Seksi & Parisuhde

”Vaikein aika kuusta olla sinkku” – Milka, Maisa ja Anni paljastavat päivät, jolloin tekee eniten mieli seksiä

Julkaistu:

Me Naiset
Kuukautiskierron puolivälissä munasolu irtoaa munasarjasta, ja raskaaksi tuleminen on mahdollista. Silloin naisten tekee tutkitustikin enemmän mieli seksiä.
Puheet ovulaation vaikutuksesta naisten seksihaluihin eivät ole huuhaata. Sen lisäksi, että asiasta on tehty paljon tutkimusta, kokemusasiantuntijat (eli naiset itse) tietävät sen parhaiten. Kolme tavallista naista kertoo, miten ovulaatio maustaa ihan tavallista arkea.

”Mikään määrä seksiä ei riitä”

Milka, 28: ”Seksihaluissani ei ole missään vaiheessa kiertoa erityistä laskuvaihetta. Mutta sen sijaan yksi selkeä nousu tapahtuu aina kierron keskivaiheilla eli ovulaation aikaan. Silloin tunnen jatkuvasti kutinaa vatsanpohjassani. Parin päivän ajan minun saattaa olla vaikeaa keskittyä juuri mihinkään.

Aina ovulaatio ei vaikuta haluihini yhtä rajusti. Joskus se vaikuttaa lähinnä pienenä innokkuuden kasvuna, mutta toisinaan muutun aivan kyltymättömäksi. Saatan haluta useita kertoja päivässä, eikä mikään määrä orgasmeja tunnu riittävän. Ovulaation aikana seksi myös tuntuu tavallista paremmalta, ja saan orgasmin tavallista herkemmin.”

”Todella levottomia unia”

Maisa, 37: ”Minulla on säännöllinen, noin 24 päivän kierto, ja ovulaatio on melkein nakutetusti kiertopäivinä 9–11. Vaikka en mistään muusta sitä huomaisi, seksidraivin räjähtäminen on pettämätön merkki. Muuhun aikaan kuusta lapsiperhearki ja kiireinen työ vievät energian niin, että itseään pitää todella houkutella hoitamaan petihommat edes silloin tällöin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ovulaation aikaan ei tarvitse houkutella, vaan silloin tekee kolme päivää perätysten ihan järjettömästi mieli. Noina päivinä hoputan usein lapsia nukkumaan vähän tavallista aiemmin, jotta saan miehen kanssa tästä lyhyestä ihanasta ajanjaksosta irti kaiken mahdollisen.

Lisäksi näen usein ovulaation aikoihin todella levottomia eroottisia unia, joskus sellaisistakin tutuista miehistä, joita en muuten ole koskaan ajatellut seksimielessä.”

”Vaikein aika kuusta olla sinkku”

Anni, 23: ”Muistan istuneeni luennolla monet kerrat niin, että verkkokalvoillani on pelkästään vilissyt kuvia miesten sukupuolielimistä. Tunnistan oman ovulaationi siitä, kun seksihalut räjähtävät käsiin. Töissä tai koulussa on vaikea keskittyä, kun päässä pyörivät pelkät petipuuhat. Ei millään malttaisi istua aloillaan. Ovulaatio on eittämättä vaikein aika kuusta olla sinkku.”

Lue myös:

Naiset kertovat: ”Tämä on rohkein seksikokemukseni”

Omaa kivaa! Naiset paljastavat, miten saavat voimakkaimmat orgasminsa

”Mitä on pegging?” ja 7 muuta seksikysymystä, joita et koskaan kehdannut kysyä

Mikä siinä on, että naista ja miestä haluttaa aina eri aikaan? Tiede selittää

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt