Mies jätti huomiotta kolmen kimpassa – suomalaiset kertovat fantasiakokeiluista, jotka olisi voinut jättää toteuttamatta - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Mies jätti huomiotta kolmen kimpassa – suomalaiset kertovat fantasiakokeiluista, jotka olisi voinut jättää toteuttamatta

Seksi julkisella paikalla voi olla kiehtova fantasia siihen saakka, kunnes jää ohikulkijalle kiinni housut nilkoissa, selviää Me Naisten kyselystä.

Me Naisten kyselyyn vastanneista yli puolet kertoi, että he ovat päässeet toteuttamaan seksifantasiansa.

1.6.2019 19:00

Me Naiset selvitti suuressa seksikyselyssä suomalaisten fantasioita. Kyselyssä suosituimmaksi suosikkifantasiaksi nousi kolmen kimppa, josta haaveili peräti 64 prosenttia vastaajista. Lue lisää yleisimmistä seksifantasioista tämän linkin kautta.

Fantasian toteuttaminen on kiehtova ajatus. Vastaajista 54 prosenttia kertoi, että he ovat päässeet toteuttamaan seksifantasiansa. Neljännes taas kertoi, että haluaisi, mutta ei ole saanut vielä mahdollisuutta. Loput vastasivat, että eivät edes haluaisi toteuttaa fantasioitaan.

Kannattaako fantasioiden toteuttaminen? Kysyimme lukijoilta, onko joku toteutettu fantasia osoittautunut pettymykseksi. Moni kertoi, että on.

– Fantasian toteuttaminen oli laimea versio itse fantasiasta, ei juuri normijyystöä erikoisempi kokemus, eräs lukija kertoo.

Kokosimme yhteen lukijoiden fantasiakokeilut, jotka olisivat voineen jäädä pelkän haaveen asteelle.

1. Seksi julkisella paikalla

– Intouduimme harrastamaan seksiä mukavan piiloisella rantapaikalla, joka oli illasta jo ihan autio. Ei mennyt montaakaan minuuttia, kun joku vanhempi rouvashenkilö talsi iltalenkillään ohi ja jäimme kiinni kirjaimellisesti housut nilkoissa. Ei enää koskaan.

2. Sitomisleikit

– Jotta fantasia vastaisi odotuksia, on siitä syytä puhua perusteellisesti etukäteen ja määrittää rajat tarkasti. Esimerkiksi sitomisfantasia saattaa mennä yli, jos sitoja ei ole tarkasti tietoinen siitä missä toisen rajat menevät.

3. Kimpassa

– Kolmen kimppa toisen naisen kanssa oli pettymys. Kukaan ei halua jäädä sivustakatsojaksi omassa sängyssään. Toinen nainen kyllä yritti pitää mua mukana, mutta mies jätti mut täysin sivuun ja vaille huomiota.

4. Kolmantena pyöränä katselemassa

Eräs Me Naisten lukija kertoi aiemmin tilanteesta, jossa hän seurasi vierestä, kun puoliso harrasti seksiä vieraan miehen kanssa. Kokeilusta jäi kehno muisto.

– Olimme laivalla ja löysimme seuraamme miehen, joka oli kiinnostunut harrastamaan seksiä vaimoni kanssa. Nautin katselusta aluksi, mutta jossain vaiheessa tilanne alkoi tuntua kurjalta. Järkytyin, ettei vieras mies käyttänyt lainkaan ehkäisyä. Lopulta pyysin heitä lopettamaan ja vierasta miestä poistumaan. Mies puki nopeasti päälleen ja virnuili lähtiessään.

Lue koko tarina tämän linkin kautta. Tämä juttu on julkaistu alun perin menaiset.fi-sivustolla.

Lue myös:

Iiris, 25, sopii saunatreffejä 20 vuotta vanhemman miehen kanssa: ”Ensin juodaan kahvit, sitten siirrytään itse asiaan”

Oletko yksi heistä? Tutkimus paljasti millaiset tyypit harrastavat eniten seksiä

Marjatta löysi itselleen huomattavasti nuoremman rakastajan netistä: ”Aina, kun näemme, tulee iloinen ja kevyt mieli”

Yksi seksilelu niittää nyt suosiota keskustelupalstoilla – panimme sen ja 3 muuta klitoriskiihotinta testiin

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?