Seksi vain paranee iän myötä, vakuuttavat yli viisikymppiset naiset: ”Tapasin itseäni 12 vuotta nuoremman miehen – voi sitä ilotulitusta!”

Julkaistu:

Seksi
Seksuaaliset tarpeet ja halut eivät hiivu keski-iän kynnyksen ylittäneillä.
Ikääntyneemmät harrastavat seksiä ehkä vähemmän kuin nuoremmat, mutta se ei tarkoita automaattisesti sitä, että tyytyväisyys laskisi, kerroimme jutussamme.

Voi olla jopa päinvastoin. Esimerkiksi kolumnistimme, kuusikymppinen Kirsi Hytönen kertoi tässä jutussa, miten hänen seksielämänsä on nyt parempaa kuin koskaan ennen.

Naisen seksuaalisuus on huipussaan 30–40-vuoden iässä, miehillä parikymppisinä. Se ei silti tarkoita, että seksuaalisuus alkaa laimeta jo nelikymppisenä. Seksuaaliset tarpeet ja halut eivät hiivu ikävuosien myötä eikä niitä ole mieltä myöskään tukahduttaa.

– Minun seksielämäni oli huipussaan, kun viisikymppisenä tapasin itseäni melkein 12 vuotta nuoremman miehen, jolla oli kalusto ja testosteronit kohdillaan. Voi sitä ilotulitusta! Olin aivan ihmeissäni, kun aloin tuntea sisälläni purkauksia ja tajusin, että orgasmejahan ne ovat. Siinä purkautuu sähköä ja paljon muutakin aina ja joka kerta hänen kanssaan. Se on lahja elämältä, ja hän on aviomieheni, kertoo nimimerkki Lahjomaton.


”Kuin nuoripari”

– Lapset ovat muuttaneet pois kotoa ja nyt me sekstailemme kuin nuoripari. Joskus viikonloppuisin useamman kerran päivässä. Ihanaa nautintoa, toivottavasti vielä pitkään! kertoo viisikymppinen nainen, jonka mies on häntä 10 vuotta vanhempi.

Lasten saanti vaikuttaa seksielämään, mutta eri tavoin eri ihmisillä.

– Seksi ei ole loppunut kummankaan lapsen jälkeen kuin siksi aikaa, että oli turvallista synnytyksen jälkeen sitä harrastaa. Nyt yli 50-vuotiaana seksi on kaikkein antoisinta ja nautittavaa, vaikka sitä on aina ollut. Nyt on huomattavasti estottomampi ja kokeilunhaluisempi kuin nuorena. Harmillista on se, että omaikäisiä sinkkumiehiä ei löydy leikkiin mukaan. Mutta onneksi jaksavista nuoremmista miehistä saa vielä seuraa, kirjoittaa 54-vuotias sinkkunainen.


Samaa ikäpolvea edustava nainen on sitä mieltä, että huippuikä seksiin on 40–50 vuotiaan. Silloin nainen on sinut itsensä kanssa ja itselle on usein enemmän aikaa.

– Elämääni tuli 11 vuotta nuorempi mies. Hän otti aina huomioon minut ja muisti myös kertoa, kuinka ihana olen. Seksi oli tulista ja opin kehon pisteistä uusia tunteita. Orgasmit olivat jotain mitä ei voi muiden kanssa kokea. Hän sai minut elämään 27 vuoden jälkeen. Olin parisuhteessa ex-mieheni kanssa. Hänelle nainen oli vain äiti.

”Halut isommat kuin nuorena”

Seksielämän vireyteen vaikuttaa monen lukijan mielestä se, että jaksaa pitää terveydestään ja hyvinvoinnistaan huolta.

– Olen pian 65-vuotias mies ja saan seksiä 3–5 kertaa viikossa – ja annan myös nuorelle vaimolleni. Siihen vaikuttaa moni muu asia kuin ikä. Kun kuntoilee, käy punttisalilla, ei juo, ei tupakoi, ei stressejä, niin elämä ihanaa.

– Olen 50+ energinen ja hoikka nainen, ja seksihalut isommat kuin nuorena, joten mukava täällä kommenteista huomata, että meitä on muitakin. Itselle näin sinkkuna onneksi maistuu seksi myös ilman parisuhdetta ja yleensä aina noin 25 vuotta itseä nuorempien miesten kanssa. Hyvää elämäneliksiiriä, suosittelen muillekin halunsa säilyttäneille!

Ota kantaa

Onko seksielämäsi parantunut iän myötä?

Kyllä 55% Ei 45%
Ääniä yhteensä 9666

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt