Iiris vietti villin yön vieraan miehen ja naisen kanssa – vuosia myöhemmin menneisyys käveli vastaan aivan väärässä paikassa

Julkaistu:

Suhteet
Entiseen törmääminen ei välttämättä ole kovinkaan herkullinen hetki, mutta maailma on pieni.
Kolmekymppinen Timo kertoi aiemmin joutuneensa muutamaankin kertaan kummalliseen tilanteeseen. Nimittäin sellaiseen, jossa entinen seksikumppani tuli vastaan hämmentävän yllättävässä yhteydessä. Kuten esimerkiksi työpaikkahaastattelussa.

Vastaavaa on sattunut muillekin. Nimimerkki Iiris kertoo ”tehneensä ennen avioitumista kaikenlaista”, kuten viettäneensä kiihkeän yön tuntemattomien miehen ja naisen kanssa.

– Kaikki tapasimme ensimmäistä kertaa sinä iltana juhlissa. Aamulla sanoimme heippa ja jatkoimme kukin eri suuntiin. Yllätys oli aikamoinen kun esikoiseni aloitti päiväkodissa. Vanhempaintapaamisessa kohtasin nämä yhden yön partnerini perheellisenä pariskuntana. Vietimme kiusallisen tunnin istuen samassa pikkulasten ruokapöydässä juttelemassa talkooasioista muiden vanhempien kanssa.

Jälkikäteen kaikilta kolmelta pääsi nauru päiväkodin pihalla.

– Nykyään lapsemme ovat ystäviä ja tuohon yöhön ei ole sen koommin palattu.


Työpaikoilla sattuu ja tapahtuu

Nimimerkki Hade kertoo törmänneensä entiseen uudessa työpaikassa.

– Vuosia sitten mulla oli pari kuukautta kestänyt suhde varatun naisen kanssa. Olin pitkällä työkomennuksella vieraalla paikkakunnalla ja tapailimme aina minun luonani. Meni muutama vuosi ja vaihdoin työpaikkaa. Samaan työpaikkaan oli päätynyt tuo nainen miehensä kanssa ja mies toimi esimiehenäni. Ei ollut mikään herkullinen asetelma, mutta maailma on pieni.

Mutta hauskaa oli -nimimerkki jäi ilman hakemaansa työpaikkaa, kun hän erehtyi iskemään firman (jo varatun) pomon.

– Hain töitä vieraasta kaupungista. Haastattelu oli sovittu maanantaiksi. Menin paikkakunnalle jo lauantaina, jotta saisin tutustua kaupunkiin, sillä olin melko varma työpaikastani. Lauantai-iltana pokasin ravintolasta miellyttävän naisen, jonka kanssa vietin railakkaan ja riettaan yön.

Työhaastattelussa ilmeni, että nainen oli hakemani paikan yrityksen toinen omistaja. Toinen oli hänen miehensä, joka palasi ulkomaanmatkaltaan vasta maanantaina suoraan työhaastatteluun. Työpaikka jäi saamatta kun johtajarouva ei pitänytkään minua soveliaana.


Uudesta kohtaamisesta pitkä suhde

Joskus käy niin, että seksikumppanit eivät jää kunnolla edes mieleen.

– Nuorehkona miehenä ravintolassa oli daami ja siinä flirttailin aikani, mutta kun tuli aika ehdottaa siirtymistä muualle daami kertoi, että eiköhän se yö pari vuotta sitten junassa riittänyt. En kerta kaikkiaan muistanut.

Joskus taas seksikumppanista tulee jotain enemmän.

– Olin työni vuoksi aika tunnettu henkilö kotikaupungissani. Avioeron jälkeen en oikein voinut harrastaa yhden yön juttuja, ettei maine menisi. Joskus lähdin naapurikaupunkiin rilluttelemaan, otin hotellisviitin ja suoraan sanottuna iskin mieleisen miehen sinne baarista. En koskaan kertonut oikeaa nimeäni.

Kerran sitten olin ystävättäreni kanssa kotikaupungin kahvilassa kahvilla. Hän sanoi minulle: ”Miksi tuo viereisen pöydän mies tuijottaa sinua niin ihastuneena?” No, sehän oli yksi näistä ”yön ritareistani”. Tuli juttelemaan, oli muuttanut kotikaupunkiini ja lisäksi olimme saman alan ihmisiä. Alkoi suhde, joka kesti 9 vuotta.

Artikkeli on julkaistu Ilta-Sanomissa alun perin 21.3.2019.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt