Seksi & Parisuhde

Mies viritti ansan – vaimon ”kampaaja-Jaana” paljastuikin tylysti insinööri-Janneksi

Julkaistu:

Pettäminen
Pettämisestä kärähdetään milloin väärillä viesteillä, milloin suoraan rysän päältä.
Pettäminen puhuttaa. Tässä jutussa kolmekymppinen Johanna kertoi löytäneensä kuivausrummusta käytetyn kondomin. Ulkoroskiksesta paljastui käytettyjä kondomikääreitä. Kumppani kärähti siltä istumalta.

IS:n seksikyselyssä miehistä liki 37 prosenttia tunnusti pettäneensä. Naisistakin yli 32 prosentilla on ollut syrjähyppy.

Valheen jäljet ovat lyhyet eikä pettäminen suinkaan jää aina pimentoon. Vauva.fi:n sivuilla on keskusteltu asiasta.

”Kuuntelulaite sen kertoi”

En kertonut puolisolle mitään mutta aloin tulemaan kotiin yllättäen epämääräisiin aikoihin. Kun en saanut kiinni itse teossa, asensin makuuhuoneeseen kuuntelulaitteet ja sain niillä varmuuden pettämisestä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

”Mies avautui nettipalstalla”

Oltiin jo erottu (tai minut siis jätetty) kun elättelin vielä toiveita, että ehkä voitaisiin palata yhteen. Päädyin itselleni entuudestaan tuntemattomalle keskustelupalstalle, jossa ex oli vuosia jutellut minusta halventavia ja jutteli aika selkeästi miten säätö oli alkanut jonkun toisen kanssa.

Varmistus tuli jälkiselvittelyssä erään juridisen asian yhteydessä, kun sain vahingossa tietää exän uuden virallisen osoitteen. Hän oli muuttanut ”kurssikaverin” kanssa yhteen.

”Kortsu tyynyn alla”

Kortsukääreen osa tyynyn alla. Puoliso ei välittänyt edes vaihtaa lakanoita aktin jälkeen. Tuli jotenkin likainen tunne kun makasin siinä. Vaihdoin ne itse saman tien.

”Takin taskusta”

Ensimmäinen tapaus kertoi itse. Toisen tapauksen ulkotakin taskusta löytyi kondomeja, vaikka sellaisia ei ollut käytössä, siis meillä. Käski itse siis noukkia autonavaimet taskustaan ja puolustautui, että oli vasta aikomuksena, eli typeräkin vielä.

”Tuntematon mies paljasti vahingossa”

Tuntematon mies soitti minulle ja kertoi, kuinka häntä vituttaa, kun automme on väärin parkkeerattu keskustassa. Mieheni piti olla työmatkalla muualla, mutta auto oli siis ollut edellisen yön tämän soittajan kerrostalon pihassa väärin parkkeerattuna. No eipä tarvinnut kauaa pohtia mikä on tilanne. Mies oli majaillut toisen naisen luona jo useasti, tämä kävi ilmi kun soittaja käytti muotoa ”autonne on TAAS”. Siihen loppui se avioliitto.

”Fritsut”

Juuri 18 vuotta täyttäneenä seurustelin saman ikäisen pojan kanssa. Hän lähti pian seurustelun aloittamisen jälkeen armeijaan. Intistä lomille palatessaan hän ei ehtinyt näkemään minua, koska oli ”kipeä” ja sanoi menevänsä suoraan kotiin. Kappas kummaa kun satuinkin törmäämään häneen kaupassa, kaula täynnä fritsuja. Kovin koitti väittää että ”tupakaverit heitti lumipallolla kaulaan”, joopa joo. Ero tuli saman tien ja myöhemmin hän alkoi seurustelemaan naispuolisen armeijakaverin kanssa.

”Korvakoru”

Löysin tippuneen korvakorun yhteisestä kodistamme.

”Tuntematon mies istui kotona sohvalla”

Jos vieras mies istuu omistamassani asunnossa, minun kylpytakkini päällään, minun kaljani kädessä partsilla röökillä, niin se tuskin oli ostamassa sitä kylpytakkia. Rakkaalla avokilla oli kalenterini päivämäärät sekaisin. Se ei ollut juuri se päivä, kun minun piti palata työmatkalta. Voi kunpa olisi ollut joku automaattinen kamera kuvaamassa niitä yllättyneitä ja tuskaisia ilmeitä. Tiedättekö sen, kun toisen tekis mieli vajota maan läpi tai hypätä partsilta? Niin paljon sitä kundia hävetti. Muija ei saanut sanaa suustaan vaan meni vessaan. Sanoin sille jätkälle, että vedä kledjus päälle ja älä tärise siinä. En mä ole sellainen poika, joka pistää sun piikkiin tällaisen. Et sä ole syyllinen, mutta pue ja häivy ja jos kiinnostaa, niin venaa tätä muijaa, koska se tulee samalla oven avauksella.

”Kaksi viinilasia”

Mies oli tyhmyyttään jättänyt kaksi viinilasia tiskialtaaseen törröttämään. Tulin seuraavana päivänä kotiin ja ihmettelin, että juotko sä nykyään kahdesta lasista samaan aikaan. Olin soittanut hänelle samana aamuna ja hän kuulosti todella tukalan oloiselta ja halusi lopettaa puhelun nopeasti. Ei ollut kovin vaikeaa sitten iltapäivällä kotiutuessani päätellä tapahtumien kulkua.

”Miehen puhelimeen kilahti viestejä”

Katselin miehen iPadilta jotain sarjaa meidän makuuhuoneessa, kun siihen alkoi kilahdella joltain naiselta viestejä. Miehen iPhone ja iPad oli samassa wifissä eikä mies tajunnut, että ne viestit näkyi siinä padillakin sitten. Aika nopeasti menin olohuoneeseen kyselemään tekstailevalta mieheltä, että mitäs helvettiä.

”Mummolassa”

Exä kävi auttelemassa ”mummollaan”, kävin jopa kerran hakemassa hänet sieltä. Noh, hän lähti taas auttelemaan ja ajattelin yllättää ja mennä tutustumaan tähän mummoon. Oven avasikin minua vuoden kaksi nuorempi nainen. Kovin yllättynyt oli kun kysyin silloista poikaystävääni. Mummot ovat nykypäivänä varsin nuoria. Mies sai hakea omat vaatteensa asuntoni ulko-ovelta. Yritti vielä kehittää stooria aivokasvaimesta. Kiitos ja hei hei.

”Sain seksitaudin”

Olimme seurustelleet jo nelisen vuotta, asuimme yhdessä ja suunnittelimme jopa lasta. Sitten minulle alkoi ilmestyä epämääräisiä syyliä alapäähän. No, kondyloomanhan mies oli joltain baarimuijalta napannut ja minulle se tietysti tuli myös, kun emme käyttäneet kondomia vaan söin pillereitä. Mies ei tunnustanut millään, väitti vielä pitkään, että minä olen se, joka on käynyt panemassa toista kun minulla on syyliä ja hänellä ei. Lopulta mies kertoi kännipäissään, että hän oli pettänyt minua vaikka kuinka monen kanssa. Pakkasin kamani ja häivyin.

”Stringit”

Kun palasin työreissusta kotiin, löytyi vessan roskiksesta musta stringmallin pikkuhousunsuoja... Itse en moisia käytä eikä vieraitakaan ollut käynyt. Tai siis sellaisia, joista minä olisin tiennyt.

”Jätkien reissulle”

Yhtäkkiä alkoivat erikoiset jätkien reissut, kaverin sohvalla yöpymiset, kun kuulemma kotona ei voi olla, koska nalkutan. Otin vain esille asian, että miksi minä yhtäkkiä olen vastuussa kaikesta kodinhoidosta, laskujen maksamisesta, kaupassa käynnistä yms., kun toinen vaan bilettää ties missä. Sitten baarissa eräs yhteinen tuttu nainen tuli juttelemaan minulle, että miksi katselen tuollaista urpoa ja pettämisenkin kuulemma annoin anteeksi. Minkä pettämisen? No, exäni oli jäänyt kiinni toisen naisen paneskelusta näille yhteisille tutuille ja hän oli sönköttänyt, että asia on kotona tiedossa, ja että minä olen antanut anteeksi. Anteeksi en todellakaan antanut, vaan ero tuli saman tien!

”Puheeseen tuli outo murre”

Toisella paikkakunnalla asuvan miesystäväni yleiskieliseen puheeseen alkoi ilmestyä murteellisuuksia. Tunnistin ”syyllisen” naisen heti, kun hän avasi suunsa. Muuttivat yhteen hyvin nopeasti, menivät kihloihin ja erosivat vielä samana vuonna. Mies pyrki takaisin minun luokseni, eikä oikein ymmärtänyt, miksen ottanut.

”Ansan viritys”

Elettiin aikaa ennen älypuhelimia, mutta GSM-puhelimet olivat jo käytössä. Oltiin autoreissulla jossain perheen kanssa.

Sen aikaiset puhelimet saivat autoradion reagoimaan ja soittamaan ränttätänttä-häiriöääntä, jos puhelimeen tuli viesti tai oli puhelu tulossa. No, näitä häiriöitä tuli matkan aikana ja katsoin omasta puhelimestani, että viestejä ei ollut tullut. Ex-rouva sanoi oman puhelimensa olevan kiinni, mutta pian alkoi valitella pissahätää ja piti päästä huoltsikalle vessaan. Jotain aloin epäilemään, mutta annoin asian olla.

Yhtenä yönä, kun ex-rouva oli jättänyt puhelimensa vahingossa näkyville olohuoneeseen ja itse mennyt nukkumaan, tuli puhelimeen viesti: ”Hyvää yötä, kultsu!” Lähettäjä oli ”Kampaamo-Jaana”. Tiesin, että tällä ei vielä ketään narauteta, joten otin numeron talteen ja selvitin, että numero kuuluu eräälle Jannelle, joka ei ole parturikampaaja vaan insinööri. En tehnyt asiasta vielä numeroa, ajattelin toimia vasta kun on kunnon faktat kasassa.

Pian ex-rouvalla olikin kahden vuorokauden seminaarimatka Tampereelle. Toisen päivän iltana päätin soittaa ex-rouvalle hyvän yön toivotukset. Rouva kertoi olevansa jo nukkumaan menossa ja pyysi, etten enää soittelisi sille illalle.

Olin laittanut toiseen puhelimeeni, työkännykkääni, Jannen numeron valmiiksi ja soitin siihen numeroon samalla kun vielä puhuin exän kanssa. Kuulin, kuinka hotellihuoneessa pärähti soimaan Uutisvuodosta tuttu Säkkijärven Polkka -soittoääni. Janne ilmeisesti lähti huoneesta käytävään ja vastasi siellä toiseen puheluun. Toivotin myös Jannelle hyviä öitä ja hyviä panoja ja suljin molemmat luurit.

”Pitkät kapakkareissut”

Vaimon puhelin muuttui yllättäen maailman tarkimmin varjelluksi salaisuudeksi. Alkoivat jatkuvat, viiteen kestävät kapakkareissut. Saattoi mennä viideltä yöllä suihkuun. Kerran tuli seuraavana päivänä ja käytti ”nukahdin kaverin sohvalle” -selityksen. Vietti öitään katsellen dvd-elokuvia naiskaverinsa kanssa. Ei koskaan vastannut puhelimeen näillä reissuillaan.

Päälle vielä ääretön mustasukkaisuus. Mulle tämä riitti. Tunnustamaan tämä patologinen valehtelija ei tule koskaan.

Ilta-Sanomat ja Vauva.fi kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt