Oletko kuullut dj-tekniikasta? Se voi helpottaa orgasmin saamista

Julkaistu:

Suhteet
Parhaimmat tekniikat löytyvät kokeilemalla.
Kirjoitin viimeksi, miten moni nainen vaikenee vaikeuksistaan saada orgasmi. Ensinnäkin on tärkeää tietää, että eri tutkimusten mukaan iso osa naisista saa orgasmin helpoiten siten, että heidän klitoristaan hyväillään.

Kuitenkin se, mikä kohta kenestäkin tuntuu hyvältä, voi olla kirjaimellisesti millintarkkaa. Tämän vuoksi ohje hyväile klitorista on usein liian epämääräinen. Olemme kaikki jo anatomisestikin erilaisia, joten se, mikä toimii yhdelle, voi olla toisesta inhottavan tuntuista.

Tästä syystä moni on kokenut hyväksi sen, että on ensin tutkinut ja löytänyt hyvältä tuntuvia juttuja itsetyydytyksessä: kumppanille on helpompi näyttää ja kertoa, millaisesta lähestymistavasta pitää, kun on tehnyt kotiläksyjä.

Oli sitten yksin tai kaksin, hyväilyhetkestä kannattaa tehdä niin miellyttävä kuin mahdollista – jos jokin häiritsee tai stressaa kovasti, on todennäköistä, ettei pysty antautumaan sille, mitä on tekemässä tai mitä hyvältä tuntuvaa tapahtuu. Lisäksi on tärkeää olla kärsivällinen ja lempeä itselleen: harva uusi asia elämässä luonnistuu ensimmäisillä kerroilla tuosta vain.

Niinikään kannattaa jatkaa jotain tiettyä hyväilytapaa hetken aikaa ja tutkia, josko se alkaa tuntua erilaiselta, vaikkei maa järisisikään – kunhan hyväily ei ole myöskään epämiellyttävää.

Moni kokee klitoriksensa olevan liian herkkä kosketukselle, ellei ole ainakin jossain määrin kiihottunut. Sen vuoksi ennen klitoriksen koskettamista kannattaa tehdä jotain sellaista, minkä tietää virittävän tunnelmaan: yksi kaipaa sisäreisien sivelyä, toinen pornon katsomista, kolmas jotain muuta.

Lisäksi on hyvä käyttää liukastetta, vaikka kostumisen kanssa ei olisikaan ongelmaa, sillä se tekee kosketuksesta miellyttävämmän tuntuisen.

Lisäinformaatiota siitä, mistä pitää, saa esimerkiksi tekemällä tällaisia kokeiluja:

  • Klitoriksen hyväily vasemmalta/oikealta puolelta. Moni kokee, että klitoriksen hyväily liian suoraan tuntuu epämiellyttävältä. Vinkki: nimenomaan klitoriksen vasen (ylhäältä katsottuna) ”ylänurkka” on usein kohta, joka tuntuu erityisen hyvältä, mutta siitä, miksi näin on, ei ole toistaiseksi tutkittua tietoa.
  • Löydetyn hyvän tai lupaavalta tuntuvan kohdan hyväily ylös alas -liikkeellä, edes takaisin -liikkeellä, ympyrämäisellä liikkeellä tai kevyesti taputtelemalla. Moni pitää niin kutsutusta dj-tekniikasta, jossa 2–3 suorana olevalla sormella tehdään pyörivää liikettä klitoriksen päällä samaan tapaan kuin dj pyörittää vinyylilevyä. Samalla tekniikalla voi kokeilla myös edestakaista liikettä.
  • Rytmillä ja sillä, kuinka kevyesti/kovaa painaa, voi olla iso merkitys. Kokeiluja kannattaa tehdä laidasta laitaan, kunhan ei tunnu epämiellyttävältä
  • Hyväilyjä ei kannata rajoittaa pelkästään yhteen pieneen kohtaan, sillä klitoriksesta näkyy vain pieni osa. Jos et ole nähnyt vielä uusimman tutkimustiedon mukaisia mallinnoksia klitoriksen muodosta ja koosta, suosittelen lämpimästi tekemään kuvahaun vaikkapa sanoilla internal clitoris. Ylipäätään niin vulvan kuin vaginan (etenkin navan puoleisessa seinämässä) alueella on paljon herkkiä kohtia, joita kannattaa tutkiskella sormin tai jonkin seksivälineen avulla. Myös asennonvaihto voi tuoda uusia oivalluksia.
  • Apuvälineistä voi olla iso ilo: laadukas vibraattori on helpottanut monen orgasmin saamista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt