Suomalainen terapeutti kehitti uskaliaan menetelmän, joka voi auttaa haluttomuuteen: ”Synnyttää halun todella nopeasti”

Julkaistu:

Me Naiset
Seksuaaliterapeutti Marja Kihlström kehitti flirttailutestin, joka vaatii kokeilijalta pilkettä silmäkulmaan. Jokaiseen elämäntilanteeseen menetelmä ei kuitenkaan sovi.
Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlströmin mukaan flirttailutesti voi aluksi jännittää. Kun säännöistä sovitaan, syytä huoleen ei kuitenkaan ole. Kihlström on esitellyt flirttailutestin uudessa kirjassaan Iso O – Harjoituskirja.

Me Naisille Kihlström kertoo, että testi on herättänyt paljon keskustelua. Erityisesti hänen 20–30-vuotiaat asiakkaansa ovat suhtautuneet siihen uteliaasti.

Kihlström esittelee menetelmän alla.

Flirttailutestin ohjeet:
  • Kun seuraavan kerran menette yhdessä juhliin, flirttailkaa muille ihmisille toisen nähden. Kun annat huomiosi kohdistua muihin ihmisiin, oma kumppanisi näkee, miten kiinnostava ja haluttava sinä olet muiden silmissä. Silti hän tietää, että teillä on suhde ja yhteinen sopimus.
  • Sopikaa yhdessä teidän omat sääntönne. Niitä voi tiukentaa tai laventaa sen mukaan, miten paljon luotatte toisiinne ja miten valmiita olette näkemään toisenne muiden ihmisten ihailun kohteena.

”Ei ole ihmelääke, mutta…”

Jos suhteessa on luottamuspulaa tai muita haasteita, Kihlströmin mukaan testiä ei kannata yrittää.

Hän kertoo, että tietyssä elämäntilanteessa, kuten pikkulapsivaiheessa, testi voi tuntua haastavalta. Kihlström itse koki oman suojeluviettinsä erittäin voimakkaana, kun oli perustamassa perhettä. Silloin hän ei olisi ollut valmis testiflirttailemaan.

Testi vaatii molemmilta pilkettä silmäkulmaan ja vapaaehtoisuutta. Menetelmää voi Kihlströmin mukaan kokeilla, olipa suhde pitkä tai vasta alkuvaiheessa.

Kun näet, että joku on valmis viemään kumppanisi, herättää se taatusti ajatuksia, puhetta ja toimintaakin, Kihlström myöntää.

– Testi ei ole mikään ihmelääke. Mutta jos suhteessa on haluttomuutta ja antaa luvan flirttailuun juhlissa, se voi synnyttää halun nopeasti.

Flirttailutesti päätyi Kihlströmin kirjaan tänä vuonna, mutta hän kehitti testin jo 2010-luvun alussa.

– Olen ollut aikoinaan todella mustasukkainen ja olen puhunut mieheni kanssa paljon asiasta, myös flirttailutestistä. Olen yrittänyt kääntää heikkouteni vahvuudekseni niin, että ihailisin kumppaniani, Kihlström paljastaa.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täällä.

Lue myös

Seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin omat orgasmit ovat iän myötä syventyneet: ”Orgasmi pitää ottaa itse haltuun”

Kokeilin maailmalla hehkutettua seksilelujen Rolls-Roycea ja sain yhden suuren oivalluksen

Mikä on orgasmikuoppa tai Pirkka-seksi? Testaa, tunnetko seksitermit!

Pieni psykologinen kikka saa ihmiset pitämään sinusta heti

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt