Tinder vei uskon miehiin, avautuu nelikymppinen nainen – listasi 6 asiaa, joita Tinder-miehet toistavat

rac

Julkaistu:

Nettideittailu
Vaikeaksi on mennyt ihmisten pariutuminen, arvellaan Vauva.fi:ssä.
– Tinder-miehet on pilalla, ihan utopistiset odotukset. Naisen pitäisi näyttää missiltä, vaikka itsellä on iso kaljamaha ja ikää 50 vuotta, avautuu nelikymppinen ”ex-Tinder nainen” Vauva-fi:ssä.

Nettisovellus on vienyt hänen uskonsa miehiin.

Tässä ovat naisen mukaan syyt. Ne liittyvät siihen, millaisia naisia miehet etsivät:
 • 9/10 miehistä hakee seksiä parisuhteen sijaan
 • Naisessa tärkeintä on ulkonäkö
 • Jotta mies on kiinnostunut, tulee naisen olla kaunis, hoikka, siro ja muodokas (tämä sanotaan viittaamalla liikunnalliseen naiseen)
 • Naisen tulee kauneuden lisäksi pukeutua naisellisesti nahkahameeseen, stay up -sukkiin, korkokenkiin ja silkkipaitaan tai ihoa myötäilevään puseroon
 • Naisen tulee myös meikata ja lakata kynnet
 • Naisen tulee olla kiltti, herkkä ja himokas
– Tinder-miehet ovat epärealistisia, komppaa toinen keskustelija.

Totuus Tinder-naisista?

Kaikki eivät allekirjoita listausta. Eräs mies iskee sen sijaan tiskiin ”totuuden Tinder-naisista”.
 • 9/10 naisista hyppii miehestä toiseen, etsiessään sieltä sitä komeinta prinssi uljasta
 • Miehessä tärkeintä on ulkonäkö
 • Jotta nainen on kiinnostunut, tulee miehen olla komea, lihaksikas, ja miehekäs (tämä sanotaan viittaamalla liikunnalliseen mieheen)
 • Miehen pitää olla yli 185cm pitkä
 • Miehen tulee olla itsevarma, menestyvä ja taskussa vähintään maisterin paperit (muutenhan sitä on juntti)
– Tinder-naiset on pilalla, ihan utopistiset odotukset. Miehen pitäisi näyttää alusvaatemallilta, vaikka itse on kahden lapsen yh-äiti siideripömppiksellä.


”Älä yleistä”

Tinder ei ole koko totuus maailmasta, ja verkossa ihmisten välinen vuorovaikutus voi vääristyä.

– Älä tee mitään yleistyksiä kaikista miehistä pelkästään noiden Tinder-miesten perusteella. Kaikki vapaat miehet eivät käytä Tinderiä tai mitään muutakaan deittisovellusta kumppanin saamiseksi, vaan suosivat niitä ns. vanhanaikaisia menetelmiä: työpaikat, harrastukset, pubit, yökerhot, tilaisuudet, konsertit, kotibileet jne. kirjoittaa nimimerkki Johnny Handsome.

On myös miehiä, jotka eivät suosi enää mitään menetelmää, eräs mies kirjoittaa.

– Eronneena ajattelin jonkin aikaa, että käyn deiteillä sovellusten kautta, ja että sieltä se lopulta löytyy. Huomasin, että kaikki muut asiat vievät niin paljon aikaa elämässä, ettei yksinkertaisesti enää jaksa deittailla, rakentaa suhdetta, sovittaa toisen eronneen kanssa aikatauluja jne. Helpompaa vaan elää elämäänsä ja jos joku nainen tulee kohdalle, niin hyvä.

Vaikeaksi on mennyt

Eräs nainen kummeksuu koko nettideittikulttuuria.

– Eihän siellä tällainen ujo, epäsosiaalinen mörkö pärjäisi millään! Vaikeaksi on mennyt ihmisten pariutuminen, kaikki haluavat jotakin mitä eivät voi saada. En missään tapauksessa uskaltaisi luoda profiilia mihinkään nettideittisivustolle, niissä kun ulkonäkö ratkaisee ihan äärimmäisen paljon. Rumilla ei ole mitään jakoa.

Miespuolista keskustelijaa puolestaan turhauttaa se, että ”naiset väittävät aina miesten haluavan vain seksiä”.

– Olen ollut jo pitkään Tinderissä ihan tosimielellä, ja vaikka olen etsinyt parisuhdetta, saan lähestulkoon aina sen ”olet kiva/mukava/sympaattinen mutta...” Ehkä minunkin pitäisi alkaa etsimään vain seksiä, koska parisuhdemielellä eteneminen ei selvästikään auta.

Niin se menee, arvelee toinen.

– Jos sanoo heti aluksi, että haluaa jotain vakavaa, naiset häippäisee. Jos taas on rento pelimiestyyppinen, niin ne kyllä hyppää sänkyyn ja sitten jonkun ajan jälkeen haluavat parisuhteen. Kyllä naiset voisivat vähän ajatella noita juttuja.
 • Katso videolta keskustelu siitä, miten Tinderistä kannattaa hakea seuraa.

”Pitäisi olla ihan erilainen”

Odotukset eivät aina kohtaa todellisuutta.

– Etenen hitaasti ja asiallisesti enkä ole ensimmäisenä flirttailemassa tai suutelemassa. Minulla kestää pitempään ennen kuin rentoudun, ja saan aina ennen sitä ne ”ei kipinää”-, ”ei romanttisia tunteita”- tai ”ollaanko kavereita” -pakit. Tuntuu siltä, että miehellä on kaikki vastuu herättää naisessa ne kipinät ja naiset eivät ole mitenkään aloitteellisia tulemaan vastaan. Tuntuu, että pitäisi olla miehenä ihan erilainen.
Millaisia ovat sinun mielestäsi tyypilliset Tinder-naiset ja -miehet? Vai onko heitä? Millaisiin tyyppeihin olet netissä törmännyt? Kerro kokemuksistasi kommenttikentässä!

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt