Naiset tyrmäävät miesten lähettämät intiimikuvat – Ilsa sai ensimmäisen 10-vuotiaana: ”Inboxiini pärähtää peniksiä tämän tästä” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Naiset tyrmäävät miesten lähettämät intiimikuvat – Ilsa sai ensimmäisen 10-vuotiaana: ”Inboxiini pärähtää peniksiä tämän tästä”

Alapääkuvat voivat loukata ja ällöttää. Harva tuntuu niistä innostuvan.

Ällöttävää! Ei innosta! Näin sanovat monet naiset, joiden puhelimeen on pulpahtanut yllättävä kikkelikuva.

30.4.2019 20:13

Se, että miehet ja pojat lähettävät naisille ja tytöille – sekä toisilleen – valokuvia peniksistään, ei ole aivan harvinaista.

Kerroimme hiljattain norjalaisesta kyselytutkimuksesta, jonka mukaan 18–30-vuotiaista norjalaisnaisista jopa 60 prosenttia on saanut intiimejä kuvia esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Kyselyn mukaan valtaosa kuvia saaneista pitää nakukuvia varsin epämiellyttävinä. Ne loukkaavat ja ovat röyhkeitä – tulevat ne sitten tosielämän uusilta ihastuksilta tai nettideittipalvelun kautta.

Suomalainen Ilsa kertoo saaneensa nakukuvan varsin nuorena.

– Ensimmäisen kikkelikuvan olen saanut 10-vuotiaana mesessä, enkä sellaista todellakaan pyytänyt! Nykyään Instagramissa, jossa en edes julkaise omia naamakuviani vaan tekemääni taidetta, inboxiini pärähtää peniksiä tämän tästä. Yleensä lähettäjät ovat tuiki tuntemattomia miehiä, jotka varmaan pitävät kuvien lähettämistä jonkinlaisena tervehdyksenä. Hyvä kun sanaa ”hei” laittavat ennen kun pistävät kikkelit tulille.

Tämä ei Ilsaa innosta.

– Koko homma on ällöttävää. Jotenkin vielä ymmärtäisin ajattelun homman takana, jos kyseessä olisi esim. deittisivusto tai jotenkin ilmaisisin tililläni, että ”joo hei kalukuvia tulemaan”. Seksi kyllä maistuu mutta pitäkää katkarapunne poissa postilaatikostani!

Muutkin lukijat tuntuvat olevan samanmielisiä asiasta.

”Epäkunnioittavaa”

Vain vähillä järjenlahjoilla varustettu mies lähettää peniskuvan naiselle kysymättä. Se on todella epäkunnioittavaa käytöstä. Itse kuvan lähettäminenhän on ok, jos molemmat sellaisesta tykkää, mutta sille pitää olla kummankin osapuolen hyväksyntä.

”Eivät kiihota”

Naiset eivät kiihotu peniskuvista. Miehet eivät tätä ymmärrä, koska heille taas kuvat ovat juuri se ykkösjuttu. Naisilla toimii paremmin tekstimuotoiset kuvaukset siitä, miltä hyvä seksi tuntuu, kuvat eivät toimi ollenkaan.

”Merkki epävarmuudesta”

Mielestäni miehet, jotka noin tekevät, ovat jotenkin epävarmoja omasta seksuaalisuudestaan ja kuvittelevat olevansa niin sanotusti niskan päällä kun lähettävät hepistänsä kuvia. Naisten kuuluisi vaan poistaa ne viestit kommentoimatta, koska sitä ne reppanat juuri odottavat, että joku kommentoi. Jos on pakko kommentoida, laita vaan, että onpa pahan näköinen, mene lääkäriin tai onpa pieni, tai muuta vastaavaa. Silloin ne eivät saa sitä mitä haluavat. Tommoisilla miehillä on heikko itsetunto ja todellakin oma seksuaalisuus ja käsitys omasta itsestä täysin hukassa.

”Näin perusmiehenä pidän tuollaista viestittelyä patologisena ja vastaanottajaa loukkaavana”, kirjoittaa eräs lukija.

”Ällöä”

Ällöttävää. Tekee mieli oksentaa joka kerta. Tällaisen kuvan lähettäjä ei arvosta naisia eikä ajattele muuta kuin itseään. Kuvan deletoin, ja samoin miehen, asap.

”Ei voi olla juntimpaa”

Ei voi olla juntimpaa kuin jokin sukupuolielimensä kuvan lähettäminen verrattain tuntemattomalle ihmiselle. Kierrän kaukaa kaikki kikkelikuvien lähettäjät. Vanha totuus taitaa olla vieläkin voimissaan eli miehet rakastuvat silmillään ja naiset rakastuvat korvillaan. Älä siis lähetä ainakaan naiselle kuvaa varustuksestasi jos haluat hurmata vaan opettele puhumaan kunnioittavasti ja kohteliaasti sekä kohtelemaan naisia, lapsia ja eläimiä hyvin.

Miesten rakastumisella silmillään eivät naiset juuri mitään voi koska miehillä oli ainakin ennen vanhaan varsin laaja näkemys siitä, että minkä näköinen nainen hiveli ennen silmää. Yksi tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Ymmärrän kyllä sen, että mies lähettää peniskuvia miehelle, koska miesten välinen seksiin eteneminen on huomattavasti nopeampaa kuin heteropareilla omien havaintojeni mukaan. Miehet menevät suoraan asiaan ja siitä eteenpäin.

”Kuin lihanpala marketissa”

Ei ole kiihottavaa. Penis irrallaan ihmisestä on kuin joku lihanpala marketin palvelutiskillä, kylmä ja kuollut. Lähettäjää käy sääliksi, ja harva säälistä jalkojaan levittää.

”Normaali mies ei lähetä alapääkuvia”

Näin perusmiehenä pidän tuollaista viestittelyä patologisena ja vastaanottajaa loukkaavana. Miehen, jolla on normaali itsetunto ja identiteetti ei taatusti tarvitse lähetellä kuvia alapäästään kenellekään. Te, joita kuvien lähettäminen kiihottaa, lähetelkää niitä vaikka toisillenne. Totuus on se, että ketään sivullista ei kiinnosta tippaakaan.

”Itsensäpaljastusta”

Dick pic ei ole kiihottava vaan nykyajan vastine pusikoissa lurkkineille trenssitakkisille itsensäpaljastajille. Se, että kuvien lähettäminen kiihottaa lähettäjää, ei tarkoita sitä, että se millään tapaa kiihottaisi kuvan saajaa.

”Tuotteen sijaan sain peniskuvan”

Olin ostamassa netin kautta tuotetta. Miehen piti lähettää minulle kuva myytävänä olevasta tuotteesta, mutta sainkin kuvan hänen peniksestään. Minusta viesti oli iljettävä, ja poistin sen heti kuin se olisi ollut virus, joka voi levitä. Myöhemmin harmitti kun poistin kuvan niin nopeasti enkä ehtinyt näyttää sitä miehelleni, jolle kyllä kerroin asiasta.

”Ala-arvoista”

Minulle sellaiset kuvat kertovat miehen älykkyysosamäärän. Eli lienee sama kuin kengän numero. En haluaisi saada sellaisia kuvia.

”Mikä teitä vaivaa?”

Olen mies, ja kerta kaikkiaan ihmettelen näiden pikkuvelikuvien lähettämistä. Mikä teitä äijät vaivaa? Olette kyllä täysin hakoteillä, jos kuvittelette naisten kiihottuvan pelkästä lihakimpaleen esittelystä.

”Netin varjopuoli”

Sain jo 15-vuotiaana peniskuvia. Nyt 20-vuotiaana on käynyt mielessä, että miksi piti olla sellaisissa nettipalveluissa, jossa vieraat miehet pääsivät käsiksi mun profiiliin.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?