Testasimme kotimaisen deittisovelluksen: 4 selvää eroa Tinderiin

Heyalla voi etsiä pareja Tinderin tapaan, mutta erojakin sovelluksista löytyy.

Huomasimme muutaman selvän eron Tinderiin.

Tinderin jättisuosion imussa puhelimiin on ilmestynyt muitakin deittisovelluksia. Suomalainen Heya-sovellus on ollut olemassa jo jonkin aikaa, mutta viime aikoina se on tullut tutummaksi esimerkiksi tv:n mainoskatkoilla.

Kokeilimme Heyaa ja huomasimme pari selvää eroa Tinderiin.

1. Voit vain selailla

Mitä vauhdikkaammin Tinderissä pyyhkii päästäkseen eteenpäin, sitä todennäköisemmin tulee pyyhkäistyä väärään suuntaan. Ja sinne hujahti peruuttamattomasti mahdollinen täydellinen match!

Heyassa voi ottaa rauhallisemmin, koska kenenkään kohdalla ei ole pakko tehdä päätöstä eikä painaa mitään valintaa; voi vain selailla eteenpäin ja katsoa, keitä tulee vastaan.

2. Saat tietää tykkäyksistä heti

Saat heti tiedon, kun joku on tykännyt sinusta. Viestejä kukaan ei kuitenkaan voi lähettää sinulle ennen kuin olet tykännyt takaisin. 39-vuotiaalle naistestaajalle tykkäyksiä tuli muutaman päivän aikana kymmeniä.

3. Näet toisten Facebook-kiinnostuksia

Kuten Tinder, sovellus ilmoittaa kiinnostuksenkohteista, joista molemmat ovat Facebookissa tykänneet. Tämän lisäksi näet myös muutamia muita toisen kiinnostuksenkohteita. Nehän eivät välttämättä kerro ihmisestä mitään – tai sitten yllättävänkin paljon.

4. Kotimaisuus näkyy

Suomalaisen sovelluksen käyttäjät ovat paljon yhtenäisempi ja huomattavasti suppeampi ryhmä kuin Tinderin käyttäjät. Tinderissä on valtavasti käyttäjiä, olit sitten reissussa lähes missä päin maailmaa tahansa.

Keitä siellä sitten on?

Naiskäyttäjä katseli Heyassa miesten profiileja. Muutaman päivän ensivaikutelman perusteella profiilikuvissa näkyy tavallisia miehiä. Profiilien esittelytekstit ovat pääasiassa suomenkielisiä. Tinderiä vähemmän profiilikuvissa on pullottavia boksereita ja paljasta pintaa, ja esittelytekstien perusteella käyttäjissä on vähemmän salaseuran etsijiä kuin Tinderissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?