Miehen outo käytös ja ”suklaasormus” saivat naisen epäluuloiseksi – valhe paljastui tyypillisellä tavalla

Julkaistu:

Pettäminen
Älylaitteet ja sosiaalinen media paljastavat herkästi valheiden jäljet. Kaikki rinnakkaissuhteet eivät silti ole luvattomia.
Nainen luuli seurustelevansa vapaan miehen kanssa. Miehellä oli pieni yksiö paikkakunnalla, jossa nainen oli töissä.

– Olin useasti hänen luonaan ja hän minun. Välillä oli merkillisiä ylitöitä, minä yritin ymmärtää, kunnes kerran hän saapui ovelleni vihkisormus vasemmassa nimettömässä. Rassukka unohtanut sen sormeensa. Väitti suklaamunasormukseksi ja vaikka miksi, nainen kertoo syrjähypyistä kertovassa jutussamme.

Tarinansa kertonut nainen teki selkeästi luvattoman teon. Hän urkki miehen puhelinta. Selvisi, että mies oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta. Miehen yksiö oli työsuhdeasunto.

– Ehdin seurustella kaksi vuotta miehen kanssa ja hyvinpä mies sai huijattua niin minua kuin vaimoaan.

Rinnakkaissuhteet monenlaisia

Teknologisen kehityksen ansiosta on aiempaa helpompaa aloittaa luvaton rinnakkaissuhde ja ylläpitää sitä, totesi seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen kolumnissaan. Seksikumppaneita voi etsiä vaikkapa varatuille ihmisille tarkoitetusta seuranhakupalvelusta ja viestiteltyä saa mistä vain ja milloin vain. Toisaalta teknologia näyttelee suurta roolia myös kiinnijäämisissä.

Uskottomuuden tai pettämisen sijaan Tanskanen käyttää mieluusti termiä luvaton rinnakkaissuhde, koska on myös suhteita, joissa rinnakkaissuhteet ovat yhteisestä sopimuksesta sallittuja.

Lukijoillakin on tähän sanottavansa.

– Meitä polyamorisia kauhistellaan perversseiksi. Kyllä, miehiä on kaksi, koskaan en ole valehdellut kummallekaan ja meillä on kolmistaan oikein hauskaa. En vähääkään arvosta ihmistä, joka valehtelisi rakkaimmilleen. Jollei pysty olemaan yksiavioinen niin se on paras sanoa heti, kertoo Sani.

Jotkut tuttavat saattavat lähestyä Sanin miestä ja kertoa, että ”näin vaimosi suutelemassa toista miestä kaupungilla.” Sanille itselleen joku on kerran todennut, että "nyt järkytyt, miehesi on homo".

– Jos aikuiset ihmiset oppisitte tekemään mitä sanotte ettekä jeesustelemaan yhtä ja tekemään ihan muuta, niin voisi aika moni sydän jäädä särkymättä.
Polyamoria on yksi monisuhteisuuteen kuuluva ihmissuhdemuoto. Tällöin ihmisellä voi olla yhtäaikaisesti useampia seksuaalisia ja romanttisia suhteita.


Some sen paljasti

Tanskanen veikkaa, että merkittävä osa luvattomista rinnakkaissuhteista tulee ilmi siten, että kumppani löytää kumppaninsa päätelaitteelta jotain sellaista, mikä paljastaa luvattoman suhteen.

Eräs mieslukija kertoo päätelleensä sosiaalisesta mediasta, että kumppani ei ollut kertonut totuutta menoistaan.

– Ennen nykyistä vaimoani seurustelin erään daamin kanssa. Kaikki tuntui hyvältä, olin todella ihastunut ja vällyjen alla oli myös kiihkeätä, innovatiivista ja seikkailunhaluista toimintaa, hän kuvailee.

Eräänä päivänä mies sai kuulla tutuiltaan, että nainen oli nähty toisessa kaupungissa, toisen miehen kanssa.

– Kysyin asiasta ja tietenkin tuli kiistäminen. Aikaa kului hieman eteenpäin ja hän lähti tyttöjen kanssa viihteelle. Kun käyttää somea, whatsuppia jne., ongelmaksi muodostuu se, että ystävät näkevät milloin on ollut aktiivinen. Uskoin, tai halusin uskoa häntä, mutta yhtenä iltana hänen jo nukkuessaan, puhelimeen tuli viesti.

Mies sattui vilkaisemaan näyttöä, ja siinähän se oli, totuus naisen riennoista.

Oletko sinä pettänyt tai tullut petetyksi? Miten se paljastui? Keskustele ja kerro kommenttikentässä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt