Se on vain numero! 9 tunnettua suomalaisparia, joilla on huomattava pituusero

Julkaistu:

Me Naiset
Onko sillä väliä, onko kumppaniaan paljonkin lyhyempi tai pidempi? No ei todellakaan! Sen todistavat yhdeksän suomalaista julkkispariskuntaa, joilla on varsin huomattava pituusero.

1. Anna-Leena Härkönen ja Riku Korhonen


Kirjailija Anna-Leena Härkönen, 53, on 152 senttimetriä pitkä. Hänen puolisonsa Riku Korhosen, 46, tarkkaa pituutta Me Naiset ei ole saanut tietoonsa, mutta yllä olevan kuvan perusteella voi päätellä, että kyllä miehellä mittaa riittää.

Anna-Leena ja Riku ovat olleet naimisissa jo lähemmäs kymmenen vuotta. Yhdessä he eivät ole koskaan asuneet.

– Meillä ei ole siivous- tai sisustusriitoja. Kun tapaamme, meidän tarvitsee suoriutua vain toisistamme. Tietenkin siihen liittyy vahvasti se, ettei meillä ole yhteisiä tai pieniä lapsia, johon liittyisi velvoitteita, pari on kertonut.

2. Antti Lindtman ja Kaija Stormbom


Sdp:n kansanedustaja Antti Lindtman, 34, ja hänen puolisonsa Kaija Stormbom, 54, tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2005. Anna-lehden haastattelussa pari kertoi, että heidän rakkautensa leimahti heti ensisilmäyksellä, vaikka 20 vuoden ikäero aluksi mietityttikin.

– Rakkaus oli niin vahva ja vei meidät mennessään. Enää ei ollut väliä, mitä muut ajattelevat tai sanovat. Oli tehtävä niin kuin sydän sanoo, Antti kertoi.

Viime talvena Antin ja Kaijan rakkaus täydentyi, kun heistä tuli vanhempia 10 vuoden hartaan odotuksen jälkeen. Me Naiset tapasi parin vain kaksi viikkoa heidän esikoisensa syntymän jälkeen:

– Varmaan jalat tukevasti kaksi metriä ilmassa. Kyllä tämä pieni prinsessa on vienyt sydämen, Antti kertoi tuolloin.

3. Katri Helena ja Tommi Liimatainen


155 senttimetriä pitkä laulaja Katri Helena, 72, ja hänen kumppaninsa Tommi Liimatainen, 41, ovat olleet julkisesti yhdessä vuodesta 2013 asti. Tuolloin pari paljasti ensimmäisen kerran, että heidän välillään on muutakin kuin pelkkää työkaveruutta.

Pituuseroaan enemmän Katri ja Tommi ovat vuosien varrella saaneet kommentoida ikäeroaan, jota on yli 30 vuotta. Vuonna 2015 Tommi totesi MTV:lle, ettei pidä hänen ja Katrin ikäeroa kovinkaan isona juttuna:

– Edelleenkin painotan sitä, että eihän tässä mitään ihmeellistä ole. Mitä presidentti edellä, niin sitä entinen pitkätukka perässä, Liimatainen kertoi.

4. Eero Heinäluoma ja Ayla Shakir


197 senttimetriä pitkä Eero Heinäluoma, 62, on yksi suomalaisen politiikan pisimmistä miehistä. Hänen kanssaan samoihin mittoihin yltää ainoastaan Matti Vanhanen, jolla on pituutta 198 senttimetriä.

Eipä siis ihmekään, että Eerolla ja hänen kumppanillaan Ayla Shakir on melkoinen pituusero! Eero ja Ayla kihlautuivat viime kesänä.

5. Aino-Kaisa Saarinen ja Tom Gustafsson


Entinen maastohiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen, 39, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Tom Gustafsson, 41, ovat aina olleet varsin näyttävä pari.

Yksi syistä lienee se, että parilla on kieltämättä mainio 35 senttimetrin pituusero! Aikku on 166-senttinen ja Tom 201-senttinen.

6. Lauri Markkanen ja Verna Aho

Suomen koripallotoivolla Lauri Markkasella on pituutta huimat 213 senttimetriä. Laurin ja hänen puolisonsa Verna Ahon pituusero ihastutti viimeksi aiemmin tässä kuussa, kun pariskunta julkaisi Instagramissa ensimmäisen yhteiskuvan pienen tyttärensä kanssa. Parin esikoislapsi syntyi 30. tammikuuta 2018.

7. Timo Koivusalo ja Susanna Palin


Lähes kaksimetrinen ohjaaja Timo Koivusalo, 54, on huomattavasti pidempi kuin hänen puolisonsa Susanna Palin.

8. Jussi Lampi ja Marjo Salomaa


Yli kaksimetrinen näyttelijä Jussi Lampi, 57, ja hänen puolisonsa Marjo Salomaa, 49, tapasivat ensimmäisen kerran jo 90-luvulla, mutta rakkaus heidän välilleen syttyi vasta 2010-luvun alussa.

9. Hanno Möttölä ja Ulla Leinikka


209-senttinen Hanno Möttölä on ensimmäinen suomalainen koripalloilija, joka pääsi pelaamaan Yhdysvaltojen maineikkaaseen NBA-sarjaan. Hän avioitui puolisonsa Ulla Leinikan kanssa vuonna 2001.

Lue myös:

Kuka Suomi-julkkis on kanssasi samanpituinen? Katso yli 150 nimen listasta

Tunnistatko Suomi-julkkikset yhden yksityiskohdan perusteella? Katso 11 kuvaa!

Testaa, kenellä julkkiksella on sama syntymäpäivä kuin sinulla!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt