Erikoiset paikat, joissa suomalaiset ovat villiintyneet seksiin – 50 paikan listalta löytyy todellisia yllättäjiä - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Erikoiset paikat, joissa suomalaiset ovat villiintyneet seksiin – 50 paikan listalta löytyy todellisia yllättäjiä

Mikä on sinusta paras rakastelupaikka? Kerro se meille!

Joka kymmenes IS:n suureen kesäseksikyselyyn vastannut on lemmiskellyt autossa.

3.9.2018 19:00

Uima-allas, pelto, näkötorni, kuntosali – IS:n suureen kesäseksikyselyyn vastanneet ovat lemmiskelleet mitä ihmeellisimmissä paikoissa.

Joka seitsemäs suomalainen on harrastanut seksiä joko puistossa tai metsässä. Autossa on lemmiskellyt joka kymmenes ja yleisessä vessassakin 4,5 prosenttia kansasta.

Sovituskoppiseksiin on kertonut langenneensa 2,3 prosenttia vastaajista. "Kymppikerhoon" on liittynyt – eli lentokoneessa seksiä on harrastanut – omien sanojensa mukaan reilu prosentti suomalaisista. Työpaikalla on ollut seksisutinaa 0,4 prosentilla vastaajista.

Kotona makuuhuoneen ulkopuolellakin tapahtuu. Ehdottomia suosikkiseksipaikkoja ovat sauna ja suihku, joissa joka viideskymmenes vastaajista kertoo harrastaneensa seksiä.

Jos grafiikka ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos grafiikka ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kyselyyn vastasi kaikkiaan 26 000 ihmistä.

Oletko sinä harrastanut seksiä jossain erikoisessa paikassa? Millainen kokemus se oli? Oliko se suunniteltu juttu vai hetken huumaa? Kerro kokemuksistasi alla kommenteissa!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?