”Meillä on seksiä joka päivä” – näin muut pitävät liekin yllä pitkässä suhteessa ja arjen pyörityksessä - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

”Meillä on seksiä joka päivä” – näin muut pitävät liekin yllä pitkässä suhteessa ja arjen pyörityksessä

Seksi voi olla tärkeä tapa rentoutua.

18.10.2018 19:00

Kerroimme eilen, miten pariskunta päätti virkistää suhdettaan harrastamalla seksiä joka päivä kuukauden ajan. Se tuntui toimivan: puolisot muun muassa lähentyivät uudelleen.

Jutun lukijoista noin 60 prosenttia sanoi, ettei ole tyytyväinen omaan seksielämäänsä. Esimerkiksi ruuhkavuodet voivat viedä energian seksin harrastamisesta. Toisaalta keinojakin keksitään.

– Meillä oli kolme alle kouluikäistä ja kaikki vuoden välein. Seksi oli parasta imettäessä. Kaksi vanhinta oli alle kolme vuotta ja vauva tissillä ja mies tuli sisään samalla. Tuntuu hyvälle ja rentouttaa. Hyvin on aikaa vaikka joka joka päivä. Ja ite tein vauvan ruuat, hoidin pyykit, siivosin yms., nimimerkki Kati kertoo.

  • Katso artikkelin yllä olevalta videolta 11 hyvää syytä harrastaa seksiä vaikka joka päivä.

Näin muut lukijat kommentoivat aihetta:

”Seksi auttaa kaikkeen”

– En ole koskaan ajatellut, kuinka monta minuuttia seksi vie pois päivistä. Seksi auttaa kaikkeen: jos on vaikka nukahtamisongelmia, niin varmaa on se, että seksin jälkeen saa hyvät unet. Jos mieli pyörii liikaa reaalielämän turhissa jutuissa, niin seksi vie sellaiset pois mielestä. Listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Sitä en vain ymmärrä, että miksi ihmiset pariutuvat seksiyhteensopimattoman kumppanin kanssa. Itsestä tuntuisi tosi ikävältä olla suhteessa miehen kanssa, joka ei haluaisi seksiä tarpeeksi usein ja jonka kanssa ei saisi sovittua seksin suhteen sitä kuuluisaa kultaista keskitietä, jossa kummatkin ovat tyytyväisiä.

”Sen näkee naamasta”

Seksuaalisuus on tarve siinä missä syöminenkin. Sanonta ”sen näkee naamasta, kun lakkaa saamasta” pitää erittäin hyvin paikkansa. Seksuaalisuus tosin on tarve, mikä me voidaan kieltää itseltämme laiminlyömällä tätä tarvetta. Jos ei koskaan saa niin eihän sitä tee mielikään.

Halu seksiin pysyy yllä säännöllisellä harjoittelulla. Minä ja puolisoni ollaan seksuaalisesti latautuneita ihmisiä ja meillä on seksiä joka päivä. Yhden käden sormilla voi laskea seksittömät päivät koko viime vuodelta. Ihanan iltaorkun jälkeen nukuttaa paremmin. Uskon myös, että seksillä on muitakin terveys hyötyjä nimittäin meillä ei sairastella.

”Sutinaa lapsista huolimatta”

Tuli ero ja ihanaa hurjastelua kahden sulottaren kanssa (ei yhtä aikaa kuitenkaan), parhaimmillaan vissin 6–8 kertaa päivässä. Toisen kanssa muutinkin yhteen, pari ekaa vuotta meni sellaista 2–4 kertaa päivässä tahtia, vaikka huushollissa oli 6 lasta pyörimässä. Muksut katsoivat piirrettyjä olohuoneessa, me pökittiin menemään kodinhoitohuoneessa tai saunassa tai koiria lenkittäessä.

Seksi voi auttaa nukahtamaan.­

Varsin moni kertoo kuitenkin elävänsä suhteessa, jossa seksihalut eivät kohtaa tai kipinä on hiipunut.

”Mies pihtaa”

Mies pihtaa seksiä, haluaisi vain pikapanoa pari kertaa vuodessa, mihin minä en enää suostu. Muutaman kerran suostuttuani pikaisiin, mies lupasi ”kohta” tai huomenna uudelleen, vaan turhaan olen odottanut sitä päivää. Jos on pelkästään oma etu mielessä ilman minkäänlaista esileikkiä eikä toista ajatella yhtään, niin antaa olla.

Vuosia sitten esitin toivomuksen, että seksiä olisi pari kolme kertaa viikossa, no jos ei ukkoa kiinnosta niin minkäs teet. Kaiken huippu se kun mies ilmoittaa olevansa puutteessa. Ei mene mulla perille, kun seksiä olisi kuitenkin tarjolla jos se olisi vastavuoroista.

”Seksi on kuin lihapullia”

Kyllähän se vähän puulta rupeaa maistumaan, jos samoja lihapullia syö joka päivä. Toki jos niitä vähän maustaa jollain tai pitää vähän taukoa, niin ne maistuu paremmin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?