Mies ruinaa seksiä vauvaäänellä – naiset paljastavat 7 ällöttävintä tapaa, joilla mies on houkutellut sänkyyn

Julkaistu:

Suhteet
Paula Mononen kirjoitti kirjan Vauva.fi-keskustelupalstan mehevimmistä keskusteluista.
Vauva.fi on antanut Paula Monoselle viihdytystä ja neuvoja tiukkoihin tilanteihin. Sinne menee aina, kun on luppoaikaa ja katsoo, mistä siellä jutellaan.

Mononen koosti Aihe vapaa – Vauva.fi-keskustelujen parhaat -kirjan (S&S) keskustelupalstan hauskimmista keskusteluista.

Oma kappaleensa on omistettu sille, mitä mies päästää suustaan ennen seksiä yrittäessään vongata naista sänkyyn.

Tässä 7 ärsyttävintä tapaa, jolla mies on ehdottanut rakastelua:

”Kuvitelkaa miltä näyttää kun keski-iän tukevoittama konttorityöntekijämies sanoo GRRRRRRR, ja kynsäisee ’käpälällä’ ilmaa! Yleisesti tuo vihjailee niin typerästi, että menee maku suurimman osan ajasta, ikävä kyllä.”

”Paras oli ehdottomasti kun joku aika sitten vaihdoin ehkäisyn kierukaksi ja mies sitten ehdotti: ’Testattaisiko se sun kierukkasi tänään?’ Voin sanoa että meni hermot siihen paikkaan.”

”Työntää etumustaan nk. tyrkylle ja sanoo, että ’Koeta mun kikkeliä.’”

”Lapset on menneet nukkumaan ja istun olohuoneen sohvalla katsomassa telkkaria. Mies kävelee pyjamassaan mun luo, seisahtuu mun eteen niin etten näe telkkaria, laskee housunsa ja tökkää kullinsa mun naaman eteen. Sitten se sanoo ’Saa suorittaa’. Toinen sen vakiotapa on tulla takaapäin kähmimään ja tökkimään, kun vaikka tyhjennän tiskikonetta, ja sanoa ’Markiisi kun täräyttää.’”

”Kamalinta on seksin ruinaaminen lässyttämällä. ’Jaksaisitko hoitaa mun piliä’ vauvaäänellä on totaalinen turn-off. Ja toinen paha on äidiksi kutsuminen: ’Haluaisko äiti pienet iltapanot?’ Argh! Onneksi mies on lähes lopettanut tuon, kun olen antanut pientä palautetta...”

”Seurustelun alkuvaiheessa mies kysyi lähes aina: ’Tekisitkö pippelitutkimusta?’ Olin niin rakastunut, että siedin sitä. Ja mies oli viisikymppinen. Onneksi se älysi lopettaa tuon fraasin viljelemisen.”

”Mun miehellä on tapana vastaavassa tilanteessa kaivaa vehje esiin sohvalla maatessaan, heilutella sitä ja tuumia: ’Viikon luontoääni letkunravistaja laulaa, kiinnostaisiko?’ (Just, hirveästi siitä innostun.) Samoin kaikki kyykkivät asennot, joissa teen hikipäässä töitä: heti perseessä kiinni ja ’Kiinnostaisko säätää patteria.’”

Millaisiin ehdotuksiin sinä olet törmännyt?

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt