Seksi & Parisuhde

Jyväskyläisessä hotellissa järjestetään valtavat parinvaihtobileet – kaupallinen johtaja: ”Tilaratkaisut taipuvat monenlaisiin tarpeisiin”

Julkaistu:

Jyväskylässä järjestettävät parinvaihtobileet ovat muutaman kymmenen ihmisen tapahtuma.
Scandic Laajavuoren kylpylähotellissa Jyväskylässä järjestetään 26. toukokuuta niin sanotut parinvaihtobileet, joihin odotetaan saapuvan kymmeniä ihmisiä. Aiheesta kertoi aiemmin Keskisuomalainen.

– Tuollainen osanottajamäärä on kyllä mahdollinen tällaiseen tapahtumaan, suomalaisen Finswingers.com -sivuston ylläpitäjä Matti Helin kertoo Ilta-Sanomille.

Suomessa on vireää alan toimintaa. Parinvaihtobileisiin kuuluu seksin harrastaminen muiden kuin oman vakituisen kumppanin kanssa.

– Järjestämme vastaavaa toimintaa noin 4–5 kertaa vuodessa, mutta Jyväskylässä järjestettävä tapahtuma ei ole meidän järjestämämme, Helin kertoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ei Scandicin järjestämä tilaisuus

– Tilaisuus, johon Keskisuomalaisen lehtijutussa viitataan, ei ole Scandicin järjestämä, Scandic Hotelsin kaupallinen johtaja Christian Borg kertoo Ilta-Sanomille.

– Hotelliemme tilaratkaisut taipuvat monenlaisiin tarpeisiin. Muilta osin emme kommentoi asiaa, hän sanoo.

Parinvaihtoon liittyy huolia

Seksuaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi Suomessa toimivan Sexpo-säätiön sivuilla kerrotaan, että parinvaihto voi ”parhaimmillaan olla upea ja suhdetta kasvattava kokemus”.

– Jos parinvaihtoon päädytään, on tärkeää että kumpikin osapuoli on varma ja tietoinen siihen liittyvistä mahdollisista huolista, kuten mustasukkaisuudesta. Olisikin hyvä keskustella asiasta perinpohjaisesti ja sopia yhteiset periaatteet, joiden mukaan toimitaan, Sexpon sivusto kertoo.

Parinvaihto oli ilmiönä esillä laajemmin vuonna 2016

Parinvaihtojuhlat herättävät ajoittain huomiota. Ilta-Sanomat kertoi helmikuussa 2016 suomalaisten suosimista parinvaihtobileistä Tallinnassa, Virossa. Silloisen juhlan järjestäjän mukaan juhliin pääsi periaatteessa kuka tahansa, mutta ei missä seurassa hyvänsä. Yksinäiset naiset ja pariskunnat olivat tervetulleita. Miehet eivät saaneet tulla paikalle ilman naisseuraa.

IS kertoi 5.3.2016, että parinvaihtoa haluavat suomalaiset kirjautuvat esimerkiksi Finswingers- tai Spicymatch-sivustoille. Siellä luodaan profiili, jossa kukin kertoo, mitä etsii.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt