Seksi & Parisuhde

Näin isket vappuheilan – mitä jos kerrankin kokeilisit ruotsalaisvinkkejä!

Julkaistu:

Naisen kannattaa hymyillä ja nauraa, miehen näyttää vähän leuhkalta.
Nainen: naura ja hymyile. Mies: Näytä leuhkalta!

Nainen: pukeudu punaiseen.

Mies ja nainen: Hankkikaa koira (ei ehdi enää tänä vappuna).

Oletko vappuheilaa paitsi? Miten saisit ihmiset ihastumaan itseesi?
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Voisitko ehkä tehdä asiat vähän tuloksekkaammin kuin tähän asti, lite bättre, kuten Curre Lindström sanoisi.

Koska vappuheilalla alkaa olla kiire, kannattaa vähäksi aikaa hylätä kotikonstit ja tutustua koeteltuun ruotsalaistietoon.

Suomi ja Ruotsi ovat naapurimaita ja yhteiskunnalliset olosuhteemme ja parisuhteiden muodostumisen pelikenttämme ja kiitoratamme muistuttavat hyvin paljon toisiaan.

Suomalaisia vapunviettäjiäkin kätevästi palvelevan vinkkipankin kokosi laajasta kansainvälisestä, osaksi kokeellisesta tieteellisestä aineistosta ruotsalaislehti Aftonbladet käyttäen asiantuntijanaan SVT:n eli Ruotsin TV:n luottopsykologia, kirjailija Fredric Blohmia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Artikkelissa on kivikaudelta ponnistava teoreettinen johdanto, mutta kannattaa siirtyä suoraan asiaan eli vinkkeihin, niin suomalaislukijoilta ei mene hukkaan tehokasta peliaikaa, jonka voi käyttää hyödyllisemmin ihmisten parissa ja käytännön harjoitteissa.

Fredric Bohm antoi neljä vinkkiä:

1. Katso ja kuuntele – ihmisillä on valtava tarve saada osakseen keskittynyttä ja pitkäkestoista, aitoa huomiota.

2. Muista sosiaalinen näppituntuma – aloita pienellä jutustelulla ja syvennä keskustelua, mutta ole varovainen, ettet ole liian tunkeileva.

3. Käytä kehonkieltä – nyrkkisäännön mukaan asioista puhuttaessa puheen merkitys on 80 % ja kehonkielen 20 %, mutta kun siirrytään tunteiden ilmaisuun, suhteet kääntyvät toisinpäin.

4. Säteile itseluottamusta – opettele olemaan rohkea, hyväksy omat puutteesi, mutta myös omat vahvuutesi ja uskalla tukeutua niihin.

Aftonbladet haali myös tutkimustietoa eri puolilta maailmaa:

Kehonkieli – asentosi profiilikuvassa voi olla ratkaiseva, herätätkö kiinnostusta digitaalisilla deittimarkkinoilla. Lysähtäneet hartiat ja tiukasti ristityt kädet eivät innosta flirttiin, toisin kuin avoin eteenpäin työntyvä asento, jossa kädet voivat huitoa vaikka kohti taivasta.

Naisen kannattaa nauraa, miehen kannattaa näyttää ylpeältä – paljon hymyilevät ja nauravat naiset ovat miesten mielestä kiinnostavampia, ja vähiten kiinnostavia ovat ylpeän näköiset naiset, mutta miesten kohdalla asia on juuri päinvastoin, ja vähiten naisia kiinnostavat iloiset miehet, eniten ylpeän näköiset.

Ilmaise tunteesi selvästi – jotta muut osaavat tulkita ne.

Ekologiset tuotteet – ekologisuus lisää henkilön kiinnostavuutta verrattuna kalliisiin, eksklusiivisiin tavaroihin – ainakin mikäli pyrkimyksenä ei ole luoda pitkäaikaista suhdetta.

Ole kiltti – kiltinnäköiset kiinnostavat.

Pukeudu punaiseen – jos olet nainen, sillä miehet yhdistävät punaisen seksuaaliseen vipinään ja naiset saattavat jopa viestittää kuukauden parasta hedelmöittymisaikaansa valitsemalla punaista ylle.

Hanki koira – tämä on myöhäistä tätä vappua ajatellen, mutta koiran hoivaamisen arvellaan viestittävän, että ihminen on muutenkin hyvä ja rakastava ihminen.