Nainen poistui itkien ja mies jäi ihmettelemään – lukijoiden seksimokat, jotka eivät unohdu - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Nainen poistui itkien ja mies jäi ihmettelemään – lukijoiden seksimokat, jotka eivät unohdu

Valtaosalla taitaa olla joku kokemus seksiin liittyvästä nolosta tilanteesta.

Pikkumokat kuuluvat elämään, seksissäkin.­

27.4.2019 19:00

Täydellistä seksiä ei taida ollakaan. Välillä haluttaa, välillä ei, ja tehdessä tapahtuu.

Tässä jutussa kerroimme suoranaisista mokista – kuten pieruista, sängystä tippumista ja kesken touhun nukahtamisesta. Yleisimpiä mokia olivat ilmavaivat, joita oli kokenut lähes neljännes Ilta-Sanomien kyselyyn vastanneista.

Lukijat ovat jakaneet verkossa omia kokemuksiaan.

”Ilman jäin”

Suuseksiä antaessani naiselle, häntä jännitti niin, että häneltä karkasi pissat. Itkien poistui ja minä jäin ihmettelemään.

”Pieruja on päässyt”

Käsittääkseni elimistö rentoutuu ja jännittyy kiihotuksen aikana. Itselläni ja kumppaneilla on pieruja päässyt monesti. Aikuiset osaa liittää ne normaaleihin seksin litinöihin ja lätinöihin.

”Häntäluu murtui!”

Ehkä ”pahin” seksimokani aikanaan oli, kun tulimme paikallisesta kaljakuppilasta kotiin kämpille. Nuoruuden huumassa olin jo pitkin iltaa tiiraillut minariin sonnustautuneen emännyksen sangen hyvin muodostunutta takalistoa sorjine reisineen, joten heti oven avauduttua potkaisin kintut haralleen, aikomuksena ottaa eukko kunnolla.

Yllättäen seurauksena oli humalaisen pyllähdys, ja häntäluun ruhjemurtuma. Ei tarvinnut hetkeen seksistä haaveilla!

”Pikkarit nilkoissa”

Ainoa moka, jota häpeän yhä oli kun kotona poikkiksen kanssa touhuttiin. Aamulla menin keittiöön, jossa oli äitini, ja hän kysyi, ette kai tee sitä!? Mulla oli pikkarit takertunut villasukkiin.

Saman poikkiksen säikäytin yökylässä, kun unissani päästin hirveen pierun, mutta väitin, että hän näki vain unta. Nyt hän on ollut aviomieheni jo 30 vuotta.

”Kompuroin vaatteet kädessä eteisessä”

Pahin mitä itselle on käynyt, oli ns. yhdenillanjuttu. Kova meno kummallakin. Ero päällä puolin ja toisin. Ja pitihän siinä sitten alkoholin kera sympatiseerata.

Kiihkeää oli ja ei kun mimmin kämpille ”iltateelle”. Unohti vain kertoa, että puoli sukua tuli seuraavana päivänä puolenpäivän aikaan juhlistamaan synttäreitä sekä tsemppaamaan eroprosessia. Siinä sitä sitten oltiin kauheassa krapulassa vaatteet ympäri kämppää peiton alla. Sain lopulta vaatteeni ja melkein kompuroin eteiseen syvässä hiljaisuudessa. Oli noloa.

”Äiti vaihtui tyttäreen”

Baarista lähdin vanhemman naisen mukaan. Touhuamisen jälkeen nainen nukahti.

Lähtöä tehdessäni, kuinka sattuikaan, naisen tytär tuli kotiin omalta baarireissultaan. Kysyi,että juonko kahvit vielä ja aamulla sitten heräsin tuon nuoren hemaisevan typyn vierestä. Aamulla äiti huusi tytärtään kahville. Se tunne, kun avasin huoneen oven ja totesin hölmönä tuijottavalle äidille, että ”mun on parempi lähteä”.

”Äiti purjehti sisään”

Oltiin sextaamassa, kun ovikello soi. Mies lähti piilotellen housuttomana avaamaan oven. Äitihän se siellä ja kysyi, miksi noin salamyhkäisesti avasit. Onneksi mulla oli hame, mutta äiti purjehti sisään ja kysyi olenko kipeä, kun makasin sängyssä.

”Pienestä kiinni”

Seksi voi olla hyvin pienistä asioista kiinni. Jos joku väittää, että miehelle käy aina, eikä ole väliä missä ja miten, niin kyllä erehtyy pahasti. Monesti käy sitten niin, ettei kehtaa kertoa todellista syytä epäonnistumiseen siinä pelossa, että toinen voi loukkaantua.

Tässä yksi esimerkki: Tapasin naisen Tampereen yöelämässä ja menimme yhdessä hotelliin, jossa minulla oli huone varattuna. Kun riisuimme vaatteita mennäksemme sänkyyn, huomasin naisella olevan kuviolliset, erittäin epäseksikkäät ja mielestäni rumat pikkuhousut. Se häiritsi minua niin, että halut tyssäsivät siihen. Nainen jäi ihmettelemään ja itkemään, miksi ei kelpaa, ja yö kuluikin sitten nukkumiseen. En kehdannut kertoa totuutta ja olisikohan nainen edes uskonut?

”Pahanhajuinen hengitys latisti tunnelman”

Noin kaksikymppisenä olin tavannut ihanan miehen, ja olin aivan rakastunut. Suutelimme ensimmäistä kertaa lomakeskuksen käytävällä ison ikkunan edessä verhon takana piilossa. Tuntui ah niin romanttiselta, kunnes hän sanoi: "hengityksesi ei haise kovin hyvältä, kokeile tätä", ja ojensi minulle savukkeensa. Oli iso reikä hampaassa eikä varaa korjauttaa.

Kyllä tuosta ”mokasta” jäi sellainen hajukauhu, että koko ajan pelkään hengityksen haisevan varsinkin intiimeissä tilanteissa. Vielä nykyäänkin melkein seitsemänkymppisenä, vaikka hampaat ovat kunnossa.

”En välittänyt ekasta kerrasta”

Eka kerta kaduttaa. Olisi pitänyt säästää itseni sellaiselle, josta aidosti välittää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?