Seksi & Parisuhde

Kun Mari muutti yhteen Heikin kanssa, hän ei tiennyt kohdanneensa miehen jo aiemminkin: ”Hiljaiseksi veti”

Julkaistu:

Rakkaus
Todellista rakkautta on se, että toisen kanssa saa olla täysin oma itsensä.
Huumorilla rakennettu Tinder-profiili, jossa ei kaunisteltu mitään. ”Persaukinen rekkamies joka viettää aikansa prätkän päällä tai sen lähettyvillä. Tässäpä siis olisi mies joka puhuu ja takuulla pussaa ja tietää tasan tarkkaan ettei teillä naisilla oikeasti voi olla pää aina kipee.” Maria, 34, nauratti niin, että vedet nousivat silmiin. Tälle tyypille pitää ehdottomasti laittaa viestiä!

Ja Mari laittoi – vaikka ystävä oli patistanut Marin Tinderiin vasta samana päivänä. Ladannut sovelluksenkin hänen puolestaan. Neljän lapsen yksinhuoltajana elänyt Mari ei enää oikein uskonut, että hän löytäisi ihmistä, jota rakastaa aidosti ja pyyteettömästi.

– Laitoin viestiä ja siitä kaikki lähti. Seuraavana päivänä hän eli Heikki pyysi numeroani, jotta meidän olisi helpompi jutella. Kun kuulin hänen äänensä, tunnistin sen välittömästi jostain, Mari sanoo.

Kaksi päivää profiilin luomisesta Mari ja Heikki tapasivat ensimmäisen kerran. Sen jälkeen mikään ei enää ollut kuin ennen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Jo sillä hetkellä kun hän ensi kerran nousi autosta halaamaan minua, tiesin tästä tulevan jotain suurta, Mari sanoo.

Heikki, 39, ja Mari rakastuivat. He pohtivat monta kuukautta, missä Mari olisi voinut kuulla Heikin äänen.

– Olimme muuttaneet yhteen asumaan, kun näimme tivolin mainoksen. Kerroin Heikille ihastuneeni nuorena tytön hupakkona vuonna 1998 erääseen tivolin työntekijään. Juttelimme silloin pitkät pätkät illan hiljentyessä asiakkaista. Aina siitä illasta lähtien mies oli kummitellut mielessäni ja aina tivolin nähdessäni mietin, olisiko hän siellä. Koskaan en kuitenkaan rohjennut mennyt katsomaan.

Joko arvaat? Heikki oli tuo tivolin poika.

”Tännekö se elämä yritti ohjata”

– Molemmilla loksahti kirjaimellisesti suut auki kun tajusimme, että olimme tavanneet aiemmin. Hiljaiseksi veti molemmat. Itselle tuli sellainen olo, että tännekö se elämä yritti kaikilla niillä koukeroillaan ohjata, odotti vain oikeaa hetkeä, Mari kuvailee.

Heikki purskahti alun hämmennyksen jälkeen nauruun ja taisi tyylilleen uskollisena letkauttaa:

– Hauska tavata jälleen, nyt taitaa ikääkin olla tarpeeksi?

Mari sanoo uskovansa ”tietyllä tapaa kohtaloon”.

– Tivolikohtaamisen jälkeen kaipasin aina jotain, mutta en tiennyt mitä. Kaipuu lähti sen jälkeen kun Heikki tuli takaisin elämääni.

Pitkänäperjantaina, vuosi heidän uuden kohtaamisensa jälkeen tanssittiin Heikin ja Mari häitä sekä juhlittiin Heikin nelikymppisiä. Molemmat olivat olleet tahoillaan naimisissa, mutta eronneet kumppaneistaan.


Heikin sanoin heidän tapaamisensa oli kohtaloa.

– Sen verran mieletön tapaus, että se on kirjattuna nyt tivolimiesten kirjaankin, Heikki sanoo.

Kirja sisältää työntekijöiden kokemia ja näkemiä asioita, tarinoita tivolista ja siellä tapahtuneista asioista.

– En koskaan olisi voinut uskoa sovellusta ladatessani, että näin voisi käydä. Ja että pelleilynä ladattu sovellus toisi mukanaan vaimon ja neljä lasta lisää.


Perhe on nyt koossa

Kun Mari oli pikkutyttö, hän imi mummoltaan elämänviisauksia. Kerran vastaan tuli sana sielunkumppani.

– Mummo sanoi, että tunnistat sen heti kun näet. Kun Heikki katsoi ensitreffeillämme minua silmiin, tiesin että hän se on. Tuntui heti siltä, että olemme tunteneet aina. Kuin olisin jatkanut jostain mihin olin joskus jäänyt. Kaikki on luontevaa ja jos meille tulee sanaharkkaa, emme mene vihaisena nukkumaan.

Molemmat kiittävät sitä, että toisen kanssa saa olla sellainen kuin on.

– Koen tärkeäksi, että toinen on tietyllä tapaa luonnon hullu eikä yksikään päivä ole sen vuoksi samanlainen. Molemmat ymmärrämme ja viljelemme mustaa huumoria, Heikki sanoo.

Hän rakastui Marissa silmiin, rentouteen ja huumorintajuun. Marin lapset puolestaan ottivat Heikin heti omakseen.

– Kun hän ensimmäisen kerran kävi meillä lasten ollessa kotona ja oli lähdössä, nuorin tytär kysyi minulta, että ”äiti, saadaanko me pitää se”.

Tänä päivänä Heikki on Marin lasten toinen huoltaja ja he elävät tavallisen ihanaa lapsiperheen arkea.

– Kun lapset väsähtävät illalla, katsomme yhdessä elokuvia tai pelaamme korttia. Välillä Heikin poika tulee katsomaan pieniä ja menemme yhdessä ulos, vaikka Heikin prätkäkerholle.

Perhe on heidän elämässään parasta. Rakkaus näkyy siinä.

– Halailemme, pussailemme ja puhumme avoimesti kaikesta. Heikki on perheen hauskuuttaja ja kasvattaa lapsiakin lämpimällä huumorilla, Mari sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt