla, 24, käy muutaman kerran kuukaudessa treffeillä, kuten moni muukin hänen ikäisensä.

Treffit suuntautuvat yleensä mukavaan ravintolaan illalliselle tai drinkeille. Joskus mennään lenkille, joskus kesämökille.

Treffikumppanin kanssa käydään useimmiten läpi omia mielenkiinnon kohteita. Millan kohdalla niitä ovat kirjallisuus, pelaaminen, tv-sarjat ja elokuvat.

– Yleensä keskustelemme deittikumppanin kanssa kaikesta maan ja taivaan välillä. Esimerkiksi harrastuksista ja tulevaisuuden suunnitelmista. Se on ihan tavallista treffailua.

Täysin tavallisia Millan treffit eivät kuitenkaan aivan ole. Milla nimittäin saa deittailusta rahaa – hänen deittikumppaninsa ovat sugar daddyja.

Sokerideittailulla tarkoitetaan sitä, että varakas vanhempi henkilö antaa nuorelle rahaa tai lahjoja, joihin muuten ei olisi varaa. Sokerideittailuun liittyy useimmiten seksi, niin myös Millan kohdalla.

Seksiä edeltävä treffailu on kuitenkin myös tärkeässä osassa.

– En huomaa eroa ”normaaliin Tinder-treffailuun”, jos tapaamiset osaa sopia turvalliseen paikkaan, Milla kertoo.

Tinder toimi väylänä: ”Tajusin, miten helppoa hommaa se oli”

Milla on ollut alalla nyt kolme vuotta.

Kuinka 21-vuotias nuori nainen sitten päätyi kohutulle alalla? Millan mukaan Tinderin kautta.

Milla kertoo nuorten suosiossa olevassa Tinderissä liikkuvan paljon miehiä, jotka ovat valmiita maksamaan tapailusta.

– Minulta yritettiin ostaa kuvia koko ajan enemmän ja enemmän. Aloin keskustella henkilöiden kanssa ja sain hyvät ohjeet, kuinka kuvia pystyy myymään ilman, että kasvot näkyvät.

Samalla Milla kiinnostui myös sokerideittailusta.

– Tajusin, miten helppoa hommaa se oli.

Millan mukaan sugar daddyjen yhteydenotot tulevat yleensä sosiaalisen median ja internetin kanavien kautta.

Kuukausitulot useissa tuhansissa euroissa

Milla kertoo saavansa miehiltä lahjaksi enimmäkseen vaatteita ja alusvaatteita, sillä usein miehillä on esittää toiveita treffien pukeutumiseen. Korkokengät ja mekko ovat monen mieleen.

Millan mukaan minimitienestit ovat kuukaudessa useampia tuhansia euroja. Milla tietää, että alalla voi tienata vielä huomattavasti enemmänkin. Hän kuitenkin pitää livetapaamiset mahdollisimman minimissä ja valikoi tarkkaan miehet, jotka hän haluaa tavata.

– Pyrin deittailemaan oman jaksamisen ja mielenkiinnon mukaan. En ota ”myrkyllisiä” ja häiriköiviä asiakkaita.

”Alaan liittyvät päihteet, päihdeongelmat ja rikollisuus”

Milla kertoo sokerideittailun sopivan hänen tämänhetkiseen elämäntilanteeseensa. Parisuhteen löytyessä hän voisi kuitenkin harkita alan vaihtoa.

Vaikka sokerideittailu sopiikin Millalle, on naisella myös muutama varoituksen sana.

– Tämä ala ei todellakaan sovi kaikille. Tiedän henkilöitä, jotka ovat miellyttäneet liikaa asiakkaitaan. He ovat saaneet alalta mielenterveysongelmia. Tähän alaan liittyvät myös päihteet, päihdeongelmat ja rikollisuus, Milla varoittaa.

Millan mukaan sokerideittailijan pitää osata ajatella itseään. Nykyään Milla pitää kiinni omista rajoistaan ja siitä, mitä asiakkaan kanssa sovittuun hintaan kuuluu.

– Olen katunut sitä, että alussa tuli tavattua liian nopeasti henkilöitä, jotka eivät olleet kiinnostuneita mistään muusta kuin seksistä. He aiheuttivat todella ahdistavia tilanteita, ja sain usein morkkiksen.

Milla antaa kasvot sokerideittailulle, koska hänen tapauksessaan kyse ei ole salaisuudesta.

– Minun kohdallani tekemiseni ovat yleisessä tiedossa internetin maailmassa. Olen avoin ihminen ja kertonut tästä lähipiirilleni. He ovat tietysti olleet huolissaan turvallisuudestani ja muistuttaneet siitä, millaisia asiakkaita voi tulla vastaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?