Prisma-seksiä, kyllä kiitos! Näissäkin paikoissa joku on sen jo tehnyt: ”Happy ending” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Prisma-seksiä, kyllä kiitos! Näissäkin paikoissa joku on sen jo tehnyt: ”Happy ending”

Julkaistu: 4.9.2018 19:00

Seksiin on innostuttu jopa urkuparvella ja linnan raunioilla.

Kerroimme eilen 50 erikoisesta paikasta, joissa suomalaiset ovat villiintyneet harrastamaan seksiä. IS:n suuren kesäseksikyselyn tuottamalta listalta löytyy melkoisia erikoisuuksia, kuten lintutorni ja traktori.

Eikä siinä vielä kaikki! Lukijat kertovat jopa Prisma-seksistä.

– Kupittaan jäästadionin maalituomarin koppi, hieman ahdasta oli, mutta kun ei vesisateessa muutakaan paikkaa löytynyt. Siihen aikaan oli vapaa pääsy kesäisin tuolle alueelle, halli rakennettiin paljon myöhemmin.

– Bussissa kesken matkan, kirkon puisto, Tähtitorninmäellä päivällä. Baarissa, junassa.

– Paikallisessa Prismassa kesken lauantaipäivää. Työkaluhyllyjen välissä touhuttiin. Joku siinä katsoikin tovin, mutta ei haitannut meitä lainkaan. Happy ending.

– Järvellä kumiveneessä. Kukankastelureissulla naapurin makuuhuoneessa.

– TVH:n lasikuituisessa hiekkalaatikossa. Kansi vaan kiinni ja hommiin. Toinen mukava paikka oli suuren kuusen alaoksien alla, valtatien vierellä.

– Junassa, sotilaskodin WC. Pilvenpiirtäjän parveke Kiinassa. Ravintolan WC Kasarmintorilla vappuna.

Maalaisromantiikkaa!

Lukijat ovat keränneet kokemusta myös perinteisestä maalaisromantiikasta, kuten lemmenleikeistä heinäladossa ja maitolaiturilla.

– Täydessä heinäladossa, jossa oli pärekatto.

– Kyllähän itselle oli ensimmäinen paikka maitolava, joka oli aika yleinen paikka maalla menettää poikuus. Itselle oli varmaan parikymmentä ensikertaa juuri maitolavalla seisoen tai jos oli tonkkia, niin sitten tonkan päällä istuen ja tyttö sylissä.

– Ravintolassa aukioloaikana sohvaloossi. Elokuvateatteri; ei ollut muita näytöksessä. Autossa, teltassa, taloyhtiön kuivaushuoneessa. Koriskentän toisen päädyn nurmikon kummulla.

– Moottorikelkan penkillä toukokuun alkupuolella Inarijärven jäällä. Lämpötila oli auringossa ainakin 18 astetta ja jääpeite ihan valkoinen. Hyvää oli eikä palellut, vaikka alasti oltiin.

– Helsingin kaupunginteatterin edustalla puistossa. Tyttöystävä halusi erikoista synttärinä. Tavallisempaa Atlantin päällä ”kymppikerhossa”. Kanssamatkustajat katselivat pitkään punaposkista paria.

Kirkossa – sisällä ja ulkona

– Erään Euroopassa sijaitsevan suomalaisen merimieskirkon urkuparvella. Toimi yöpymistilana patja ja petivaatteet lattialla.

– Tampereen tuomiokirkon pihassa olevan riippakoivun alla. Koivunoksat olivat kuin kupu, joka esti syyspimeässä näkemään koivun sisälle.

– Soutuvene, sillan alla maaten, ohi lipui purjeveneitä. Koiran ulkoilutusreissulla ex tempore seisten.

– Pitkän matkan linja-autossa kun tarve iski mökkiloman päätteeksi. Messukeskuksen parkkihallissa autossa.

– Vanhan linnan rauniot aamuyöllä baarissa tavatun nuoren naisen kanssa. Silloin oli kovat piipussa, mutta suutariksi jäi.

– Kerrostalon yleinen kerhohuone, kodin keittiötaso, pyykkikoneen päällä ja lisäksi pimeässä huoneessa, jossa miehen kaveri katsoo elokuvaa puhelimesta kolmen metrin päässä.

– Illalla jalkapallokentän keskipisteellä noin vuonna 1975. Metsässä hiihtoreissulla sukset jalassa molemmilla.

– Kreikassa rantatuolilla illan pimeydessä. Valaistu ja melko aktiivinen kävelytie 10 metrin päässä, mutta rantaan ei näkynyt yhtään ja meri peitti äänet. Mahtavaa oli, varsinkin kun rantatuoli tarjosi hyvät tuet jalkoja varten. Suosittelen!

Mikä on sinun ikimuistoisin seksikokemuksesi? Mikä siitä teki niin erityisen: juuri oikea kumppani, erikoinen paikka, uusi kokemus, elämäsi paras orgasmi? Kerro kokemuksistasi alla kommenteissa!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?