Seksi & Parisuhde

Vieras mies heitti törkeän ehdotuksen – ”Moni kohtelee naista Tinderissä kuin tavaraa”

Julkaistu:

Deittailu
Nettideittailu kuumentaa tunteita. Joku on löytänyt ihanan kumppanin, moni pettynyt pinnalliseen swaippailuun.
Kiinnostavan tyypin lähestyminen romanttisessa mielessä voi helpompaa Tinderissä kuin kasvokkain. Sovelluksesta ollaan silti montaa mieltä, kuten tästä jutusta ilmeni.

Jotkut turhautuvat siihen, että sopivaa kumppania ei kiivaasta swaippailusta huolimatta osu haaviin. Toiset kertovat löytäneensä sovelluksen avulla oman puoliskonsa.

Tinder tai baari, uuden ihmisen tapaaminen on aina pieni riski. Tässä jutussa ikisinkku Maiju kertoo, mistä tunnistaa saippuamiehen, vasta eronneen, lääppijän, pelailijan ja sitoutumiskammoisen.

”Yhtä hankalaa kuin baarissa”

Tämmöisen keskivertojampan näkökulmasta Tinder on yhtä hankala ellei hankalampi kuin baarissa tutustuminen. Se, että voi jutella jonkun kanssa Tinderissä vaatii molemminpuolista tykkäämistä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ajattelija

”Rima liian korkealla”

Lukekaapa juttuja, minkälaisista miehistä naiset pitävät – huumorintajuinen, komea, pitkä, atleettinen jne. Useimmilla naisilla rima on valitettavasti valtavan korkealla. Useilla, ei kaikilla.

Age

”Ei kertaakaan treffeille”

Käytin kolme vuotta Tinderiä pääsemättä kertaakaan edes treffeille.

Jepsandeerus

”Ulkonäkökeskeistä”

Kokeilin Tinderiä. Ei sieltä voi löytää rehellistä ihmistä. Ulkonäkökeskeisyys ei edistä oikeiden ihmisten löytymistä.

Kuvat pois niin toimisi

”Kumppania haetaan kuin karkkia kaupasta”

Ihmisarvoa alentavaa, jos rakkaudella aletaan käymään huutokauppaa. Eli se joka tarjoaa parhaimman paketin voittaa. Sitten vähän ajan kuluttua huomataan että olikin rakastuttu vain rahaan ja kauneuteen tai seksiin eikä luonteet sopineetkaan yhteen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Onneksi löysin puolison vuonna 1998 eikä silloin vielä netin kautta valittu ihmistä kuin esinettä. Silloin tapailtiin ravintoloissa ja kohtalo johdatti yhteen. Nykyään ei enää edes rakastuta vaan haetaan yhden illan kumppania eri päivälle kuin kaupan hyllyltä karkkia. Miten siinä sitten voi kiintyä toiseen. Ihmiset nykyään on vain kertakäyttötavaroita kaikenmaailman tindereiden vuoksi.

”Mitään ei tapahdu”

Tinderissä ei tapahdu oikeastaan mitään. Ihmisiä pyyhitään vasemmalle tai oikealle ja siinä se sitten onkin.

Turhuuden markkinat

”Ei ikinä”

Sitä päivää ei tule että mua Tinderistä löytyisi. Ulkonäkökeskeisyys oli se oma mutu-tuntuma sovelluksesta, mutta tämä juttu toi lisää syitä sille miksi en ainakaan päätöstäni pyörrä.

Sinkku v. 27

”Nainen on tavaraa”

Moni mies kohtelee naista Tinderissä kuin tavaraa. Yksi sanoi minulle, että kyllä mun autokin täytyy koeajaa niin myös sinut. En ole koskaan ollut Tinderissä hakemassa pelkkää seksiseuraa, se luki myös esittelyssä. Silti sain useita viestejä joissa tarjottiin seksiseuraa. En ole koskaan deittipalvelujen kautta löytänyt pysyvämpää kumppania, aina ihan muualta.

Not for me

”Useampi upea rakastaja”

Olen norminainen, pikkasen pullukka tosin. Tinderiin menin pari vuotta sitten. Olen sieltä löytänyt useamman upean rakastajan ja pari seurustelukumppaniakin. Olen todella nirso miesten suhteen. En kuitenkaan etsi sitä pyykkilautavatsaista komistusta, koska tahdon ihmisen joka keskittyy myös kumppaniinsa.

Tinderin kautta löysin myös nykyisen kumppanini, joka sattumoisin on myös naapurini. Molemmat kun ollaan ujoja, niin ilman Tinderiä ei oltaisi koskaan ”löydetty” toisiamme.

Naapuri

”Rahastusta”

En ikinä alentuisi Tinder-käyttäjäksi. Yksi tuttavani on kaikilla mahdollisilla sivuilla tyrkyllä ja sen jälkeen ihmettelee kun hänet jätetään tekstiviestillä. Yllätyksenä tuli hänen tapansa rahastaa miehiä. Meneekin bussilla, mutta ottaa taksiin rahan miehiltä, maksattaa kaikki menot ja matkat valittaen rahapulaa.

Maksulliset

”Nappasin puolison”

Mulla ei ollut Tinderiä kohtaan mitään odotuksia, swaippailin vaan menemään, mutta silti sieltä nappasin sen paremman puoliskon. Jälkikäteen ajateltuna ei se niin turha ollutkaan, mitä aluksi ajattelin.

Jätän tämän vain tähän

”Olen parempi livenä”

Vajaa vuoden ollut nyt Tinderissä, kaksi kertaa johtanut petipuuhiin 30 mätsistä. Muiden kanssa olisin halunnut lähteä treffeillekin, mutta aina tuntui olevan jotain muuta ja se jäi siihen sitten. Harmi, kun olen parempi ja itsevarmempi livenä.

mies-92jlk

”Ennen vanhaan oli paremmin”

Ennen vanhaan joutui ja sai oikeasti vähän tehdä töitäkin asioiden eteen, kirjoitella lappusia/kirjeitä, urkkia tuttujen kautta puhelinnumerot, repiä pokkaa jostain soitellakin, ties mikä hullu isä tai veli vastaisi jne. Reaaliaikainen interaktio on ihan se paras vaihtoehto. Näkee paljon elekielestä, sanatonkin viestintä, ilmeet, äänensävy – eikä voida piiloutua kuvan ja/tai viiveen taakse, toisin kuin kirjoittaessa ja chattaillessa. Livenä voi suoraan kysyä ja saa suoraan vastauksenkin.

Ryoji Yamazaki

”Jutut eivät juuri etene”

Olen ihan nätti ja päästäni täysjärkinen ja tiedän mitä haluan ja mitä en, mutta harvoin tulee match. Nekin kariutuvat yleensä ennen kuin mies edes vastaa viestiin. Ja jos en itse tee aloitetta miehen saamaan matchiin niin jutut ei etene. Ne, jotka joskus vastaavat, eivät lähde kahville, jotta näkisi oikeasti millainen mies on kyseessä. Pelkkää seksiä kun en ole etsimässä niin sovellus ei ole minulle sopiva, koska tykkään keskustella ja nähdäkin treffikumppanin joskus.

Sinkku nainen

Mitä mieltä Tinderistä – pinnallista vai mahdollisuus tosirakkauteen? Sana on vapaa alla kommenttikentässä!

Ota kantaa

Ollaanko Tinderissä tökerömpiä kuin tosielämässä?

Kyllä 82% Ei 18%
Ääniä yhteensä 5385

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt