Seksi & Parisuhde

Lukijat kertovat: Seksiehdotukset, jotka toimivat

Julkaistu:

Seksi
Lukijat muistelivat ehdotuksia, jotka ovat edistäneet toimintaa makuuhuoneissa.
Juhannusviikolla julkaistu juttu 8 naista kertoo, millaiset seksiehdotukset oikeasti toimivat, nostatti artikkelin ohessa olevassa keskustelussa kuumia tunteita.

Alkuperäisessä artikkelissa vastaajina oli sekä sinkkuja, että parisuhteessa olevia. Valtaosa kannatti suoraa toimintaa, mutta joukossa oli myös niitä, joille alun lämmittely on ratkaisevan tärkeää.

Juttu sai Ilta-Sanomien lukijat kertomaan omia muistojaan ja kokemuksiaan.

Suudelmilla pötkii pitkälle

”Pussailu hellästi kaulalle ja suulle kiihkeästi, ”mä haluan sua” -lause. Panemisesta puhe lässäyttää kyllä minun halut kokonaan.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

”Niskasuudelmat ovat heikkouteni, polvet notkahtaa. Muuta ei sitten tarvitakaan, että käyn kuumana.”

”Nykyinen saattaa ohimennen kevyesti sipaista tai silittää takapuolta ynnä muita kehonosia pitkin päivää, ja niistä jo virittyy tunnelmaan. Vähän kuumempi suudelma, painaa lantion omaani vasten, ja varsinkin jos on jo itse virittäytynyt, olen hetkessä mennyttä. Aamuisin unisena kevyet sivelyt ja suudelmat pitkin kehoa ovat itsessään myös hyvin tehokas ja kiihottava herätys...”

Oma kulta asia erikseen

Omalta kumppanilta salliitaan luonnollisesti toisenlaista toimintaa, kuin tuntemattomalta.

”Ei tarvita sanoja, mutta välillä myös kysyy ihan suoraan tai sanoo, että tekisi mieli ja sekin on ihan ok. Nämä tosin toimivat vain omalla kullalla.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

”Tuntemattomalle ehdoton turn-off on se, jos koskee ilman lupaa – varsinkaan intiimialueille.”

”Omalle rakkaalle koskettelu on toki sallittua, mutta en tykkää, jos mies aloittaa pelkällä puristelulla. Exä teki aina niin.”

”Ohjeet ovat ristiriitaiset, sillä moni vastaajista viittaa selvästi omaan mieheen, eikä mihinkään satunnaiseen baarituttavuuteen. On selvää, että oma mies voi vaikka puristaa pepusta (olettaen että pariskunnan välillä tällainen ”sopimus” on) ja se on aivan ok, mutta älkää nyt kukaan vain menkö näiden ohjeiden perusteella ihmisiä kadulla puristelemaan. Maalaisjärjellä ja reippaalla asenteella pärjää jo pitkälle näissäkin asioissa...”

Fiilis riippuu tilanteesta

On hyvin tärkeää kuulostella tilannetta ja tunnelmia.

”Meillä on miehen kanssa kolme pientä lasta ja hyvää seksiä. Jos on aivan poikki rankan päivän jälkeen, pieni lämmittely on paikallaan. Joskus taas keskellä päivää, jos lapset viihtyvät leikeissään, pelkkä ”haluan sua” -katse riittää, ja voidaan vetäytyä kylppäriin rakastelemaan. Irtosuhteita en ole koskaan harrastanut, joten siitä näkökulmasta en osaa sanoa.

”Mutta pääsääntöisesti parisuhteessa nainen kukoistaa, kun kokee olevansa miehelle tärkeä, eikä sen tarvitse olla aamupala vuoteeseen tai jalkahieronta. Riittää, että vie omat tiskinsä koneeseen, nukuttaa joskus vaikka lapset, sanoo, että rakastaa ja halaa ilman kiirettä.”

Toisella lukijalla on idea: kysy suoraan, mutta kohteliaasti.

”Mitä saisi olla?”, kysyttiin ainakin ennen ruokakaupassa. Voisi tässäkin tapauksessa toimia.”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt