Seksi & Parisuhde

Yksi kesä muutti kaiken – Maija rakastui kumppaninsa velipuoleen

Julkaistu:

Me Naiset
Joskus kumppanin kaveriin tai kaverin kumppaniin rakastuminen saattaa synnyttää pitkän parisuhteen – ja joskus tuhota tärkeän ihmissuhteen.
Deittailun alkuvaiheessa moni asia voi muuttua. Kun tunteet eivät ole vielä leimahtaneet toista kohtaan erityisen palaviksi, kumppaniehdokkaan kaveri saattaakin osoittautua yllättävän kiinnostavaksi tyypiksi.

Joskus niin saattaa käydä myös silloin, kun suhde on jatkunut jo pitkään. Silloin tilanne on usein kiusallinen jokaiselle osapuolelle.

Millaisia seuraamuksia sillä on, että ihastuu deittikumppanin tai jopa puolison läheiseen? Maija ja Hellu kertovat tarinansa:

Kumppanin velipuolesta tulikin aviomies

– Minulla ja avopuolisollani oli jo pitkään mennyt huonosti, koska avopuolisoni käytti runsaasti alkoholia. Kesäisellä mökkireissulla olimme yhdessä kumppanini ja hänen velipuolensa kanssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kesän mittaan aloin kiinnostua avokkini velipuolesta ja lopulta olimme kumpikin ihastuneita, vaikka niin ei pitänyt käydä. Nyt olemme olleet naimisissa yli 20 vuotta – minä ja eksäni velipuoli siis.

Maija, 50

Vihamiehet kasvoivat naapureiksi

– Olen aina pitänyt kaverini entistä kumppania hyvänä tyyppinä. He olivat olleet jo erossa jonkin aikaa ja minä sinkkuna. Yhtenä kesänä välimme lähentyivät ja aloimme salaa tapailla kaverini eksän kanssa. Suhteemme syveni ja ei mennyt kauan, kun oli jo pakko kertoa kaverille, että tapailemme. Ajattelimme, että on parempi kuulla meiltä kuin muilta.

Siitä seurasi kaverin ja minun vuosien välirikko. Nykyään olemme kukin tahollamme naimisissa: hän lapsensa isän ja minä saman kaverin entisen kanssa. Parasta tässä on se, että olemme nykyään kaikki taas hyvissä väleissä ja vieläpä naapureita.

Hellu, 40

Lue kolme muutakin tarinaa ”väärään” ihmiseen ihastumisesta tämän linkin kautta.

Lue myös:

Suomalaiset naiset kertovat, miksi päätyivät pettämään – 5 syytä ylitse muiden

”Tiedän, ettei hän ansaitse minua” – 11 tarinaa varattuun ihastumisesta

”Mieheni rakastui toiseen mieheen” – naiset kertovat, miksi päätyivät eroon

7 yllättävää syytä siihen, että joku ihastuu sinuun

Oletko sinä ihastunut ihmiseen, johon ei olisi ”saanut” ihastua? Mitä tapahtui? Kerro tarinasi alla kommenteissa!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt