”Vaimo ei halunnut koskettaa vuosiin” – miehet kertovat suorin sanoin pettämisestä - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

”Vaimo ei halunnut koskettaa vuosiin” – miehet kertovat suorin sanoin pettämisestä

IS:n kesäseksikyselyn mukaan noin kolmasosa suomalaisista pettää joskus kumppaniaan.

30.7.2018 18:55

Kerroimme sunnuntaina, että reilu kolmasosa suomalaisista pettää kumppaniaan. Tulos perustuu Ilta-Sanomien suureen seksikyselyyn, johon vastasi yli 26 000 ihmistä.

Iso osa vastanneista ei kuitenkaan osannut antaa pettämiselle erityistä syytä. Lähes puolet kertoi syyn olleen joko pelkkä mielihalu tai jännityksen tai vaihtelun etsiminen.

Miehet vastasivat naisia useammin pettäneensä joskus kumppaniaan. Miehistä 36,6 prosenttia tunnusti pettäneensä. Muun muassa näin he kertoivat:

”En saa mitä haluan”

Halusin kokea, miltä seksi tuntuu muun kuin kumppanin kanssa. Kumppaniltani en saa oraaliseksiä, joten hain sitä muualta.

Mies, 46

”Emme keskustelleet tarpeeksi”

Emme jutelleet seksistä tarpeeksi ja luulimme toisiamme hyvin perinteisiksi. Pienen keskustelun jälkeen pääsimme kärryille toisistamme. Seksipaikat, välineet ja tavat muuttuivat hyvinkin kinkyiksi ja leikit kestävät joskus melkein pari tuntiakin. Ei ole enää tarvetta pettää.

Mies, 41

”Minulla on lupa”

En pettänyt, koska minulla on lupa. Avovaimoni ei välitä seksistä, minkä vuoksi saan hakea seksiä muualta. Olen ostanut seksiä, koska en muutoin sitä saa. Flirttailu on hankalaa ja vaivalloista, enkä osaa sitä.

Mies, 45

”Halusin erota”

Halusin jäädä kiinni ja erota!

Mies, 43

”Poissa kotoa”

Reissuhommissa tapahtuu.

Mies, 58

”En saa toteutettua omaa seksuaalisuuttani”

Olen biseksuaali ja elän heteroliitossa, jossa on vaikeaa toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan ilman ettei pettäisi.

Mies, 38

”Nainen laiminlyö”

Oma nainen on laiminlyönyt tarpeitani parisuhteessa. Haukkunut rumaksi ynnä muuta. Jännä, että niin moni muu nainen silti haluaa minua. Veikkaan myös, että itselläni on jonkinlainen addiktio.

Mies, 26

”Vaimo ei ole halunnut koskettaa vuosiin”

Vaimo ei ole halunnut koskettaa minua enää vuosikausiin. Lupasi aikoinaan, että antaa minulle ainakin kerran suuseksiä ennen kuin hankimme lapsia. No nyt meillä on kolme lasta eikä vaimo ole kosketellut penistäni edes käsillänsä vielä. Toiveikkaana odotellaan, jospa jonain päivänä. Haluaisin vaan tuntea itseni halutuksi. En ole pahan näköinenkään ja käyttäydyn vaimoa kohtaan kunnioittavasti.

Mies, 29

”Kännissä”

Yleensä kännissä tulee hölmöiltyä. Kerran olen törmännyt ihmiseen, jonka kanssa kipinöi heti. Se oli puhdasta ihastumista ja himoa.

Mies, 32

”Yllättävä tilaisuus”

Seksi ei oikein sujunut vaimon kanssa, vaihtelun vuoksi, teki mieli nuorempaa, tuli yllättävä tilaisuus työkaverin kanssa.

Mies, 55

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?