Seksi & Parisuhde

Näiden ammattien edustajilla käy parhaiten flaksi Tinderissä – katso, löydätkö itsesi listalta

Julkaistu:

Me Naiset
Kun Tinderissä jää pohtimaan, onko joku tarpeeksi kiinnostava, asian ratkaisee usein ammatti.
Ammatti vaikuttaa siihen, kuinka usein deittiprofiilin kohdalla pyyhkäistään oikealle, kertoo The Independent.

Deittisovelluksissa näkee yleensä varsin rajallisesti tietoja potentiaalisista kumppaneista, joten ammatin merkitystä treffimarkkinoilla ei sovi aliarvioida. Halutuimmat ammatit tosin vaihtelevat sovelluksesta ja sukupuolesta riippuen.

Tutkimuksen mukaan Tinderissä miesten suosituimpien ammattien viiden kärjessä ovat – yllätys, yllätys – lentäjä, palomies ja lääkäri. Sen sijaan se yllättää hieman, että seuraavaksi kiinnostavin ammatti on yrittäjä. Myös radio- ja tv-persoonat sekä opettajat vetävät monia puoleensa.

Mikä yrittäjissä vetoaa?

Yrittäjä on myös yksi naisten kärkiammateista Tinderissä. Liekö sovellus poikkeuksellisen suosittu kiireisten yrittäjien keskuudessa, vai onko oman itsensä herruudessa jotain erityisen viehättävää?
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Yrittäjien lisäksi tavoiteltuja naisia Tinderissä ovat fysioterapeutit, sisustussuunnittelijat, viestinnän ammattilaiset ja opettajat.

Myös Match.com-palvelussa lääkärimiehillä riittää vientiä. Se on kirjautuneiden käyttäjien keskuudessa miesten suosituin ammatti. Naisten kuumin ammatti Match.comissa on sen sijaan freelancer.

Millaisia kokemuksia sinulla on Tinderistä? Oletko löytänyt unelmiesi kumppanin vai jotain ihan muuta? Keskustele alla tai laita viestiä osoitteeseen noora.valkonen@iltasanomat.fi.

Lue myös:

Nelikymppinen Anna kävi vuoden ajan Tinder-treffeillä – paljastaa karmeat kokemuksensa

Nooa on tiettävästi Suomen ensimmäinen Tinder-lapsi – ilmoitti tulostaan vain kuukauden seurustelun jälkeen

Oletko sielultasi sinkku vai parisuhdeihminen? Kysy itseltäsi 6 kysymystä

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt