Seksi & Parisuhde

Sannan uudesta ystävästä tulikin painajainen: ”Mies hakeutui samaan työpaikkaan ja ilmestyi öisin oven taakse”

Julkaistu:

Stalkkaus
Voimakas ihastuminen voi joskus mennä överiksi.
Oletko koskaan saanut aamuyöstä oudon epätoivoisia ikävöintiviestejä tai huomannut, että joku seuraa tekemisiäsi kuin vaivihkaa sosiaalisessa mediassa? Vakoilu ja väijyminen liittyvät joskus voimakkaaseen ihastumiseen, joka menee liian pitkälle.

Kaksi naista kertoo kokemuksistaan.

”Mies tuli yöllä monta kertaa oveni taakse”

– Tiesin miehen, mutta tutustuimme vasta yhteisten harrastusten kautta. Myöhemmin hän hakeutui samaan työpaikkaan kanssani. Ystävystyimme, mutta miehen tunteet olivatkin lämpimämmät. Hän oli aloittanut harrastuksenkin, koska minä olin siellä.

Omassa liitossani meni tuolloin huonosti, joten olin alkuun imarreltu miehen huomiosta. Kun erosin silloisesta kumppanistani, pommitus alkoi. Sitä ennen en ollut tajunnut, että mies oli minusta niin haltioissaan. Hän viestitteli, soitti ja tuntui aina ilmestyvän samaan paikkaan kanssani. Jopa monta kertaa yöllä oveni taakse. Kun kerroin tästä työpaikalla, hänen työsuhdettaan ei jatkettu.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mies oli ihan fiksu tyyppi ja sinnikäs. Sain lahjoja ja muuta huomiota. Lisäksi hän oli hyvä kaverini, johon luotin. Miehen fantasia minusta meni kuitenkin yli normaalin rajan. Vasta kun eksäni puuttui asiaan, mies jätti minut rauhaan. Sen jälkeen en ole hänestä kuullut, kertoo nelikymppinen Sanna (nimi muutettu).

”Mieheni kaveri ilmaantui jatkuvasti kotiimme”

– Mieheni kaveri alkoi viettää meillä pitkiä aikoja, lähtien vasta viimeisellä bussilla kotiin. Pyynnöt omasta ajasta ja kehotukset lähteä aikaisemmin hän otti vastaan viileästi ja/tai loukkaantuen. Sitten oli taas seuraavana päivänä oven takana. Yleensä mies päästi hänet sisään, kun oli hänen kaverinsa.

Yksi päivä mies tunnusti ihastuneensa minuun ja sanoi, että piti meitä kolmea ”kuin perheenä”. Meni hermot; sanoin hiukan tylysti, ettei minun perheessäni ollut kuin minä ja mieheni, ja käskin häntä poistumaan rivakasti. Siitä alkoivat puhelinraivarit, sekavat ja pitkät sähköpostit, näyttävästi suoritettujen itsemurhayritysten sarja, stalkkaus ja yhteisille tuttaville valehtelu. Monta kaveria menetin.

Nyt tuosta on kulunut neljä vuotta, mutta tyyppi seuraa minua edelleen. Emme ole missään tekemisissä muutoin, kertoo yksi lukijoistamme tässä jutussa.

Lue myös: Mustasukkainen mies piilotti nauhurin puolisonsa autoon – salakuuntelija sai näpeilleen, kun kuuli mitä nauhalla oli

Lue myös: Erosta alkoi kahdeksan vuoden painajainen, lapsiakaan ei jätetty rauhaan – ”Ei koskaan enää”

Oletko sinä kokenut vastaavaa? Kerro kokemuksistasi kommenttikentässä tai laita viestiä: noora.valkonen@iltasanomat.fi

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt