Seksi & Parisuhde

”Fantasioin, että nainen tyydyttäisi minua, kun katson jalkapalloa...” – miehet paljastivat, mitä oikeasti haluavat seksissä

Julkaistu:

Seksi
Miehet kertoivat seksifantasioistaan Ilta-Sanomien suuressa seksikyselyssä.
Ilta-Sanomat kertoi aiemmin, millaisia seksifantasioita suomalaiset naiset paljastivat IS:n suuressa seksikyselyssä.

Seksikyselyn toiveita ja fantasioita koskevaan osioon vastasi yli 20 000 henkilöä.

Tuloksista kävi ilmi, että suomalaiset haluavat eniten haluaa yhdyntää erilaisissa asennoissa sekä suuseksiä. Miesten ja naisten seksitoiveiden välillä on kuitenkin kyselyn vastausten perusteella myös eroja.

 

Fantasioin esimerkiksi siitä, että nainen tyydyttäisi minua samalla kun teen työasioita tai katson jalkapalloa.

44 prosenttia Ilta-Sanomien kyselyyn vastanneista naisista ja 57 prosenttia miehistä haluaisi harrastaa suuseksiä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Anaaliseksin osalta naisten ja miesten toiveet poikkeavat melko suuresti IS:n kyselyssä, jossa anaaliseksiä toivoo vain 17 prosenttia naisista, mutta jopa 46 prosenttia miehistä.

Rajumpaa seksiä kuten sidontaa, piiskausta ja muita vastaavia toivoo jopa kolmannes naisista, mutta vain vähän yli viidennes miehistä.

Kolmannes suomalaisista haaveilee seksistä jonkun muun kuin oman kumppanin kanssa. IS:n kyselyssä 18 prosenttia naisista ja 35 prosenttia miehistä valitsi tämän vaihtoehdon.

 

Toinen fantasia on, että voisin harrastaa yhtä aikaa seksiä avokkini ja tämän kolmannen pyörän kanssa.

IS kysyi netissä lukijoiltaan seksiin liittyviä kysymyksiä keväällä. Suomalaisten fantasioita kartoitettiin kyselyssä kahdessa eri kohdassa. Yhdessä kysymyksessä tiedusteltiin vaihtoehtojen kautta, minkälaista seksiä vastaaja haluaisi harrastaa. Sen lisäksi oli avoin kysymys, jossa vastaaja sai vapaasti kertoa fantasioistaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
  • Oheisella videolla kerrotaan seksifantasioita, joita miehet paljastivat IS:n seksikyselyssä.

Muun muassa näin miehet kertoivat fantasioistaan Ilta-Sanomien kyselyssä:

”Vaimoni kanssa voisin ehkä joskus kokeilla kolmen tai neljän kimppaa. Mukana voisi olla kolmantena mies tai nainen tai pariskunta.”

”Haluaisin olla useamman naisen alistamana. Tykkään siitä, kun minua dominoidaan ja alistetaan.”

”Toinen mies harrastaisi seksiä avovaimoni kanssa ja joutuisin itse sidottuna katsomaan, kuinka avokkini nauttii. Toinen fantasia on, että voisin harrastaa yhtä aikaa seksiä avokkini ja tämän kolmannen pyörän kanssa tai että joutuisin katsomaan, kun avovaimoni on kahden miehen kanssa yhtä aikaa. Tärkein asia tässä fantasiassa on se, että avokkini nauttii tapahtumasta niin, että on ihan taivaissa.”

”Haluaisin toistuvia orgasmeja ja seksiä, jossa puolisoni olisi aktiivinen – jopa nymfomaaninen.”

 

Haluaisin ryhmäseksiä joko niin, että siinä olisi kaksi naista ja minä tai minun lisäkseni toinen mies ja kumppanini.

”Tykkään pukuleikeistä, eikä ole ongelmaa jos nainen ottaa ohjat seksin aikana. En kaipaa varsinaista dominointia, mutta haluaisin päättäväisesti ja vahvasti käyttäytyvän naisen.”

”Pidän siitä, kun nainen tekee aloitteen ja on päällekäyvä. Fantasioin esimerkiksi siitä, että nainen tyydyttäisi minua samalla kun teen työasioita tai katson jalkapalloa tai muuten vain yllättäisi minut jollain tavalla. Anaaliseksi myös herättää mielenkiintoa, vaikka sen yrittäminen on aina epäonnistunut syystä tai toisesta.”

”Voisin sitoa kumppanin kontalleen ja kiusata häntä koskettemalla ja hieromalla. Haluaisin anaaliseksiä myös, samalla pitäen naista hiuksista kiinni. Pidän myös rajummasta seksistä. Toinen fantasiani on seksi julkisella paikalla esimerkiksi bussin takaosassa.”

”Haluaisin ryhmäseksiä joko niin, että siinä olisi kaksi naista ja minä tai minun lisäkseni toinen mies ja kumppanini. Haluaisin myös olla katsojan roolissa, kun kumppani harrastaa seksiä toisen miehen tai naisen kanssa tai kaveripariskuntamme harrastaa seksiä. Haluaisin myös, että joku katsoo, kun harrastan seksiä oman kumppanini kanssa.”

”Unelmoin seksistä itseäni paljon nuorempien parikymppisten neitojen kanssa. En kuitenkaan halua toteuttaa fantasioitani ja pettää kumppaniani.”Jos grafiikka ei näy, saat sen auki tästä.Jos taulukko ei näy, saat sen auki tästä.

Vastaa IS:n suureen seksikyselyyn

Kerro meille, ja me kerromme myöhemmin, miten muu Suomi rakastelee!

Vastaa kyselyyn alla:Pääset kyselyyn myös täältä.

Kyselyn tulokset julkaistaan myöhemmin kesän aikana Ilta-Sanomissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt