”Sain baarista saaliikseni kiihkeän miehen” kertoo 54-vuotias nainen – lukijat paljastavat kuumimmat yhden yön juttunsa

Julkaistu:

Seksi
Kun oikea ihminen ja sopiva tilanne sattuu kohdalle, yksikin kerta jää mieleen.
Joitakin yhden illan juttuja voi muistella lämmöllä vielä vuosien jälkeenkin – ja toiset taas unohtaisi mieluiten kokonaan. Kummin vain, kokemus on yleensä jännittävä.

Tyypillistä yhden yön kohtaamisille on, että seksi on erilaista tai vaihtelevampaa kuin tavallisesti.

Ilta-Sanomien seksikyselyn vastaajat kertoivat, että kun oikea ihminen ja sopiva tilanne on sattunut kohdalle, seksiin on päädytty niin hotellin käytävällä kuin kolaripaikalla hinausautoa odotellessa.
Syitä yhden illan jutuille on monia.

– Kuten halu olla toisen lähellä, saada kosketusta ja seksiä sekä nauttia, sanoi kliininen seksologi (NACS), Ihmissuhdeterapiakeskuksen johtaja Tiina Vilponen.

Erilaista seksistä voi tehdä se, että partneri on toisenlainen kuin yleensä.

– Seksikumppaniksi on valikoitunut sen tyyppinen henkilö, jonka kanssa ei aiemmin ole harrastanut seksiä tai jonka kanssa ei olisi ryhtynyt pidempään suhteeseen.

Voi kun saisi joskus uusiksi...

Myös IS:n lukijat paljastivat omat kokemuksensa yhden yön seikkailuista, jotka ovat jääneet hyvällä tavalla mieleen.

”Entisen kotikaupunkini uimalaan pääsi ilman avaimiakin, se sijaitsi järven rannalla. Ihan tarkkaa muistikuvaa ei ole, oliko siellä jokin aita kuitenkin. Veteen kuitenkin mentiin ravintolaillan jälkeen. Ihan rauhassa saatiin olla.”

Kiltti tyttö tuhmana

”Noin 15 vuotta sitten olin Erottajalla eräällä klubilla, nimeä en muista. Oli perjantai ja olin lähdössä kotiin ajoissa, koska oli duunia seuraavana päivänä. No, tulin ulos klubilta ja oven eteen tuli taksi. Taksista hyppäsi kaksi puolituttua tyttöä kyydistä. Kysyin, lähdettekö jatkoille... noh sitten mentiin. Aamulla yritin pomolta pyytää vapaata. Ei myöntänyt. Töissä ei ollut kankkunen, hymyilytti vain. Ainoa mikä häiritsi: huulet ja sen ympäristö oli ihan rohtuneet... syystäkin, kun on vaan yksi maila. Vielä muistan sen elävästi, kun lähdin lauantaina aamulla duuniin, niin tytöt piti hauskaa keskenään.”

Sattuu ja tapahtuu

”Aikoinaan baarista lähti mies saatille. Keskellä keskustaa, sillan vieressä sitten touhuttiin kivisellä alustalla. Polvet vähän ruvella. Jatkettiin herran kotona.”

Krista


”Voi kyllä ne himot hyrrää vanhemmallakin naisella (54), ja olen onnellinen siitä. Viimeksi juhannusaattona sain ’saaliikseni’ kiihkeän miehen baarista. Montaa sanaa ei vaihdettu muuta kuin kumman luo mennään, taksissakin oli aika kuumaa meininkiä. Siitä vaan, piristää elämää!”

Ihanadoris

”Kahden miehen kanssa yö hotellissa. Voi kun saisi joskus uusiksi...”

Nainen 40

”Perinteisesti baarissa kerroin yhdelle miehelle, että olet tosi komea ja haluaisin sut mun kotiin yöksi. Aivan ihana kokemus oli. Hyvää seksiä, läheisyyttä ja fiksujen ihmisten keskusteluja. Molemmat sinkkuja, minä aika vasta eronnut, ja hän pienten lasten vuoroviikkoisä. Aamulla saatoin pysäkille, halattiin ja pussattiin, enkä ole hänestä kuullut mitään. Ei vaihdettu yhteystietoja ja hyvä niin. Se oli juuri hyvä ’juttu’ juuri siihen paikkaan.”

Aliisa

”Kerran Pori Jazzeilla törmäsin päivällä yhteistyökumppaniin, joka oli kaverinsa kanssa juhlimassa. Olin miestä 10 vuotta vanhempi enkä arvannut aluksi, että hän oli todella kiinnostunut minusta. Hän tuli kuohuviinilasille kanssamme puistoon ja suuteli, jatkoimme asunnolleni ja vietimme ihanan illan yhdessä, jonka jälkeen jatkoimme tahoillamme jazzeissa. Myöhemmin samana kesänä tapasimme Turussa Down by the Laiturissa, yhtä ihanaa oli sekin kerta. Sen jälkeen emme ole kohdanneet, mutta usein lämmöllä muistelen häntä.”

Ihana kesä

”Olimme hiihtämässä, ja kun tulimme asuntooni, halu oli molemminpuolinen. Minä naisena otin housut alas ja asetuin nojatuoliin, mies tuli päälleni ja rakastelimme. Jälkeenpäin nauroimme yhdessä, ehdittiin sentään ottaa sukset pois – monot jäi jalkaan.”

Torniotar


”Joskus kaipaan niitä yhden yön juttuja. Kiihkoa ja halua, sitä niissä riitti. Hetken huikeaa himoa ja hyvä olo molemmilla. Ei paha, mutta nyt se ei enää käy, kun en ole enää sinkku. Olisi tietenkin kiva, jos noita tuntemuksia voisi olla myös oman kumppanin kanssa, vaan eipä käy halut yhteen...”

blondi

”Konferenssimatkalla tanssitin illalla naista, jonka kanssa päädyimme hotellihuoneeseeni. Hame putosi lattialle alta aikayksikön ja kohta olimme sängyssä. Sinä yönä ei paljoa nukuttu. Erittäin hyvää seksiä useampia kertoja pitkin yötä. Onneksi ei tarvinnut itse ajaa kotiin seuraavana päivänä. Toisen konferenssipäivän anti jäi vähälle, kun yritin torkkua takarivissä. Nyt vajaat kymmenen vuotta ja kaksi lasta myöhemmin kutsun tätä naista vaimoksi.”

Mies pääkaupunkiseudulta
”Aikamoista kohellusta ja usein vielä humalassa”

Kaikille yhden illan jutut eivät toimi.

– Seksi on ylivoimaisesti parasta silloin, kun on tunteet mukana ja tuntee toisen paremmin. Yhden illan jutut yleensä aikamoista kohellusta ja usein vielä humalassa, kirjoittaa nimimerkki Justus.

Seksologi Tiina Vilponen näkee, että huonokin kokemus voi auttaa näkemään paremmin sen, minkälaista kanssakäymistä ja seksiä haluaisi.

– Joskus yhden yön juttu voi olla myös pettymys. Sekin saattaa parhaimmillaan auttaa hahmottamaan, millaisia kokemuksia kaipaa, Vilponen sanoi.

Millainen on oma yhden illan juttusi, jota et unohda? Paljasta alla kommenteissa paras kokemuksesi – tai avaudu siitä kerrasta, jolloin kaikki meni katastrofaalisesti pieleen!

Ota kantaa

Onko sinulla ollut joskus yhden yön juttu?

Kyllä 68% Ei 32%
Ääniä yhteensä 13474

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt