Seksi & Parisuhde

”Siinä se seisoi, mieheni kanssa huoltoaseman pihalla, nuori, kaunis ja muodokas” – petetyn tuska on suuri ja aihe puhuttaa

Julkaistu:

Pettäminen
Petturi lähteköön, monet naiset sanovat.
– Siinä se seisoi, mieheni kanssa huoltoaseman pihalla. Nuori ja kaunis, muodokas ja tatuoitu. Miten suurta ivaa voi olla, että me törmäämme täysin vieraalla paikkakunnalla, huoltoasemalla. Laitoin miehelleni kuvaviestin. Ja itkin. Onneksi meillä ei ole lapsia, vain hoitoja, jotka eivät tuota tulosta.

Näin kirjoittaa eräs nainen Vauva.fi:n keskustelupalstalla.

Kerroimme aiemmin, että yli kolmasosa suomalaisista pettää jossain vaiheessa elämäänsä. Petetyn tuska voi silloin olla suuri.

– Miten ihmeessä tämän selvitän? Tai voin antaa anteeksi. Olivat tavanneet kesäkuun alussa työn merkeissä. Kuulemma kolmas kerta kun näkivät. Ovat rakastelleet kuulemma kaksi kertaa, eilen ja tänä aamuna, nainen pohtii keskustelupalstalla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hän saa palstalla paljon tukea. Moni kertoo siellä kokeneensa vastaavaa:

”Petturi lähteköön”

Mies tunnustaa vain jos on ihan pakko. Yksityiskohtia on sinun turha tivata, kuulet vain valheita, joilla juttua yritetään pienentää. Tämmöisen karusellin läpi käyneenä varoitan sinua jäämästä. Liian ahdistavaa. Pelasta itsesi eroamalla. Petturi lähteköön.

Aikalisä, keskustelet vain siinä tilanteessa, jossa kolmansia pyöriä ei todistetusti ole. Kaikki keskustelut, joissa mies vetoaa sinuun ovat turhia. Ne lisäävät vain ahdistustasi.

”Järjestele asiat”

Suhteenne on ohi. Mitään paikattavaa ei ole. Kannattaa alkaa järjestellä käytännön asioita, missä tulet asumaan jatkossa ja niin edelleen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

”Anna miehen marinoitua omissa sotkuissaan”

Voin kuvitella, että tuo tuntuu vähän samalta kuin jos joku yhtäkkiä kuolisi. Anna itsellesi aikaa. Varmasti on sumuisia päiviä edessä. Mene ystäviesi luo ja anna miehen marinoitua omissa sotkuissaan sen aikaa.

”Älä jää yksin”

Olet shokissa. Älä tee tuossa mielentilassa mitään äkkinäisiä päätöksiä. Vaikka päätyisittekin eroon, käytännön asioita ei tarvitse siitä huolimatta vielä tänään päättää.

Tuo asia on niin suuri, että se vaatii aikaa ja mahdollisesti myös keskusteluapua joko ammattilaiselta tai ihan vaan hyviltä ystäviltä. Älä jää yksin surun kanssa.

”Suhteenne on ohi”

Pettäjä tuossa kiinnijäämispaniikissa sanoo mitä tahansa, todellisuudessa tunteet ovat jo muualla.

”Harkitse”

Mun täydellinen mies petti myös avioliiton alkutaipaleella. Meillä oli kaikki ihanasti, ei vielä lapsia. Kun jäi kiinni, reagoi samalla tavalla kuin sun mies: ei selitellyt, itki, oli murtunut, kertoi kaiken mitä halusin jne. Oli imarreltu vieraan naisen huomiosta, vaikka rakasti mua.

Pitkän aikaa meni ennen kuin luottamus palautui. Lapsia tuli ja elämä jatkui. Äsken vietimme 25-vuotishääpäivää. Mies on ollut mieletön isä lapsille ja mulle paras elämänkumppani. Annoin anteeksi, kun näin, miten aidosti katui. Ja siitä olen onnellinen, että pystyin tekemään sen.

Harkitse rauhassa, mitä teet. Miehen tulevien viikkojen käytös ratkaisee varmasti paljon.

”Älä anna pyörittää”

Älä roiku miehessä. Rakasta itseäsi ja sitten muita. Elämäsi tärkein henkilö olet sinä. Viimeinen viestisi miehelle olkoon: koska pahoinpitelit minun uskoni tähän suhteeseen, niin usko sinä tämä, että kun tulen omaan kotiini olet sinä ja rojusi muualla. Tämä oli tässä. Kiitos.

”Pettäjä ei muutu”

Eli sinua petettiin eikä teillä ole lapsia. Todella helppoa, mies vaihtoon. Pettäjät eivät muuksi muutu, koskaan

”Ei kannata luottaa miehen lätinöihin”

Jos suhteessa on kaikki hyvin, ei siihen kukaan mahdu väliin! Mies voi jälkikäteen selittää ummet ja lammet ja katua ja itkeä, ei kannata luottaa tippaakaan niihin lätinöihin.

Minä en pystyisi mitenkään jatkamaan enää liittoa missä ukko on käynyt toisen akan kanssa panemassa! En vaan pystyisi. Kunnioitan ja arvostan itseäni naisena niin paljon, että se on välittömästi kiitos ja näkemiin, jos miehen täytyy toisen kanssa mennä muhinoimaan. Ikinä en antaisi anteeksi. Joka siihen pystyy, on kyllä ihmenainen.

”Itse en voisi antaa anteeksi”

Voimia. Mitä sitten ikinä päätäkään tehdä. Itse en voisi antaa pettämistä koskaan anteeksi, se on niin paha tapa loukata toista, yksi keskusteluun osallistunut kommentoi.

Ilta-Sanomat ja Vauva-lehti kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Lue lisää: Miehet kertovat pettämisestä

”Mies valitsi pornon, minä toisen” – näin naiset kertovat syitä pettämiselle

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt