Seksi & Parisuhde

Marjo järjesti miehelleen eroottisen yllätyksen: ”Ostimme siskolleni ja hänen miehelleen saman lahjan”

Julkaistu:

Me Naiset
Eroottisilla valokuvaussessioilla on nyt paljon kysyntää. Marjo bongasi idean nettikaupasta.
Suomalaisparit etsivät nyt elämyksiä ottamalla vaatteensa pois kameran edessä. Perinteisten huomenkuvausten lisäksi valokuvausstudiot tarjoavat pariskunnille eroottissävyisiä kuvaussessioita, joissa poseerataan vähissä vaatteissa tai kokonaan alasti.

Vähäpukeisia pariskuntia valokuvaava Marita Vento kertoo, että romanttisilla kuvauksilla on paljon kysyntää ja niitä ostetaan usein lahjaksi kumppanille. Intiimeihin kuvauksiin saapuu pariskuntia kaikista ikäluokista ympäri Suomen.

– Vanhimmat asiakkaani ovat 70-vuotiaita. Kuvaukset ovat parisuhdeterapiaa ja elämys kuvattaville, Vento kertoo.

Yllätys paljastui vasta studiolla

Pohjois-Savosta kotoisin oleva Marjo, 33, kertoo Me Naisille, kuinka hän osti kumppanilleen häälahjaksi eroottisen valokuvaussession.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hän bongasi lahjaidean elämyslahjoja tarjoavasta nettikaupasta ja päätti tarttua ideaan.

– Olemme aina tykänneet tehdä erilaisia juttuja, joten päätin yllättää mieheni valokuvaussessiolla. Matkustimme Helsinkiin viettämään hotelliviikonloppua, ja lopullinen yllätys paljastui miehelleni vasta studiolla, Marjo kertoo.

Kuvaaja huomioi pariskunnan tarpeet

Marjon mies oli aluksi hämillään ajatuksesta, mutta lopulta hänkin innostui kuvauksista.

Kuvaukset alkoivat neuvotteluilla kuvaajan kanssa siitä, kuinka rohkeita kuvia he tahtovat ja kuinka paljon riisutaan. Parin toiveet huomioitiin hyvin.

– Olemme aiemmin käyneet vain hääkuvissa, joten kyllähän se aluksi jännitti. Kuvaaja oli todella ystävällinen ja ammattitaitoinen, joten jännitys laukesi nopeasti.

Lopulta Marjo poseerasi kuvissa alusvaatteisillaan ja hänen aviomiehensä ilman paitaa. Paljaiden vartaloiden peitoksi leviteltiin erilaisia harsoja.

Vähemmissäkin vaatteissa on mahdollista olla, riisuuntuminen tapahtuu parin ehtojen mukaan, Marjo kertoo.

Hän kokee, että kuvaaja oli hyvin hienovarainen.

Kokemus lähensi

Marjon mukaan eroottisilla kuvauksilla on ollut hyvä vaikutus heidän suhteeseen. Intiimi kokemus on lähentänyt pariskuntaa.

Vaikka samankaltainen heittäytyminen on varmasti monille vaikeaa, Marjo suosittelee muitakin kokeilemaan pariskuntakuvauksia.

– Teetimme lopulta kuvistamme tauluja kodin seinille ja ostimme siskolleni ja hänen miehelleen saman lahjan, hän kertoo.

Lue lisää:

”Haluan katsella, kun harrastat seksiä toisen kanssa” – pettämisfantasia on suomalaisten vaiettu fantasia, sanoo seksuaaliterapeutti

4 asiaa, jotka ovat yhtä pahoja kuin pettäminen – tai jopa pahempia

Ei piiskaa ensimmäisenä yönä ja 9 muuta ranskatarten seksivinkkiä

Ei määrää vaan laatua! 4 asiantuntijoiden seksivinkkiä, jotka kaikkien tulisi tietää

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt