”Tilasin miehen kotiini harrastamaan seksiä” – 7 unohtumatonta yhden yön juttua

Yhden illan juttu voi olla elämän parasta seksiä tai loppua ennen kuin se alkaakaan.

25.9.2018 19:00

Yhden illan juttu, joka jäi täpärästi tapahtumatta. Ja se, joka johti mahtavaan seksiin. Kerroimme viime viikolla kolmekymppisestä Katariinasta, jolla on ollut lukuisia yhden illan juttuja.

Katariina ei ole ainoa – 60 prosenttia jutun lukijoista kertoo kokeneensa yhden illan juttuja. Joskus hekin tosin ovat jättäneet homman viime hetkillä väliin. Eikä seksi aina ole ollut erityisen mieleenpainuvaa – ainakaan hyvällä tavalla.

Näin he kertovat:

”Ikimuistoinen viikonloppu”

Baarista lähti mukaan itseäni 15 vuotta nuorempi mies ja aikeet oli selvät. Vietettiin ikimuistoinen viikonloppu sekstaillen, välillä viiniä hörppien ja noutoruokaa tankaten. Liian känniin ei juotu ja meillä oli todella hauskaa! Juteltiin, nukuttiin, naurettiin ja meno jatkui maanantaiaamuun asti. Sen verran hurjaksi touhu yltyi että ratsastaessani villisti ja miehen pökätessä napakasti vastaan lensin naama edellä sängynpäätyä päin. Seurauksena oli komea musta silmä jonka pistin töissä hevosen syyksi, oli muka kolauttanut minua polvella. En kadu yhtään!

”Lähellä”

Onhan näitä melkein yhden illan naisia ollut. Milloin on ollut reikä sukassa tai väärän väriset pikkarit. Tai sitten on kälätetty niin, että on alkanut meikäläisellä päätä särkemään. Himaan olen lähtenyt.

”Tylsää ilman tunnesidettä”

Jokainen yhden illan juttu on ollut tylsä! Sen takia, ettei ollut minkään sorttista tunnesidettä, seksi ei tuntunut miltään. Lähinnä on jäänyt sellainen jälkituntuma, että se oli vain miesten halujen tyydyttämistä ilman, että kukaan edes huomioi minun halujani tai toiveitani. Jossain kohtaa jopa pelkäsin, että minussa on jotain vikaa, kun mikään ei tuntunut miltään.

Lue myös: 6 karua yhden yön juttua – vieras mies soitti alakerrasta: ”Jos se mun rouva on jo valmis...”

”En lähde”

Vietin hauskaa iltaa tuntemattoman miehen sylissä baarin ylitäyteen buukatun tilan ahtauden takia ja siinä likellä kyöhnätessä jotenkin innostuin ja kuumuin pikkuisen. Kysyin illan päätteeksi mieheltä, että haluaako hän lähteä mukaan ja olinpa ällistynyt kun mies sanoi ettei hän lähde. Tarvitsee kuulema tuntea ensin ennen kuin aloittaa seksuaalisen suhteen. Jess!

Moni tapaa yhden illan kumppaninsa baarissa.

”Ihania muistoja nuoruudesta”

Minulla oli nuoruudessa muutama yhden illan kokemus. Ihanimmat muistot niiden miesten kanssa, jotka tyytyivät ottamaan minut hellästi kainaloonsa, että sain nukkua. Aamuyöllä he lähtivät kauniilla tavalla omille teilleen. Sitten kun se herra oikea tuli elämääni, tiesin sen siitä että vuode hänen mentyään tuntui kauniilta, tuoksui hyvältä ja kutsui.

”Tilaan miehen kotiini”

Ei tarvitse baariin mennä bongaamaan miestä. Treffisivuston kautta tilaan miehen kotiini harrastamaan seksiä, se on kuin pizzaa tilaisi: välillä hyvää seksiä, välillä huonoa. Tietysti riskit on suuret ja tarvitsee hiukan jutustelua ennen kuin päätän uskallanko kutsua kotiini. Asiallisia miehiä on ollut. Ei negatiivisia kokemuksia.

”Humalassa seksistä ei tullut mitään”

Kerran mentiin tyttökaverin kanssa yhden ”tutun” luokse juhlimaan vieraaseen kaupunkiin. Yöllä lähdin tämän tuttavan kaverin matkaan ja hänen kämpillään kävimme asiaan. Kummatkin olivat vaan niin humalassa, ettei siitä tullut mitään. Aamulla viiden aikaan revin jostain lappusen, mihin kirjoitin jotain fiksua. Kävin suihkussa ja lähdin kävelemään kohti tuttuni kämppää, missä tyttökaverini yhä oli. Hänellä oli sama meno, lappu jääkaapin oveen ja suihkun kautta juna-asemalle. Oltiin kahdeksan jälkeen junassa jo matkalla kotiin.

”Flirttivinkki arkeen”

Riisuin kerran töihin mennessä miehen Pasilan aseman liukuportaissa silmillä vastasuunnan kaistalta. Kaveri katsoi sen jälkeen aina aamuisin ihanasti silmiin. Jollei arkiflirtti suju, parasta opetella näitä kelmimpiä konsteja.

Oletko sinä kokenut unohtumattoman yhden yön jutun? Mitä tapahtui? Kerro alla kommenteissa!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?