Suomalaiset kertovat, mikä toisessa todella vetoaa: ”Ilman näitä ominaisuuksia voi olla vaikka kuinka pitkä ja komea, mutta silti epäseksikäs”

Julkaistu:

Seksikkyys
Kokonaisuus ratkaisee, tuumaa moni lukija.
Katse, hymy ja luotettavuus – ne ovat monen mielestä ihmisen seksikkäimpiä ominaisuuksia, selvisi tästä kyselystä.

Lukijoilta kysyttäessä luetteloon livahtaa muitakin piirteitä.

– Naisessa viehättää ensin pukeutuminen, naiselliset muodot ja liikkeet. Lähempänä sitten hymy ja se, kuinka tulee juttuun. Myöhemmin voi jopa tutkia niitä muotoja tarkemminkin. Ei se sen ihmeellisempää. Jos nainen piiloutuu muodottomiin vaatteisiin, ei ennalta tuntemattomia edes rekisteröi, tunnustaa nimimerkki Mies52.

– Kyllä ryhti ja itsevarmuus on sitä mikä huomion herättää. Eikä hyvä peppu huononna asiaa, sanoo nimimerkki TM.

– Kauniit sääret ja hymykuopat, muuta ei tarvitakaan. Purjeet voi suurentaa, samoin peräsimen, mutta hapanta naamaa tai meikkikasaa en halua, toteaa Maalainen.

Kauniit, hoidetut hampaat ja sopiva rintaliivien kokokin mainitaan miesten vastauksissa.

”Ulkonäkö tärkein”

Erään lukijan mielestä on tekopyhää esittää, että pinnalliset asiat eivät kiinnostaisi ihmisiä.

– Kaikki tuntemani naiset ovat valinneet miehensä ulkonäön perusteella ensisijaisesti. Kyllä komeat kasvot, riittävä pituus, lihaksikkaat käsivarret yms. tsekataan ensin, sitten luonne.

Sama toisinpäin, hän arvelee.

– Miesten katseen kääntää kaunis nainen. Rotusääret, muodokas, mutta hoikka, pitkähiuksinen, kauniskasvoinen. Tuollaista upeutta kaikki katsovat. Harva saa. Ne ilman jäävät alkavat lohduksi puhumaan sisäisen kauneuden tärkeydestä. Tärkeää sekin on. Mutta ulkonäkö tärkeämpi. Rehellistä olisi myöntää tämä. Molempien sukupuolien.


Hymyilkää!

Toisaalta juuri hymy ja kaunis katse ovat monelle tärkeitä.

– Hymyilkää miehet, hymyilkää ja katsokaa kohti! Se ei maksa mitään ja saa ainakin minut hymyilemään takaisin heti. Näin löysin myös oman mieheni aikanaan. Hän sanoi, että kaunis hymyni oli kiinnittänyt hänen huomionsa, ja sillä tiellä hän on vieläkin, sanoo nimimerkki Hymysyy.

Miehen intensiivinen katse ja hymy sekä itseä miellyttävä ulkomuoto sytyttävät nimimerkin Ei niin nuori enää hyvinkin nopeasti.

– Hymy on paras ehostus molemmille sukupuolille, ihan joka paikassa. Plussaa mieleenpainuvasta perhostelusta vatsanpohjassa aiheuttaa hyvä huumorintaju, jos puheväleihin pääsee, sekä puhtoinen ja ryhdikäs olemus.


Kaljut miehet kuumia

Älykäs mies on seksikäs, tiivistää Murmeli.

– Ja se, että mies pitää naisia tasa-arvoisina. Ilman näitä ominaisuuksia voi olla vaikka kuinka pitkä ja komea ja silmät voivat vilkkua, mutta ilman älykkyyttä mies on perusteellisen epäseksikäs.

Rehellisyys, avoimuus ja uskollisuus saavat myös kannatusta. Kaljut miehet mainitaan useampaankin otteeseen.

– Näissä miehissä on jotain maagista vetovoimaa. Katseeni on aina kääntynyt sinne, missä kulkee kaljupäinen mies. He ovat viehättäneet minua aina. Jos olen väkijoukossa, niin kummasti huomaan heti, jos siellä sellainen mies kulkee. Kaljupäiset miehet pysyvät koko ikänsä nuorekkaan näköisinä. Miehessä kuitenkin tärkeintä on käytös, hymy, keskustelutaito ja intensiivinen katse. Ne asiat sytyttää. Jos mies on vielä kaljupäinen – tatuoinneista en välitä – syke huomaamatta nousee.

Kokonaisuus ratkaisee

Yksittäisiä asioita on vaikea laittaa tärkeysjärjestykseen, tuumaa 62-vuotias mies.

– Kokonaisuus kumminkin ratkaisee. Kyllä sitä naisessa arvostaa kumminkin luotettavuutta, aikuismaisuutta, mukavaa luonnetta, tyylikkyyttä ja sitä, että pitää fyysisestä kunnostaan huolta.

Samaa mieltä kokonaisuuden merkityksestä on nimimerkki HerraX.

– Sopusuhtainen vartalo, kasvot, silmät, hymy, hiukset. Myös hoidetut kädet. Mukavaa jos nainen meikkaa joskus minua varten eikä vain silloin kun mennään jonnekin. Eikä nainen saa olla liian puhelias, seksikkyys kaukana jos aina äänessä.

”Naapurin tyttö on top”

Nimimerkki Mies kertoo mieltyvänsä sekä vartaloista että persoonallisuudesta.

– Pitkä tai lyhyt, hoikka tai ei niin hoikka, vaikea sanoa mikä sen tekee. Kasvojen ei tarvitse olla ns. kauniit. Oikeastaan mieluummin jotenkin vain kivat. Halukas ja aktiivinen nainen. Miellyttävä persoona, ei ilkeile.

Naapurin tyttö on top, muotoilee toinen mieslukija.

– Kyllä se on niin, että miehet katsovat ensin rintoja tai takapuolta, vartaloa yleensäkin. Sieltä se katse sitten nousee kasvoihin. Ja jos vastaan saa hymyn tai katseen, ollaan jo pitkällä. Itse etsin sellaista naapurin tyttöä, kilttiä ja hyväkäytöksistä, joka ei polta ja juokin kohtuullisesti. Jolla on unelmia tulevaisuudesta, ja joka haluaa jo nuorena rakentaa elämänkestävän lapsiperheen ja parisuhteen. Arvatkaas onko harvassa?

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt