”Vaikea kiihottua, kun toinen ei edes yritä pitää itsestään huolta” – näin ulkonäkö vaikuttaa seksiin - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

”Vaikea kiihottua, kun toinen ei edes yritä pitää itsestään huolta” – näin ulkonäkö vaikuttaa seksiin

Ilta-Sanomien suuri seksikysely paljastaa, että ulkomuodolla on vaikutusta seksielämään.

21.4.2018 13:34

– Jos ei ole itsellä hyvä olla ja häpeää, se heijastuu kaikkeen. Arka, häpeilevä kumppani on todellinen turn off myös itselle, joten yritän piilottaa epävarmuuteni. Itseluottamus ja rohkeus on seksissä a ja o. Ei kukaan halua harrastaa seksiä, jos toinen pyytelee anteeksi olemassa oloaan, aikaista laukeamista jne. Hommiin vaan rinta rottingilla vaikka mikä hyllyy ja löllyy! sanoo eräs Ilta-Sanomien suureen seksikyselyyn vastannut suomalainen.

Kysely paljastaa sen, että ulkonäkö ja koskevat uskomukset vaikuttavat seksiin varsin paljon. Moni kokee oman ulkomuotonsa riittämättömäksi.

– Eniten vaikuttavat vaimoni omat mielipiteet omasta kehostaan, niin hänen on vaikea rentoutua, sanoo eräs vastaajista.

  • Miten omaa kehonkuvaa voi kohentaa ja rentoutua toisen kanssa? Katso ote suuren seksistudion keskustelusta artikkelin yllä olevalta videolta.

Jos grafiikka ei näy, voit katsoa sen tästä.

Monen halut haihtuvat oman vartalon epävarmuuksien edessä.

Moni on toisen silmissä viehättävämpi kuin mitä hän itse ajattelee.

– Itseäni vähän ällöttää, jos omat säärikarvat tai bikinirajat ovat jääneet ajamatta. Mutta eipä tuo ole juurikaan seksikokemukseen vaikuttanut, näitä sattuu ex tempore -seksissä. Selluliitti ottaa totta kai aina päähän, mutta miehet eivät ole tuntuneet siitäkään piittaavan. Miehen ulkonäöllä ei juurikaan ole väliä, ennen seksiä on kuitenkin syntynyt jonkinlainen psyykkinen yhteys ja vetovoima. Yleensä ne on silmät ja hymy jotka vie jalat alta. Sama se jos on hiukan vatsaa tai muuta. Selkäkarvoja olen pitänyt joskus aivan kamalina, mutta niihinkin tottuu, kertoo yksi vastaaja

– Se fiilis, että pitää itse itseään kauniina alkaa säteillä myös muita kohtaan. Se on paljon merkittävämpää kuin vaikka hauiksen koko, sanoo hyvinvointivalmentaja Liina Sievers Ilta-Sanomien suuressa seksistudiossa.

  • Koko seksistudion voit katsoa alla olevalta videolta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?