Seksi & Parisuhde

”Vietimme useamman päivän vain lakanoiden välissä nauttien” – Tällaista sinkkuseksi on parhaimmillaan

Julkaistu:

Me Naiset
Sinkut kertovat avoimesti, miten upeaa seksi voi olla ilman parisuhdetta.
Me Naiset kysyi vähän aikaa sitten suuressa seksikyselyssä, millainen sinkkujen seksielämä oikeasti on.

Kyselymme perusteella sinkkujen tyytytäisyys seksielämäänsä vaihtelee paljon. Yli 37 prosenttia vastaajista kertoo olevansa tyytyväinen seksielämäänsä. Sama määrä vastaajia ilmoittaa olevansa seksielämäänsä tyytymätön. Loput eivät osaa muodostaa mielipidettä tilanteestaan, vaan kertovat, etteivät ole seksielämäänsä suuremmin tyytyväisiä tai tyytymättömiä.

Tyytyväisyydestä tai tyytymättömyydestä viis – kyselymme perusteella valtaosalla sinkuista on ainakin joitain loistavia seksikokemuksia sinkkuajoiltaan.

Pyysimme lukijoitamme kuvailemaan parhaita seksikokemuksiaan sinkkuna. Nämä sanat toistuivat monessa vastauksessa:
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Villiä.

Mutkatonta.

Ihanan uskaliasta.

Loistavan tyydyttävää.

Uusi tuttavuus teki kaiken oikein

Osalle vastaajista sinkkuus on yllätyksellinen ja monipuolinen temmellyskenttä. Moni onkin harrastanut sinkkuna parasta seksiä ennestään tuntemattoman tyypin kanssa. Parhaimmillaan jännityksen tuntu tuo runsaasti kipinää makuuhuoneeseen.

Viisikymppinen Kati kertoo harrastaneensa elämänsä parasta seksiä ihmisen kanssa, joka ei aluksi erityisemmin edes säväyttänyt.

– Paras seksikokemukseni sinkkuna tapahtui yhden tapaamisen jälkeen. Alku oli nihkeää, mutta jokin kolahti siinä vaiheessa, kun olimme jo lähtemässä koteihimme. Pieni hipaisu synnytti suuren virran kehon läpi. Eksyimme paikalliseen motelliin, jossa harrastimme uskomattoman villiä seksiä vuorokauden, hän kuvailee.

Kokemuksen jälkeen kaksikon välille syntyi lyhytaikainen suhde, joka kuitenkin kariutui pitkään välimatkaan.

Osa sinkuista pitää sinkkuseksissä mahtavimpana nimenomaan sitä, ettei seksikumppania tarvitse tavata enää uudelleen. Näin parasta seksikertaansa kuvailee parikymppinen Titta:

– Olin vastikää eronnut, kun päädyin opiskelijabileistä erään miehen luo. Olimme humalassa emmekä kumpikaan pystyneet laukeamaan. Me kuitenkin hyväilimme, kiusoittelimme ja suutelimme toisiamme ihan lähekkäin seuraavaan aamuun asti jutellen samalla lempeästi. Aamulla hänen kämppiksensä tulivat paikalle ja joimme yhdessä aamukahvia.

Kaksikko ei vaihtanut yhteystietoja.

– Tapaus oli hauska. Siitä jäi ihana muisto. Oli mahtavaa tulla kosketetuksi ja halutuksi eron jälkeen.

Tuttu kumppani vei nautinnon huipulle

Vain osa sinkkujen seksikumppaneista on tuntemattomia tai puolituttuja. Useammalla kuin joka kymmenennellä kyselyyn vastanneella on vakituinen seksisuhde. Kolmekymppisellä Marjalla on ollut sama seksikumppani jo pari vuotta.

– Hän tietää heikot kohtani. Hän tietää, mistä pidän. Olen kokenut hänen kanssaan upeita orgasmeja. Hänen kanssaan voi kokeilla mitä tahansa, Marja kertoo.

Osalle vastaajista pelkkä seksi ei riitä täydelliseen seksikokemukseen. Moni peräänkuuluttaa romanttisia tunteita. Kolmekymppinen Ulla kertoo harrastaneensa kaikkien aikojen ikimuistoisinta seksiä sinkkuaikojensa ihastuksen kanssa.

– Vietimme useamman päivän vain lakanoiden välissä nauttien. Toiselle oli erittäin tärkeää oppia tuntemaan reaktioni ja se, mistä saan nautintoa.

Seksikokemus on jäänyt viipyilemään hänen mieleensä niin, että siitä on ollut pitkään iloa myös myöhempään elämään.

– Aina kun mietin kokemusta, se saa reaktion minussa aikaan. Tekee joskus töidenkin teosta haastavaa, hän kuvailee.

Kyselymme perusteella moni sinkku harrastaa seksiä entisen kumppaninsa kanssa. Joskus entisen heilan kanssa päädytään vällyjen väliin kuin vanhojen aikojen muistoksi. Näin kävi myös kolmekymppiselle Ainolle.

– Tapasin ex-poikaystäväni pitkästä aikaa baarissa. Siinä jutellessamme yksi asia johti jos toiseen. Lähdimme ”yömyssyille” asunnolleni. Seksi oli jopa parempaa kuin ennen. Aamulla kumpaakaan ei kaduttanut ja me molemmat jatkoimme elämiämme tavalliseen tapaan, hän kertoo.

Yhteinen agenda auttaa

Seksissä pätee usein samat lainalaisuudet kuin muissakin ihmisten välisissä tilanteissa. Nautinnon saamista helpottaa usein se, että kaikki osapuolet ovat hommasta samoilla linjoilla.

Viisikymppinen Karoliina kertoo harrastaneensa ex-puolisonsa kanssa mahtavaa seksiä vuosia eron jälkeen. Tuolloin hänen entinen kumppaninsa oli tahollaan naimisissa, mutta Karoliinan mukaan suhde oli seksitön.

– Hän oli työmatkalla kotikaupungissani ja sovimme tapaavamme pikaisen lasillisen merkeissä hänen hotellihuoneessaan. Kumpikin tiesi heti, mihin tapaaminen johtaisi. Sain kenties elämäni parasta, pitkäkestoisinta, rajuinta ja huomioon ottavinta seksiä, josta nautimme molemmat suunnattomasti.

– Molemmat saivat, mitä halusivat. Ei tullut edes mieleen, että tapahtumalle haluaisi tulevaisuudessa jatkoa. Se oli kertaluontoinen rykäisy ja hyvä niin, hän kertoo.

Viisikymppinen Minna kertoo saaneensa parasta seksiä silloin, kun on tavannut uuden ihmisen nimenomaan seksin merkeissä.

– Tapasin tyypin, jonka kanssa alusta asti sovittiin vain seksistä. Yhteiset säännöt auttoivat. Hän oli todella mukava, ystävällinen ja keskusteleva. Kiihkeä ja hellä rakastaja, joka huolehti minusta.

Parasta se voi olla ihan yksinkin

Yli puolet kyselyymme vastanneista sinkuista harrastaa itsetyydytystä vähintään kerran viikossa. Monen mielestä oma kiva on sinkkuna sitä parasta kivaa. Viisikymppinen Pirjo kertoo harrastaneensa parasta seksiä sinkkuna ollessaan aivan omillaan:

– Irrotan suihkun pääosan niin, että vesi tulee suihkusta paineella. Sitä kun osoitan alapäähän, niin kokemus on huikea, hän kertoo.

Lue myös:

Sinkut kertovat rehellisen mielipiteensä Tinderistä – ”Lopputulos oli hirveää jyystöä, vaikka viestit antoivat olettaa toista”

Sinkun kiitollisuuslista: 20 asiaa, joista parisuhteessa elävät ovat sinulle kateellisia

Tapailetko montaa tyyppiä samaan aikaan? Deittiasiantuntija kertoo, miten selviät tilanteesta voittajana

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt