Timo vietti kiihkeän yön tuntemattoman naisen kanssa – totuus mysteerinaisesta selvisi yllättävässä tilanteessa - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Timo vietti kiihkeän yön tuntemattoman naisen kanssa – totuus mysteerinaisesta selvisi yllättävässä tilanteessa

Timo tajusi kesken työpalaverin, että hääseurueen morsian näytti kovin tutulta.

Julkaistu: 19.3.2019 19:00

Entisiin kumppaneihin voi törmätä varsin yllättävissä yhteyksissä.

Kerroimme hiljattain miehestä, joka tajusi yllättäen kesken perhelounaan harrastaneensa seksiä uuden tyttöystävänsä isän kanssa. Hämmennys oli melkoinen.

Jokaisella on väistämättä oma seksi- ja parisuhdemenneisyytensä. Joskus entisiin kumppaneihin voi törmätä erikoisissa yhteyksissä.

Kolmekymppinen Timo (nimi muutettu) kertoo Ilta-Sanomille joutuneensa muutamaankin kertaan kummalliseen tilanteeseen. Ensimmäinen tapaus sattui Levillä joitain vuosia sitten.

– En ollut kertonut naiselle olevani kokki, saati ravintolaa, jossa olen töissä. Kiihkeää yötä seuraavana iltana kesken serviisin piti käydä kuulemassa suora asiakaspalaute pöydässä. Kas kas, asiakkaana oli kuin olikin tämä edellisen yön kiihkeä kumppani.

Toinen tapaus oli vähän kummallisempi kuin ensimmäinen.

– Oli ollut klassinen baarista pokattu nainen. Siinä ei yön jälkeen numeroita vaihdettu, eikä nimikään tullut selväksi, saati jäänyt muistiin. Kolmisen vuotta tapahtuman jälkeen hain uutta työvoimaa. Kutsuin kolme ehdokasta työhaastatteluun. Yksi näistä haastatteluun kutsutuista oli tämä yhden yön seikkailussa kaverina ollut nainen.

Morsian petikaverina

Kolmas tilanne ei kalpene muille. Se sattui eräänä keväänä, ensimmäisten terassikelien aikaan, kun Timo oli ulkona kavereittensa kanssa.

– Viereiseen pöytään tuli muutama erittäin viehättävä nainen. Siinä jotenkin porukat yhdisty, ja fuusioituminen jatkui vielä yön aikana kotonani tämän erittäin viehättävän naisen kanssa. Ehkä kuukausi tämän yön jälkeen minulla oli hääpalaveri töissä koskien loppukesänä pidettäviä häitä. Palaverissa olivat mukana minä, ravintolapäällikkö, tuleva morsiuspari, kaaso sekä morsiamen äiti.

Palaveria oli kulunut noin viisi minuuttia kun Timo tajusi yhtäkkiä, että yksi naisista oli jotenkin tutun näköinen.

– Loppu palaveri olikin yhtä tuskaa kun tajusin, että olin viettänyt mielekkään yön seksin merkeissä tulevan morsiamen kanssa! Olen varma, että tuleva morsian tajusi myös tilanteen. Itse olen kuitenkin sen verran ammattilainen työssäni, etten antanut asian vaikuttaa työhöni mitenkään. Morsiamen äiti vielä juhlan jälkeen kiitteli varsin onnistuneesta hääjuhlasta.

Ikävä entiseen

Törmää entisiin kumppaneihin tai ei, heitä voi silti ikävöidä.

– Usein on niin, että romantisoimme jotain, mikä ei oikeasti ollutkaan niin kaunista. Kun kaipaus iskee, muistelemme mielellämme vain kaikkea hyvää ja suljemme mielestämme huonot, kipua ja traumoja tuottaneet, asiat, psykoterapeutti sanoo tässä jutussa.

Aika kultaa helposti muistot. Omista ajatuksista pitää silloin erottaa, mikä on realistista pohdintaa ja missä tunnekokemus ottaakin ohjat.

Joskus irtaantumiseen tarvitaan kunnon annos kiukkua ja sen hyväksyntää, että ero sattuu.

Oletko sinä törmännyt entisiin heiloihin yllättävissä paikoissa? Jatka keskustelua alla kommenteissa!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?