”Iltapuku putosi lattialle alta aikayksikön” – 6 yhden yön juttua, jotka eivät unohdu - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

”Iltapuku putosi lattialle alta aikayksikön” – 6 yhden yön juttua, jotka eivät unohdu

Yhden illan jutuille ei ole yhtä kaavaa.

3.10.2018 19:00

Yhden illan jutut voivat jäädä lähtemättömästi mieliin. Joskus taas seksi ei olekaan erityisen mieleenpainuvaa.

– Olin ystävättäreni kanssa baarissa ja tapasimme siellä miehen. Päätimme lähteä kolmistaan jatkoille, selvänä tarkoituksena harrastaa seksiä. Matkalla ystäväni kämpille mies jostain syystä päätti soittaa kaverilleen ja kohkasi innostuneena puhelimeen: ’Mä oon menossa panemaan kahta muijaa, uskotko! Uskotko jos annan puhelimen niille?’

Näin kertoi kolmekymppinen Katariina.

Toisessa jutussamme eräs lukija kertoi, ettei yhden yön seuraa tarvitse hakea perinteisesti yöelämästä.

– Ei tarvitse baariin mennä bongaamaan miestä. Treffisivuston kautta tilaan miehen kotiini harrastamaan seksiä, se on kuin pizzaa tilaisi: välillä hyvää seksiä, välillä huonoa. Tietysti riskit on suuret ja tarvitsee hiukan jutustelua ennen kuin päätän uskallanko kutsua kotiini. Asiallisia miehiä on ollut. Ei negatiivisia kokemuksia.

Niinkin voi käydä, että kohtaamisesta syttyykin pitkä ihmissuhde. Näin lukijat kertoivat yhden yön muistoistaan:

”Reissumiehen pauloissa”

Kerran baarissa jo tylsistyneenä olin jo lähdössä kotiin, kun eräs minua vanhempi mies tuli juttelemaan. Hetken päästä kysyin häntä vessaan pikaisille, mutta päädyimmekin hänen hotellihuoneeseensa. Yön aikana erittäin hyvää seksiä ja monta orgasmia rikkaampana. Aamun puolella herrasmiehenä saattoi minut taksiin. Vieläkin aina silloin tällöin kun hän tulee paikkakunnalle ja aikataulut natsaa, päädymme harrastamaan seksiä.

”Tyytyväinen rouva”

Paras yhden yön juttu on kyllä sattunut Rukalla. Mies pelasti minut känniääliöltä ja asiat johtivat yhteiseen villiin yöhön! Emme olleet liian humalassa ja kaikki vaan toimi loistavasti. Se yö oli kyllä ikimuistoinen enkä kadu. Aivan se ja sama mitä minusta ajatellaan, tykkään seksistä ja ihanan miehen kanssa se on upeaa puuhaa! Ja sinkkuna ei tarvitse selitellä tai kieltäytyä hyvästä jutusta.

Joskus on kuumaa, joskus viileää.­

”Loppuelämä päähänpiston kanssa”

Viisi vuotta sitten lähdin kolmatta kertaa elämässäni baarista vieraan miehen mukaan. Vietimme ihanan yön! Seksin lisäksi vietimme monta tuntia vain sängyllä makoillen ja jutellen, tuntui kuin olisin tuntenut tämän ihmisen aina. Aamun koittaessa nukuimme muutaman hassun tunnin sylikkäin, kunnes heräsin tuoreen kahvin tuoksuun. Kertakäyttömies oli keittänyt minulle aamukahvit ja toi ne vielä sänkyyn.

Silloin päätin, että syteen tai saveen, mutta tähän minä jään. Viime kesänä saimme papin aamenen ja sanoimme toisillemme ”tahdon”. Saan viettää loppuelämäni sen humalaisen päähänpiston kanssa, jota niin vietävästi rakastan.

”Näinkin voi käydä”

Joitakin vuosia sitten päädyin juhlien jälkeen sänkyyn naisen kanssa, jota ehdin tanssittaa muutaman kappaleen. Frakki ja iltapuku putosivat lattialle alta aikayksikön, kun pääsimme hotellihuoneeseeni. Sinä yönä ei hirveästi nukuttu. Seksi oli upeaa. Nykyään kutsun häntä vaimoksi.

”Suora ehdotus”

Sain suoran ehdotuksen illan viimeisissä hitaissa yökerhossa ja menimme hänen hotellihuoneeseensa. Siitä sitten suoraan puuhiin. Tuntemattoman ihmisen pumppaaminen tuntui väkisin vääntämiseltä, ihan yhtä hyvin olisi voinut käydä kuntosalilla punnertamassa. Hommasta puuttui kokonaan kaikki tunteet. Yhtä hyvin olisin voinut viettää ”eroottisen hetken” kahden pakastimesta otetun jauhelihapihvin ja oman nyrkin kanssa. Naisessa itsessään ei ollut mitään vikaa. Hän oli kaunis, itsensä hyvin hoitanut ja fiksu.

Se nyt vain on niin, että jos kahden ihmisen intiimeissä hommissa ei ole myös tunnetta mukana, pelkkä panettava kiima ei riitä tekemään hommasta nautinnollista. Tuon kokemuksen jälkeen päätin, että se oli sitten viimeinen yhden yön kokemus ja se päätös on pitänyt jo yli 20 vuoden ajan. Parempi näin. Sitten kun sekstaillaan niin sekstaillaan aitojen tunteiden kera.

”Se jäi mieleen”

Yksi yhden illan juttu jäänyt erityisesti mieleen. Baarista bongasin ja yöllä ihan perusseksiä, mutta parasta oli aamulla krapulassa kun siinä heräiltiin, niin sain elämäni suihinoton. Siis ihan kirjaimellisesti ”veltosta velttoon”. Myöhemmin totesi, että oli aamulla vähän nälkä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?