Yhden illan juttu, joka jäi täpärästi tapahtumatta – mies teki ratkaisevan virheen juuri ennen h-hetkeä

”Muistona illasta minulla oli valtavat mustelmat takapuolessa jotka eivät lähteneet pois pitkään aikaan.”

Yhden illan jutut eivät aina onnistu. Kuvituskuva.

Tapahtuu mitä tahansa, yhden illan jutut tuppaavat jäämään mieleen. Joskus kokemus muuttuu ihanaksi muistoksi, joskus taas koko homman haluaa painaa unholaan.

Kolmekymppisellä Katariinalla on kokemusta useista yhden illan jutuista. Näin hän niistä kertoo.

”Suora ehdotus”

– Meillä oli harrastusporukan juhlat. Juhlien jälkeen nappasimme treenikaverin kanssa yhteisen taksin, kun asuimme samalla suunnalla kaupunkia. Olin jäämässä ensimmäisenä pois, ja hetken mielijohteesta kysyin kaveriltani, juuri ollessani astumassa taksista, haluaisiko tämä tulla luokseni panemaan. Ihan suoraan, taksikuskin kuullen. Meillä oli hirveän hauskaa ja seksi oli todella hyvää, aamulla söimme yhdessä aamupalaa ja jatkoimme siitä eteenpäin treeneissä jälleen hyvänpäiväntuttuina.

”Hän halusi alistaa ja minä tulla alistetuksi”

Seuraava kertomus kuulostaa Katariinan sanoin kuin Reginan naisten unelmia -palstan juonelta:

– Olin ulkomailla työmatkalla. Samassa porukassa oli itseäni vanhempi, todella komea mies. Emme oikeastaan jutelleet laisinkaan päivän aikana, mutta välillämme oli selvää vetoa. Kun mies oli lähdössä illanvietosta, hän kuiskasi korvaani vain hotellihuoneensa numeron. Lähdin hieman hänen jälkeensä ja koputin hänen ovelleen. Emme oikeastaan puhuneet mitään, jotenkin vain tiesimme että seksuaaliset kemiamme kohtaavat, että hän haluaa alistaa ja minä tulla alistetuksi. Illan päätteeksi hiippailin takaisin omaan hotellihuoneeseeni ja aamulla olimme kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan – tosin muistona illasta minulla oli valtavat mustelmat takapuolessa jotka eivät lähteneet pois pitkään aikaan.

”Surkuhupaisaa”

Viimeinen muistelo on ”surkuhupainen tarina opetuksena kaikille urpoille miehille.”

– Olin ystävättäreni kanssa baarissa, ja tapasimme siellä miehen. Päätimme lähteä kolmistaan jatkoille, selvänä tarkoituksena harrastaa seksiä. Matkalla ystäväni kämpille mies jostain syystä päätti soittaa kaverilleen ja kohkasi innostuneena puhelimeen: ’Mä oon menossa panemaan kahta muijaa, uskotko! Uskotko jos annan puhelimen niille?’

Tyypin urpous rupesi ärsyttämään niin, että jätimme hänet siihen kadulle nuolemaan näppejään.

Haastateltavan nimi on muutettu.

Millaisia yhden illan juttuja sinulla on ollut? Kerro parhaat ja huonoimmat kokemuksesi kommenttikentässä!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?