Seksi & Parisuhde

Suomalaiset paljastavat, mikä tekee toisesta seksikkään - tai tappaa halut täysin: ”Pienet asiat, kuten parta”

Julkaistu:

Seksi
Moni toivoo, että kumppani arvostaisi enemmän omaa vartaloaan.
Ulkonäkö ja sitä koskevat uskomukset vaikuttavat seksiin varsin paljon, selvisi keväällä tekemästämme seksikyselystä.

Joillekin kumppanin tietynlainen ulkomuoto on erittäin tärkeää, mutta toisilla ratkaisevat muut asiat, kuten itsevarmuus ja kemia.

Millaisia asioita tarkemmin ottaen pohditaan? Mikä tekee toisesta kuuman pakkauksen? Näin kyselyyn vastanneet kertovat:

”Pienet asiat ovat seksikkäitä”

– Pidän kauniista ja tyylikkäästi pukeutuneesta, solakoista tai normaalivartaloisista naisista. Rintojen koolla ei merkitystä. Luomu on paras.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kumppanini on hyväkroppainen nuorempi mies, pidän juuri sellaisista. Haluan itsekin olla hyvässä kunnossa, hoikka ja kohtuullisen kiinteä.

– Siisti ja huoliteltu on tietysti haluttavampi.

– Pienet asiat ovat seksikkäitä, kuten parta ja toisen reaktiot kosketukseen.

– Arvostan luonnonkaunista naista. Seksielämässä ulkonäöllä on vähemmän merkitystä varmasti sen jälkeen kun tietyt reunaehdot täyttyy. Tämän jälkeen tärkeämpiä ominaisuuksia ovat itsevarmuus, älykkyys ja kyky heittäytyä.

– Vaimo otti silikonit 10 vuotta sitten lasten syntymän jälkeen. Se oli loistava ratkaisu.

– Harrastamme liikuntaa säännöllisesti. Liikunta pitää mielestäni vaimon tosi seksikkäänä. Tykkään sporttisesta naisesta.

– Minua kiihottaa kesken seksin, kun näen kunnolla poikaystäväni käsien lihaksistoa.

–Olen aina ollut sinut itseni kanssa ja uskon, että se on aina tehnyt rakastelusta mutkatonta ja helppoa. Mieheni on komea, kiihotun aina hänen kehostaan, tuoksustaan, ihostaan.

”Väärä pukeutuminen”

– Jos ei ole puhdas olo vaan on hikinen, tai itsellä on likaiset hiukset, se tuntuu epämiellyttävältä ja siten aiheuttaa haluttomuutta.

– Tatuoinnit, botoxhuulet ja isot silikonirinnat kammotus. Itselläni turhan suuri vatsa, joka harmittaa minua.

– En innostu miehestä, jolla on iso maha ja pieni penis.

– Mies ei pidä kunnolla huolta itsestään, on nykyään enemmänkin löysä säkki kuin ryhdikäs. On päästänyt itsensä menemään koko ajan huonompaan kuntoon ja jäänyt jonnekin 80–90 -luvuille tyylinsä kanssa. Tykkää pukeutua löysiin kuoripukuihin tilanteessa kuin tilanteessa. Vain töihin laittaa farkut jalkaan. Vaikka pukeutumisesta ja hiusmallista ja tukan pituudesta on puhetta ollut, niin hän ei silti tee asian eteen yhtään mitään. Tämä kyllä syö viehätystä makuuhuoneenkin puolella.

”Itsevarmuus on seksikästä”

– Rakkaallani on valtavia paineita omasta kehostaan ja muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta seksiä harrastetaan pimeässä tai hämärässä. Hän häpeää tiettyjä osia vartalostaan niin paljon, ettei voi esimerkiksi vaihtaa vaatteita edessäni mikäli valot ovat päällä. Omasta mielestäni rakkaani on kauneimpia naisia, joita olen tavannut ja pidän myös hänen vartaloaan erittäin seksikkäänä sekä haluttavana. Tästä johtuen jään usein ihailemaan hänen piirteitään. Parhaimpia hetkiä itselleni ovat aamut: kun hän vielä nukkuu ja peitto on yön aikana siirtynyt pois hänen päältään ja aurinko alkaa nousta luoden säteitä hänen vartalolleen. Kuin enkeliä ihailisi!

– Kumppani on täysi kymppi ja hänen ulkonäkönsä kiihottaa. Itselläni on paljon paineita koskien omaa ulkonäköäni. Vihaan omia riippurintojani ja kumppania harmittaa selkeästi, kun en suostu petipuuhiin ilman rintaliivejä.

– Pidän kauniista alusvaatteista ja haluan olla puolisoni silmissä haluttava. Jos kumppanini häpeää itseään tai kokee olonsa epämukavaksi, vaikuttaa se myös minuun. Itsevarmuus on seksikästä.

–  Puolisoni on erittäin viehättävä silloin kun sattuu olemaan sillä päällä, ettei häpeile omaa vartaloaan. Toivoisin häneltä enemmän arvostusta ja itseluottamusta omaa kehoa kohtaan.

”Oma ulkonäkö tekee epävarmaksi”

– En juurikaan pidä omasta ulkonäöstäni. Se vaikuttaa siten, etten pysty olemaan täysin estottomasti alasti. Uuden kumppanin kanssa murehdin aina sitä, että näytän rumalta tietyissä asennoissa.

– Joskus mietin miltä näytän ja tulen epävarmaksi, enkä keskity kumppaniin ja siihen miltä tuntuu.

– Olen epävarma karvoituksestani, vaikka kumppania se ei häiritse, päinvastoin! En ole mielestäni mitenkään poikkeuksellisen karvainen, mutta en ajele esimerkiksi kainaloita tai trimmaa puutarhaani. Välillä petipuuhissa mietityttää, olenkohan aivan kuvottava, sillä naisen kuuluisi kai olla karvaton posliininukke.

– Minua häiritsee se, että kumppanini selkeästi häpeää vartaloaan (haluaa harrastaa seksiä pimeässä, pitää paidan päällä jne.) enkä saa hänelle samaa hyvää oloa hänen kehostaan kuin minä hänen.

Paino voi vaikuttaa

– Mielestäni molemmat voisimme pudottaa 20–30 kg painoa pois. Homma menisi kevyemmäksi ja helpommaksi, jotkut asennot toimisivat paremmin, olisi miellyttävämpää silmille ja muutenkin parempi olla.

– Puolisoni on painanut käytännössä koko naimisissa oloaikamme yli 100 kg. Ylipainoa on siis 30–40 kg. Syömme nyt terveellisemmin ja liikumme yhdessä. Seksiä kuitenkin on ja koetan katsoa pinnallisten asioiden ohi.

”Emme välitä karvoista, finneistä tai muustakaan”

– Totta kai kaunista kumppania on nautinto katsella ja kiihottua, mutta kyllä tärkeintä on läheisyys ja yhteinen luottamus sekä halu antaa toiselle nautintoa. Kumppanin ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä. Sydän ratkaisee kaiken.

– Oikeastihan kun on rakastunut ja suhde toimii, ei ulkonäöllä eikä muutamalla ekstrakilolla ole väliä.

– Ulkonäkö ei niinkään ole ratkaisevassa asemassa. Asenne, eroottisuus, elämänmyönteisyys, estottomuus ja avarakatseisuus ovat suuremassa roolissa.

– Joskus minua häiritsi rintojeni pieni koko. Mutta kun olen kasvanut ihmisenä ja oppinut rakastamaan kehoani juuri sellaisena kuin se on, asiat ovat toisin. Nautin siitä kun rintojani kosketaan tai katsellaan.

– Olemme olleet jo kahdesan vuotta yhdessä ja kokeneet paljon, mukaan lukien kahden lapsen syntymän. Osaamme asennoitua seksiin rennosti ja emme välitä kehon karvoista, finneistä, meikeistä tai muustakaan.

– Kumppanin ulkonäöllä ei ole minulle väliä ja muistutan häntä siitä hänen ollessa epävarma. Seksikkyys tulee sisältä ja siitä miten käyttäytyy.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt