Se yhden yön juttu oli viimeinen – totuus täyttä hiljaisuutta vaatineen miehen ”vessareissuista” paljastui vasta lähdön hetkellä - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Se yhden yön juttu oli viimeinen – totuus täyttä hiljaisuutta vaatineen miehen ”vessareissuista” paljastui vasta lähdön hetkellä

Yhden yön jutut jakavat mielipiteitä.

7.9.2017 19:00

Ilta-Sanomat kertoi aiemmin lukijoiden tarinoita yhden yön seikkailuista. Aihe puhuttaa paljon, ja monet intoutuivat jakamaan tarinat omasta elämästään.

Keskustelua käytiin myös paljon siitä, ovatko yhden yön jutut hyväksyttäviä. Kommentteja tuli puolesta ja vastaan – jotkut eivät ymmärrä laisinkaan irtosuhteita, kun taas toiset ovat sitä mieltä, että ne ovat hyväksi niin nautinnon kuin hyvien kokemustenkin vuoksi. Toiset kertovat yhden yhdessä vietetyn yön johtaneen pidempään suhteeseen.

Keskustelussa kiinnitettiin myös huomiota siihen, miten irtosuhteet leimaavat joitakin suhteita.

Keräsimme lukijoiden tarinoita ja mielipiteitä yhden yön jutuista. Kerro oma mielipiteesi irtosuhteista ja ota osaa keskusteluun!

Maksullista seksiä?

Nimimerkki Jaarrppii kertoo, kuinka hän nuorempana löysi baarista vanhemman naisen. Aamulla yllätys oli suuri, kun pöydällä odotti maksu.

”Iskin baarista itseäni hieman vanhemman naisen, tai ainakin luulin iskeväni. Menimme minun kämpille ja vietimme varsin mukavan yön, ja sitten katkesikin filmi. Aamulla heräsin ja huomasin, että yöpöydällä oli 500 markan seteli ja lappu jossa luki ”Kiitos”. Nainen oli tiessään. Eipä siinä mitään tunnontuskia ollut asian suhteen, ja opiskelija kun olin, niin ajattelin vain, että nythän sitä voi sitten lähteä baariin tänäkin iltana.”

Varo, etteivät lapset herää

Nimimerkki Ei enää koskaan kertoo miehestä jonka luokse hän meni harrastamaan seksiä. Ihmetystä aiheutti se, että piti olla hiljaa.

”Sinkkuaikana viimeinen yhden illan juttu minun osalta oli niin kummallinen, että tänä päivänäkin sitä ihmettelen. Juttelin netissä erään kiinnostavan miehen kanssa ja alettiin sopia tapaamista hänen luokseen. Molemmat olimme samaa mieltä siitä, että kerran seksiä ja that’s it.

Kun pääsin hänen luokseen, laitoin sovitusti alaovelta tekstarin, että voi tulla avaamaan. Vastaus tuli, että menee hetki. Kerkesin siinä tupakin polttaa ja istuskella, kunnes mies tuli avaamaan. Hän varoitti koko ajan olemaan hiljaa, kun kello on niin paljon.

Istuttiin sohvalla ja vähän väliä mies kävi ”vessassa” tarkistamassa jotain, ja kun vihdoin ja viimein touhu oli loppunut (sekin lähes täydellisessä hiljaisuudessa), hän pyysi minua lähtemään, etteivät lapset herää.

Jäin suu auki rappukäytävään tuijottamaan ovea, joka vedettiin nenäni edestä kiinni. Olisi voinut edes kertoa, että hänellä on lapsia, niin olisimme sopineet jonkun toisen kerran. Kehtasi vielä läpsäyttää takamukselle, kun ohjasi minua ulos. Kaikenlaisia...”

Yhden yön juttu jatkuu

Nimimerkki Sellaista sattuu osoittaa yhden yön suhteiden hyvät puolet.

”Viimeksi yhden yön juttu johti toiseen ja kolmanteen yöhön. Nyt ollaan oltu naimisissa viisi vuotta.”

”En voi ääneen mitään sanoa”

Nimimerkki Raksatyöntekija kertoo pomostaan, jonka toiminta häiritsi häntä.

”Olen nyt noin 15 vuoden ajan ollut rakennustyömailla, pääasiassa telinetöitä. Meidän firman pomo on naimisissa, mutta hänellä on jokaisella työmaalla uusi pano, tai jopa useampi (yhden kanssa pomolla on jopa lapsi).

Kerran kävi niin, että pomon vaimo oli yllättäen tulossa tuomaan jotain työvaatteita työmaalle, pomo heitti (kirjaimellisesti!) edellisen yön panonsa rappukäytävään alastomana, ja vaatteet perään. Minua säälittää hänen vaimonsa, mutta en voi ääneen mitään sanoa, koska menettäisin työni.”

”Yhden yön jutut oli tosi kivoja”

Nimimerkki Tuula ei kadu yhden yön juttujaan.

”Yhden yön jutut oli tosi kivoja silloin sinkkuaikaan. Kertaakaan en kotiin raahannut mitään örveltäjää, ja varatut saivat rauhassa olla. Heitä en matkaani huolinut.

Hyvää seksiä sai silloinkin – seksi on seksinä hyvää, eikä siihen tarvitse tunteita sekoittaa. Toki nyt parisuhteessa seksi on hyvää, erilaista ja eri tasolla kun ihmisen tuntee jo likipitäen läpikotaisin, enkä sinkkuaikojen yhden yön suhteita kaipaa yhtään.

Mutta oli se kivaa aikaa sekin.”

”Tuntuu, että miehillä on pakko olla aina joku varalla”

Nimimerkkiä Mömöm ärsyttää, että sitoutuminen tuntuu olevan monille vaikeaa.

”Nämä jutut saa miut tosi surulliseksi. Inhottaa ajatella joskus sitoutumista, kun tuntuu, että miehillä on pakko olla aina joku niin sanotusti varalla. Itse olen pitkä, hoikka ja kaunis 21-vuotias nainen (ainakin miun äiti sanoo näin :D), mutta tuntuu ettei enää voi olla kenenkään ainut. Tyhmää.

Myös nimimerkki Nainen 40v pohti samaa asiaa.

”Olen eronnut jo 8 vuotta sitten. Huolestuttavan ilmiön olen ihan itse havainnut: lähes aina kun joku mies on kiinnostunut (ei ainoastaan baareissa vaan esim. myös työelämän puolella) on hän myös varattu!? En tiedä etsivätkö yhden illan juttua vai pitempää sivusuhdetta, enkä ole kyllä alkanut sitä selvittämään.

Varattu ei kiinnosta. Kun olen tähän jo useamman kerran törmännyt, niin pistää miettimään. Onko moraali löystynyt vai onko aina ollut näin?”

Mutkan kautta

Taksikuskina toimiva nimimerkki Taksikuskina 30 vuotta kertoo omasta kokemuksestaan, että seuraa voidaan hakea siksi, että asiat eivät kotona luista.

”Taksia ajaessani opin huomaamaan kuinka naiset halusivat sitä huomiota mitä kotona eivät saaneet omalta mieheltään. Kehumisella ja hyvällä huumorilla useimmiten piti sitten ajaa mutkan kautta.

Jotkut jopa olivat niin tyytyväisiä, että yhdistivät tilaisuuden tullen kyytitarpeensa kerralla lähtiessään illanviettoon – niin kuin eräs sanoi, hyvästä palvelusta maksaa mielellään.

Että osaavat ne naisetkin nauttia elämästään, vaikka parisuhde olisikin enimmäkseen jo kulissia.”

”Jokainen eläkööt miten lystää”

Nimimerkki Nainen 21v kertoo harrastaneensa yhden yön juttuja koko teini-ikänsä. Hän kokee avoimet suhteet omaksi jutukseen.

”Itse olen harrastanut yhden yön juttuja koko teini-ikäni. Ei vain ole jostain syystä kiinnostanut pariutua. Nyt vasta vuoden sisällä olen parissa pidemmässä suhteessa ollut, mutta koen silti olevani polyamorinen.

Toisessa harrastettiin seksiä myös muiden kanssa yhdessä ja erikseen, toisessa taas ei ollut lupaa olla muiden kanssa. Koin, että suhde, jossa myös muiden kanssa sai silloin tällöin leikkiä, oli tyydyttävämpi. Kaikille se ei sovi, mutta jokainen eläkööt miten lystää.”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?