Nainen yritti iskeä ihastuksensa ja loi nettiin valeprofiilin monimutkaisen suunnitelman kera – uskomattomat tarinat epätoivoisista ihastuksista

Julkaistu:

Suhteet
Yritätkö miellyttää ihastustasi arvokkailla lahjoilla? Seuraatko hänen tekemisiään jatkuvasti sosiaalisessa mediassa? Saatat olla epätoivoisesti ihastunut!
Ihastuminen on ihana tunne – kukapa nyt ei haluaisi tuntea perhosia vatsanpohjassaan!

Joskus ihastumisesta tulee kuitenkin pakkomielle. Tällöin lähes kaikki keinot tuntuvat omassa mielessä sallituilta ihastuksen kohteen huomion saavuttamiseksi.

Tästä todisteena toimii Vauva.fi:ssä käyty keskustelu, jossa keskustelijat ovat paljastaneet epätoivoisimpia asioita, joita he ovat tehneet ihastuksensa vuoksi.

Kokosimme yhteen parhaimpia paloja.

Stalkkaus jäi päälle

”Teininä tuli useampaa ihastusta seurattua bussilla, eli hyppäsin samaan bussiin ja menin sinne asti kuin ihastus jatkoi matkaansa. Vain kerran uskalsin sitten bussissa aloittaa keskustelun ihastuksen kanssa, ja tapailimme sitten jonkin aikaa.”

”Nyt aikuisiällä noloin asia on varmaan epätoivoinen somessa ja netissä roikkuminen ja ihastuksesta tiedon etsiminen. En tietenkään kehtaa laittaa kaveripyyntöä ihastukselle, vaan tyydyn ihastuksen nimen googlailuun ja profiilikuvan tuijotteluun.”

”Tein IRC-Galleriaan feikkiprofiilin ja kommentoin ihastukseni kuvia. Vein homman jopa niin pitkälle, että hankin prepaid-liittymän, jotta saatoin viestitellä ihastukseni kanssa muka toisena henkilönä.”

”Aloitin saman lajin voidakseni nähdä miestä säännöllisesti”

”Tapasin ystäväni kautta ihanan miehen, he tunsivat erään kilpalajin kautta. Aloitin saman lajin voidakseni nähdä miestä säännöllisesti. Koska olin itse alkeistasolla, en nähnytkään miestä kuin satunnaisesti avoimissa harjoituksissa. No, lähdin mukaan yhdistyksen hallitukseen koska hän oli siinä myös. Mies kävi kokouksissa huonosti työkiireidensä vuoksi. Sitten hän jätti hallituksen ja muutti naapurimaahan. Kävin siellä vuoden aikana kahdeksan kertaa harjoittamassa lajiamme, jotta voisin treenata miehen kanssa.

Onnistuin näkemään miehen kerran, ja treenien jälkeen hän avautui kaljalla, kuinka ei voi unohtaa ystävääni. Palatessani Suomeen kerroin asiasta ystävälleni, he päätyivät yhteen ja saavat kohta esikoisensa. Kirjoitin miehelle kirjeitä viisi vuotta, mutten lähettänyt yhtäkään. Nyt koostan niistä romaania, joka kertoo pakkomielteistä, harharakkaudesta ja kohtalosta. Samalla kisaan lajissa SM-tasolla, ja toimin yhdistyksemme puheenjohtajana. Nykyään seurustelen itsekin onnellisesti ja osaan jo nauraa kaikelle sille hösellykselle.”

Stalkkaus toiselle asteelle – tuollahan menee ihastukseni äiti!

”Oli ihastukseni nimipäivä ja sattumalta näin bussin ikkunasta ihastukseni äidin menevän kaupungilla erääseen kauppaan. Ajattelin, että hän meni ostamaan lapselleen nimipäivälahjaa, joten jäin bussista seuraavalla pysäkillä ja menin vauhdilla kyseiseen kauppaan. Siellä sitten tapitin tiukasti, että mitä se äiti mahtaa ostaa. Koin olevani näin jotenkin lähempänä ihastustani ja tämän perhettä.”


Miellyttäminen meni liian pitkälle

”Ostin törkeän kalliit liput lätkän MM-kisoihin (usean sadan euron lippupaketti) ja annoin parhaat liput ihastukselle, ”kun en itse ehdi menemään”. Meni sitten poikakaverinsa kanssa katsomaan. Vielä 15 vuoden jälkeen en pysty tajuamaan mikä logiikka tässä mun suunnitelmassa oli. Todettakoon vielä kaiken päälle, että olin silloin köyhä opiskelija.”

Valeprofiili ei auttanut: ”En saanut kumpaakaan miestä hirveästä vaivannäöstäni huolimatta”

”Olin ihastunut mieheen (hra X), jota tapasin satunnaisesti työn puolesta. Hänellä oli aika avoin Facebook-profiili, mutta hän ei päivitellyt mitään aktiivisesti ja kuviakin oli vain vähän. Tiedot kavereista ja osa julkaisuista näkyivät kuitenkin kaikille ja sitä kautta stalkkasin, kuka on miehen hyvä ystävä (hra Y). Tätä kautta lähdin lähestymään miestä. Loin valeprofiilin, otin kuviksi useita liettualaisen pikkujulkkiksen kuvia, käsittelin niitä, rohmusin itselleni kavereita ja tein valheellisia statuspäivityksiä.

Sitten liityin erääseen Facebookin harrastusryhmään, jossa tämä miehen kaverikin (hra Y) oli. Siellä aloin aktiivisesti keskustella asiasta, josta minulla ei ole oikeasti harmainta hajuakaan. Opiskelin aika paljon internetin muilla palstoilla, jotta sain kerättyä tästä harrastuksesta tietoa, jonka avulla pystyin aktiivisesti ja uskottavasti osallistumaan keskusteluun. Tämä tuotti tulosta ja sain hra Y:n huomion kiinnitettyä itseeni. Meistä tuli Fb-kaverit ja jatkoimme keskustelua yksityisviestein. Tavoitteeni oli, että ennen pitkää tämä kiinnostuksen kohteeni, eli hra X, tulisi jotenkin puheeksi keskusteluissamme, olivathan he hyviä kavereita keskenään.

Toivoin, että saisin näin kerättyä hänestä arvokasta tietoa, esimerkiksi mahdolliset tyttöystävät, harrastukset, luonteenpiirteet... Hra Y ei lähtenyt keskustelemaan kanssani X:stä juuri mitään, mutta kävi niin, että mitä kauemmin juttelin Hra Y:n kanssa, sitä enemmän ihastuin – häneen itseensä siis. Lopulta hra Y kertoi tuntevansa samoin ja halusi tavata. En tietenkään voinut suostua siihen, minulla oli profiili täynnä valheita ja vääriä kuvia. Niinpä valehtelin, etten tunne samoin, esitin pelästyväni hänen aloitettaan ja lopetin kaiken yhteydenpidon. Muutaman kuukauden hiljaisuuden jälkeen poistin valeprofiilini kokonaan. En siis saanut kumpaakaan miestä hirveästä vaivannäöstäni huolimatta.”

Ilta-Sanomat ja Vauva.fi kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt