Seksi & Parisuhde

Seksiä naisille myynyt Tomi löysi seksiin jopa 7 eri tasoa, mutta moni jää jumiin jo lähtötelineisiin – millä tasolla itse olet?

Julkaistu:

Seksi
Yksi tarkoittaa seksistä puhuessaan rakastelua, toinen pelkkää paineiden purkamista.
Kymmenen vuotta escortina työskennellyt ja seksipalveluja tarjonnut Tomi Ros (salanimi) tietää monenlaista suomalaisten seksielämästä. Toukokuun alussa ilmestyneessä Miesseuralainen-kirjassaan (Fitra) Tomi avaa oven tähän maailmaan. Kirjan on toimittanut Tomin tapaan peitenimellä esiintyvä Krista Kasvi.

Tomi pitää tärkeänä oivalluksenaan, että että seksissä on erilaisia tasoja. Tämä tarkoittaa sitä, että yksi tarkoittaa seksistä puhuessaan rakastelua ja toinen tarkoittaa seksillä ”pelkkää panemista” ilman yhteyttä. Kun nämä kaksi yhtyvät, lopputulos tuskin tyydyttää kumpaakaan.

– Kun yhteys ja tunnepuoli saadaan mukaan, energiatasolla on mahdollista päästä valtaisiin kokemuksiin, Tomi sanoo.

Seksi kehittyy parisuhteen mukana, syvenee ja paranee, jos kumpikin on valmis sitä kehittämään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Seksissä on monta eri tasoa, ja me suomalaiset olemme tyypillisesti jumissa alimmilla tasoilla, jotka johtavat lähinnä suvun jatkamiseen ja tarpeen tyydyttämiseen.

Tomin kokemuksen mukaan seksin tasot ovat seuraavat:

1. Taso: ”Seksi on suvunjatkamista”

Seksi on puhtaasti lisääntymistä, parittelua ja lasten tekemistä. Siinä haetaan turvallisuuden tunnetta suvunjatkamisen muodossa. Tällä tasolla seksistä puhutaan kouluissa.

2. Taso: ”Seksi purkaa energiaa”

Seksi on seksuaalisen energian purkamista johonkin. Se on ihmisen primitiivinen vietti. Seksi mielletään silloin panemiseksi, paineen purkamiseksi, himojen tyydyttämiseksi.

3. Taso: ”Seksitekniikat kiinnostavat”

Seksi kokonaisuutena alkaa kiinnostaa ja ihminen haluaa opetella uusia tekniikoita, jotta orgasmit ja kokemus olisivat fyysisesti parempia. Seksi on tällä tasolla hyvin suorituskeskeistä ja orgasmihakuista, kuten se on myös kahdella ensimmäisellä tasolla. Tässä tasossa pitäydytään samoissa rooleissa. Toinen on aina maskuliini ja toinen feminiini. Toinen ottaa ja toinen antaa.

4. Taso: ”Henkisen yhteyden hakemista”

Neljännen tason seksiä kuvaa hyvin termi rakastelu. Siinä haetaan fyysisen yhteyden lisäksi syvempää henkistä yhteyttä kumppaniin. Itsensä ja toisen hyväksyminen sekä luottamus tulee mukaan seksiin. Seksi on herkempää ja intiimimpää.

5. Taso: ”Tietoista rakastelua”

Viidennen tason seksi on tietoista rakastelua. Siinä ollaan rehellisiä itselle ja kumppanille ja opitaan kommunikoimaan kumppanin kanssa joka asiasta. Tiedostetaan ja hyväksytään oma ja kumppanin seksuaalisuus kokonaisuutena, myös sen pimeä puoli. Tiedostetaan, mitä halutaan ja missä menevät rajat. Vaihdellaan tietoisesti seksissä polariteetteja: maskuliini- ja feminiinirooleja. Opitaan vapauttamaan myös oma ääni mukaan seksiin.

6. Taso: ”Intuitiivista”

Kuudennen tason seksi on intuitiivista rakastelua. Ollaan tilanteessa niin läsnä, että viestit keholta toteuttavat itseään ilman, että niitä täytyy prosessoida ajatuksen tasolla. Kun pääsee syvälle kehonsa viesteihin, oppii itsestään ja kumppanistaan enemmän kuin koskaan aiemmin. Maskuliini- ja feminiiniroolien vaihtelu tapahtuu tietoisesti tai tiedostamatta, saumattomasti. Tämä taso vaatii maskuliini- ja feminiinipuolten kypsymistä.

7. Taso: ”Meditatiivista, parantavaa rakastelua”

Seitsemännen tason seksi on pyhää rakastelua ja meditatiivisuutta. Siinä on yhteys ykseyteen ja kaikkeuteen. Voidaan puhua myös jumalyhteydestä, jonka avulla on mahdollista kokea valaistuminen. Se on parantavaa seksuaalisuutta, josta kerrotaan esimerkiksi monien kulttuurien pyhää seksiä käsittelevistä kirjoituksista.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  • Juuri nyt
  • Päivä
  • Viikko
  1. 1

   Lähes 10 vuoden käsittämätön piina: Lappilaisvanhemmat pahoinpitelivät lapsiaan vuosikausia, pitivät nälässä ja estivät heitä liikkumasta

  2. 2

   Mitä tapahtui suosikkiräppärille? Naista ei ole tunnistaa uusista kuvista – fanit hämmentyivät muodonmuutoksesta: ”Oletko se todella sinä?”

  3. 3

   Varo näitä Espanjassa! 7 katalaa ansaa, jotka huijari sinulle virittää

  4. 4

   Ruotsin miljonääriäitiä epäillään varkaudesta – anasti merkkiaurinkolasit luksusliikkeestä: päätyi putkaan Floridassa

  5. 5

   Pituus vaikuttaa älykkyyteen, sanoo tutkimus – katso, kenen tutun älykön kanssa olet samanpituinen

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: ”En ole eläessäni hävennyt niin paljon”

  2. 2

   Tästä 16-vuotiaasta tytöstä tulee miljonääri ennen täysi-ikäisyyttä – sai lapsena ääniroolin, joka muutti hänen elämänsä: Elää hiljaiseloa maaseudulla

  3. 3

   Junamatkustaja ikuisti Pendolinon ikkunasta kanssamatkustajien järjettömän tempun Tampereella – VR: konduktööri oli vielä erikseen kieltänyt

  4. 4

   Suomessa lomaileva tähtinäyttelijä heitti vaatteet päältään ja pelasti hukkuvan eläimen Kaivopuistossa – ”Minulla oli yksi mahdollisuus sukeltaa”

  5. 5

   Kuin herttuatar Catherine! Meghanin ulkonäkö muuttui radikaalisti heti häiden jälkeen – rento tyyli vaihtui tiukkaan nutturaan

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Nanna, 22, otti aurinkoa bikineissä pihalla, kun kuuli naapurin törkeän kommentin: ”Uppos aika syvälle”

  2. 2

   Intiimit keskustelut häähumusta julki: kuningatar ojensi tomerasti prinssi Philipiä – Meghanin ”lipsautus” pöyristyttää somessa

  3. 3

   Entinen Playboy-malli päätyi järkyttävään tekoon: hyppäsi pilvenpiirtäjästä pienen poikansa kanssa

  4. 4

   Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: ”En ole eläessäni hävennyt niin paljon”

  5. 5

   Heikki, 61, jätti puhelimensa autoon – näytölle ilmestyi Suomessa harvinainen varoitus

  6. Näytä lisää