Suomalaiset kertovat huimimmista orgasmeista: ”Mieheni yllätti minut” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Suomalaiset kertovat huimimmista orgasmeista: ”Mieheni yllätti minut”

Seksikyselymme paljastaa, mistä kaikkein huikeimmat orgasmikokemukset syntyvät.

Puitteiden ei tarvitse olla erikoisia. Monet kyselyyn vastanneet ovat kokeneet hyvää seksiä oman kumppaninsa kanssa kotona. Tärkeintä on, että molemmat kokevat olonsa turvalliseksi ja tilanteessa saa olla oma itsensä.­

2.7.2018 18:50

Tajunnanräjäyttävä, maailmoja mullistava iso O eli orgasmi. Sen voi saada saunassa, sängyssä, rannalla, unessa tai valveilla. Vaikka kesällä järvessä!

Moni seksikyselyymme vastannut kuvailee, että mieleenpainuvimmissa orgasmeissa kumppanin kanssa on saanut olla vapautuneesti oma itsensä. Joskus taivaallisiin kokemuksiin on tarvittu omaa rauhaa, joskus jännitystä ja estotonta kokeilua.

”Henkimaailman hommia”

Vuonna 1996 heinäkuussa eräänä lauantaiyönä päädyin sänkyyn erään kauniin ja rohkean tamperelaisnaisen kanssa. Hän oli hyvin intohimoinen ja kynsi minua selästä rakastelun aikana. Tuo kipu oli uusi ja mielenkiintoinen kokemus, joka sai minut niin kiihottuneeksi, ettei mikään erektiolääke olisi tehonnut vastaavalla tavalla. Edes orgasmi ei vaikuttanut erektioon, vaan henkinen kiihottuneisuus vei minut sellaiseen olotilaan, jota en ole sen jälkeen kokenut. Edelleen muistelen lämmöllä kyseistä yötä ja erityisesti tuota erikoista sekä viehättävää naista.

”Alistamista”

Parhain kokemukseni on siitä, että mieheni yllätti minut kokonaan uudella tavalla. Olemme seurustelleet viisi vuotta ennen kuin hän halusi kokeilla seksuaalisesti minun alistamistani. Lapset olivat hoidossa ja oli vapaa viikonloppu. Kokeilimme seksiä uudella tavalla, ja silloin sain elämäni ihanimman orgasmin.

Huusin, voihkin, tärisin ja menetin sillä hetkellä totaalisesti vartaloni hallinnan. Tuntui siltä, että hiuksetkin nousivat siitä ihanan nautinnollisesta tunteesta. Orgasmini alkoi varpaista ja nousi kiusallisen ihanasti aivan hiuksiin asti. Mieheni kutsuu sitä aivo-orgasmiksi, minä käytän sanaa multiorgasmi.

”Armeijassa”

Samassa komppaniassa oli varsin viehkeä rouva alikersantti. Itse olin kokelaana ja vietin kyseisen rouvan kanssa paljon aikaa alokkaita koulutettaessa. Yhtenä iltana, kun hiljaisuus oli tullut kasarmille, menin suihkusta kuivaushuoneeseen hakemaan kuivumassa olleita varusteita. Rouva alikersantti oli myös samoilla asioilla. Yhtäkkiä huomasimme harjoittavamme intiimiä lähitaistelua. Jännitys oli mukana, sillä käytävältä kuului ääniä. Päädyimme tämän jälkeen useamminkin ”lähitaisteluun”. Tosin enää en kutsu häntä alikersantiksi, vaan olemme tasa-arvoisesti naimisissa.

”Tuhmaa viestittelyä”

Vaimon kanssa koko päivä läheteltiin flirttailevia, tuhmia viestejä toisillemme. Työpäivän aikana vaihdeltiin kuvia kännyköillä. Lapset olivat mummolassa. Suoraan töistä kotiin ja vaimon kanssa suoraan sänkyyn, kiihkeää rakastelua koko ilta ja molemmat laukesivat useaan kertaan sinä iltana.

”Unissa”

Heräsimme kumppanin kanssa yöllä siihen, kun koskettelimme toisiamme. Jatkoimme puuhia ja eikä siinä tapahtunut sen erikoisempaa, kun että olimme intohimon vallassa ja laukesimme samaan aikaan. Koko seuraava päivä meni pää pilvissä ja miettien taianomaista yötä. Ei oikein tiennyt oliko se unta vai todellisuutta.

”Kunnon pohjatyö”

Vaikean parisuhteen päättymisen jälkeen alkanut suhde, jossa ensi kertaa mies oikeasti halusi huomioida minut ja tarpeeni, arvosti muutenkin minua. Se luottamus ja vapautuneisuus molemmin puolin nauttia seksistä antoi kyllä järisyttävimmän orgasmin kuin koskaan ennen. Pitkään ja huolella tehty pohjatyö kunniaan.

”Pienessä sievässä”

Seksiä ei ollut tapahtunut silloin pitkään aikaan ja kun se sitten tapahtui, oltiin pienessä sievässä. Molemmat vähän innostuivat ja vauhtia riitti. Estot karisivat. Nainen vei ja mies vikisi. Olin alla ja vaimo ratsasti kuin viimeistä päivää. Vielä tänäkään päivänä en tiedä tarkkaan mitä mahtoi tapahtua, mutta tuntuma oli täysin erilainen kuin yleensä. Siinä ei sitten kauaa mennytkään, kun orgasmi veti varpaatkin koukkuun.

”Väestönsuoja”

Nuoruudessa silloisella tyttöystävälläni oli vieraita kylässä, ja meitä rupesi hieman haluttamaan. Ainoa paikka joka keksittiin, oli taloyhtiön väestönsuoja.

”Päiväunilla”

Paras orgasmikokemukseni on herätä kesken sohvalla otetun päiväunen siihen, että sain juuri unissani todella voimakkaan orgasmin!

”Roolileikki”

Puoliso pukeutuu mielestäni seksikkäästi tiukkoihin vaatteisiin ja saappaisiin. Niissä on roolileikin tuntua. Sitten harrastimme seksiä eri variaatioita käyttäen, kliimaksia pitkittäen. Kun se lopulta tulee, voi sitä tunnetta.

”Seinää vasten”

Olimme olleet tavallista pidemmän aikaa erossa toisistamme ja ikävä oli kova. Kun viimein mieheni saapui kotiin, oli hänen saatava minut heti ja teimme sen kiihkeinä heti eteisen seinää vasten. Tämän session aikana sain intensiivisimmän orgasmini ikinä.

”Uimarannalla”

Etelän matkalla uimarannan rantatuolissa noin 15 metrin etäisyydellä vilkkaasta kävelykadusta. Huomasimme kuinka heikosti tuolit erottuivat ja ajateltiin hakea vähän jännitystä elämään. Muutenkin ulkoilmassa salassa katseilta, mutta kuitenkin pieni kiinni jäämisen pelko niskassa.

”Keittiössä

Paras seksikokemukseni oli aikaisemmassa suhteessa kun alun huumassa menimme seksin jälkeen keittiöön syömään iltapalaa. Silloinen tyttöystävä antoi seksikkään katseen ja teimme sen keittiössä hetken mielijohteesta.

”Pakko maistaa”

Ensimmäinen kerta entisen kihlattuni kanssa oli taikaa, kuten muutkin kerrat sen jälkeen. En ollut aiemmin koskaan pitänyt oraaliseksistä vastaanottavana osapuolena. Kuitenkin hetken suudeltuamme siirtyi yllättäen alapääni luo ja totesi, että "pakko maistaa". Sain siihenastisen elämäni parhaan orgasmin minuutissa!

”Melkein taju lähti”

Puolisoni ei uskaltanut rakastellessamme heittäytyä täysillä mukaan, koska ajatteli, että kaikki hänen ääntelynsä seksin aikana kuuluisivat naapureiden asuntoihin. Sitten yhtenä viikonloppuna olimme hänen vanhempiensa talossa talovahtina, kun he olivat matkoilla. Teimme hyvää ruokaa ja kävimme saunassa. Rakastelimme ihan samalla tavoin kuin muutenkin, mutta erona oli se, että nyt meillä ei ollut seinänaapureita. Ilmeisesti vaimoni tiedosti sen, koska hän heittäytyi seksiin täysin estoitta ja äänteli seksin aikana enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tästä johtuen kiihotuin itsekin entistä enemmän ja nautin seksistä enemmän kuin koskaan ennen.

Tämä rakastelu on jäänyt minulle erityisesti mieleen, koska kun hän sai orgasmin hän huusi sen aikana niin, kovaa että seinissä kaikui. Tästä innostuneena halusin pitkittää aktia mahdollisimman pitkään. Kun sitten viimein minäkin sain orgasmin, se oli niin voimakas, että minulta lähti melkein taju. En pystynyt kuin vain fiilistelemään ja yritin keräillä itseäni taas tähän maailmaan.

”Itseä tyydyttäessä”

Vieläkin kuumottaa ajatella, kun olin tapailemani todella mukavan ja fiksun miehen kanssa sängyssä vierekkäin makaamassa, ja hänen kosketellessa minua tyydytin samalla itseäni. Orgasmi oli todella intensiivinen ja voimakas. Mieskin kysyi orgasmin jälkeen, olenko vielä hengissä, kun makasin vain sängyssä silmät kiinni olotilasta nauttien.

”Parvekkeella”

Ikimuistoisimman orgasmini sain nykyisen aviomieheni kanssa Kreetalla hotellihuoneelle parvekkeella. Minä nojailin parvekkeen kaiteeseen muka ihaillen maisemia. Ohikulkijat eivät nähneet, että mieheni rakasteli minua takaapäin samaan aikaan. Vieläkin muistan tuon kiihottavan kiinnijäämisen pelon.

Kerroimme viime viikolla kyselyyn vastanneiden seksimokista: Yli 20 000 suomalaista paljasti seksimokansa – on yksi virhe, jonka joka neljäs on tehnyt makuuhuoneessa

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?