Seksi & Parisuhde

Viisikymppiset sinkkunaiset kertovat 13 oppia seksistä: ”Mies ei välitä vatsamakkarasta tai pömppömahasta”

Julkaistu:

Me Naiset
Minä riitän, aina tunnetta ei tarvita – ja kyllä ilmankin seksiä pärjää.
Oppia ikä kaikki – ja myös erilaiset parisuhdetilanteet. Kun kysyimme sinkuilta, mitä seksi sinkkuna on heille opettanut, erityisen tarkkanäköisiä vastauksia tuli keiltäpä muiltakaan kuin viisikymppisiltä naisilta.

Näistä keski-ikäisten naisten seksiviisauksista voivat ottaa oppia nuoremmat ja mikseivät vanhemmatkin kansalaiset sukupuoleen katsomatta.

1. Orgasmi kuuluu kaikille. ”Olen tullut itsekkäämmäksi. Toki huomioin myös kumppanini, mutta naisena oma orgasmini on minulle tärkeä asia, joka kumppanini pitää huomioida.”

2. Eikä siihen tarvita toista ihmistä. ”Kun ei harrasta irtokappaleita, on onneksi olemassa leluja, videoita ja omat kädet!”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

3. Minä riitän. ”Olen varmempi itsestäni ja arvostan itseäni.”

4. Seksistä saa nauttia. ”Seksi kuuluu jokaisen elämään. Nuorena olin paljon pidättyväisempi.”

5. Aina ei tarvita rakkautta. ”Seksiä voi harrastaa ilman sen kummempaa kiintymyssuhdetta tai sitoutumista.”

6. Kenelläkään ei ole oikeutta satuttaa minua. ”Olen oppinut itsestäni ja seksuaalisuudestani paljon. Minusta on tullut itsevarma ja rakastan omaa vartaloani niin paljon, etten anna toisten satuttaa sitä enää.”

7. Ikä on vain plussaa. ”Seksi vain paranee iän myötä.”

8. Ulkonäöstä ei tarvitse hermoilla. ”Jos mies haluaa ja homma laitetaan alkuun, ei hän todellakaan enää siinä vaiheessa välitä jostain vatsamakkarasta tai pömppömahasta. Täytyy osata nauttia!”

9. Alastomuus on erittäin ok. ”Olen oppinut arvostamaan kehoani, olemaan häpeilemättä alasti sekä nauttimaan, antamaan ja vastaanottamaan.”

10. Uskallan puhua seksistä. ”Voin tehdä mitä haluan ja uskallan kertoa sen kumppanilleni.”

11. Kysyn, jos toinen ei uskalla. ”Jos toinen osapuoli ei ilmaise omia mieltymyksiä, täytyy itse kysyä, koska toista voi ujostuttaa puhua niistä asioista.”

12. Ilmankin pärjää. ”Muut asiat ovat tällä hetkellä tärkeämpiä.”

13. Hyviä seksikumppaneita on. ”Miehiä on moneen junaan, ja jos epäilet että sinussa on jotain vikaa, et ole vielä löytänyt sitä oikeaa.”

Lue myös:

Sari, 51, antoi palaa keski-iässä: ”Päätin, että haluan kokea seksiä 50 miehen kanssa”

Pornon jäljittelyä, mekaanista jynkytystä – 10 naista kertoo, millaista on huono seksi

10 tositarinaa, millaista on elää seksittömässä suhteessa: ”Olen saanut luvan käydä vieraissa, mutta ei minua kiinnosta”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt