Eerikan, 25, usko Tinderiin palasi ulkomailla – tällaisella profiililla hän hakee seuraa suomalaisten suosikkikohteessa

Julkaistu:

Tinder
Eerika on vuoden aikana tavannut noin 40 ulkomaalaista miestä Tinderin välityksellä.
25-vuotiasta helsinkiläistä Eerikaa voi kutsua kokeneeksi Tinder-käyttäjäksi, jopa Tinder-ekspertiksi.

Eerika on käyttänyt Tinderiä nyt noin kuuden vuoden ajan. Reilu vuosi sitten into erityisesti nuorten keskuudessa suosittuun deittisovellukseen kuitenkin laski.

Eerika muistelee, kuinka useat keskustelut suomalaisten miesten kanssa tyssäsivät nopeasti, eivätkä keskustelut edenneet treffeille asti.

– Se oli niin tylsistyttävää, mitään ei tapahtunut. Se oli vain sellaista juttelua, Eerika huokaa.

Eerika myöntääkin käyttäneensä Tinderiä aktiivisemmin lomaillessaan ulkomailla.

– Aina kun menin ulkomaille, tuli Tinderiä käytettyä enemmän. Sen kautta saattoi kysyä paikallisilta vinkkejä kohteessa, mutta totta kai hain myös hauskaa lomaseuraa. Kukaan ei tuntenut minua kohteessa, joten Tinderin käyttö matkailijana oli paljon hauskempaa kuin kotikaupungissani.


Treffailu moninkertaistui ulkomaille muuton myötä

Viime kesän lopussa Eerika sanoi ainakin toistaiseksi hyvästit Suomelle ja muutti Espanjaan töiden perässä. Muuton myötä myös hänen deittielämänsä koki parannuksen.

Eerika kertoo tavanneensa kuuden vuoden aikana Tinderin kautta reilut 20 suomalaista miestä. Ulkomailla hän on pelkästään vajaan vuoden aikana tavannut Tinderin välityksellä ainakin 40 miestä. Osa miehistä on ollut paikallisia, osa turisteja. Joukossa on ollut myös vakavampia ja pidempään kestäneitä tapailusuhteita.

– Saan ulkomailla enemmän Tinder-matcheja kuin Suomessa.

Eerika kertoo toivovansa tulevaisuudelta vakavaa parisuhdetta, mutta hän ei kuitenkaan varsinaisesti etsi sellaista. Yhden illan juttuihin nainen suhtautuu fiiliksensä mukaan.

”Uskon, että Tinderistä voi löytää jotain vakavampaakin, varsinkin ulkomailla”

Tällä hetkellä Eerika työskentelee matkaoppaana Kosin saarella Kreikassa, jonne hän muutti loppukeväästä. Eerika onkin päässyt tutustumaan suomalaisten suosiossa olevan kohteen miestarjontaan.

Eerika paljastaa, että kreikkalaiset miehet ovat tehneet häneen vaikutuksen. Sitä oikeaa ei ole kuitenkaan ainakaan toistaiseksi löytynyt. Siitäkin huolimatta Eerika uskoo, että potentiaalinen elämänkumppani saattaa tulla vastaan juurikin Tinderiä pyyhkiessä, ja juuri ulkomailla.

– Olen itse muuttanut ajatukseni Tinderistä. Uskon, että Tinderistä voi löytää jotain vakavampaakin, varsinkin ulkomailla.


Näin Tinder-treffailu eroaa maiden välillä

Syy Eerikan ajatusten muuttumiseen löytyy ulkomaalaisten miesten käytöksestä.

– Tinderistä puhutaan paljon vain seksimielessä, sillä monet hakevat sieltä vain seksiseuraa. Täällä treffailu kuitenkin aloitetaan esimerkiksi drinkeillä ravintolassa. Suomessa saattoi olla niin, että miehet kutsuivat heti kotiinsa harrastamaan seksiä.

Suurin ero onkin se, että Kreikassa miehet haluavat myös keskustella, vaikka he eivät etsisikään mitään vakavaa.

– Ulkomaalaiset miehet ovat enemmän kiinnostuneita kuulumisistani ja siitä, mitä olen tehnyt elämässäni.


Eerika kertoo saavansa ulkomaalaisilta miehiltä Tinderissä myös enemmän kehuja ulkonäköönsä liittyen. Lisäksi ulkomaalaiset miehet vaikuttavat yleisesti ottaen Tinderin profiilikuvissaan suomalaismiehiä itsevarmemmilta. Moni poseeraa kuvissa ilman paitaa.

Eerika toivoo, että suomalaiset miehet ottaisivat ulkomaalaisilta miehiltä mallia treffien suunnittelussa. Hän kuitenkin muistuttaa, että kyseessä on hänen omiin mieltymyksiinsä pohjautuva mielipide.

– Suomalaiset miehet yrittävät keksiä liikaa aktiviteetteja treffeille. Ajatellaan, että kahville meneminen on liian persoonatonta ja kliseistä. Itse kuitenkin keskustelen ensitreffeillä mieluummin kuin keskityn johonkin aktiviteettiin.

Millaisia kokemuksia sinulla on Tinderin käytöstä ulkomailla? Miten ne eroavat tinderöinnistä Suomessa? Kerro kokemuksistasi alla kommenteissa!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt