6 karua yhden yön juttua – vieras mies soitti alakerrasta: ”Jos se mun rouva on jo valmis...”

Kaikki yhden yön jutut eivät pääty mukavalla tavalla.

Ilta-Sanomat kertoi aiemmin viidestä yhden yön jutusta, jotka olisivat saaneet jäädä tekemättä. Lukijoissa aihe herätti paljon keskustelua – jotkut olivat humalaisia yhden yön juttuja vastaan, kun taas toiset kertoivat hauskoja sattumuksia, joita he ovat kohdanneet herätessään lähes tuntemattoman ihmisen viereltä.

Keräsimme yhteen lukijoiden kokemuksia yhden yön jutuista, jotka ovat omaa luokkaansa.

Tyttöystävän kamera katosi

Nimimerkin Tuulispää aamu ei alkanut parhaimmalla tavalla.

”Yhtenä vappuna pokasin innokkaan nuoremman naisen, jonka kanssa päädyimme meille harrastamaan seksiä. Kivaa oli siihen saakka, kunnes huomasin aamulla hänen lähdettyään, että hän oli napannut mukaansa tyttöystäväni kalliin kameran. Ongelma oli, että minulla ei ollut edes tämän tytön puhelinnumeroa, ainoastaan nimi. Lopulta numero selvisi salapoliisityöllä ja sain kameran takaisin.”

Poikapupu pissi päälle

Nimimerkki erakkorapu kertoo mustasukkaisesta pupustaan, joka pissasi yövieraan päälle.

”Ei varsinaisesti mikään yhden yön ilta, mutta eräs mies oli luonani yötä ja nukkui tietysti vieressäni sängyllä. Minulla oli kotona vapaana oleva poikapupu, joka ei suvainnutkaan tätä yöllistä miesvierasta. Aamulla heräsin ennen tätä miestä ja huomasin poikapupuni pissineen tämän miehen päällä olevan peiton joka paikkaan aivan täyteen voimakkaan hajuista pissiä. Pientä hiljaisuutta aamulla ennen kuin tämä mies lähti kotiinsa. Ikinä ennen tai sen jälkeen ei tehnyt tuota – eikä naispuolisille ystävilleni, jotka olivat yökylässä. Pupuni oli tottunut nukkumaan osan yöstä vieressäni ja käymään aamulla tökkimässä kuonolla naamaani.”

Ikävä herätys

Nimimerkki Ei enää ikinä kertoo heränneensä siihen, että petikaveri yritti työntää penistä hänen suuhunsa.

”Kerran oli hiukan karu herätys, kun parin tunnin yöunen jälkeen havahduin siihen, että tuore partneri koitti työntää penistään suuhuni. Olimme tunteneet toisemme joitakin tunteja, emmekä olleet vielä läheskään siinä vaiheessa, että tällainen tuttavallisuus olisi ollut tervetullutta. Homma jatkui kuulustelulla ja kiihtymisellä aiempien partnereideni määrästä. Kun mies oli hiukan rauhoittunut, pyysin esittelykierrosta asunnossa, ja siinä sisustusta ihaillessani keräilin samalla vaatteitani. Päätin kierroksen vetäytymällä mahdollisimman pikaisesti ulko-ovelle. Tyyppi vielä soitteli perään ja oli ihmeissään, kun en halunnut alkaa tapailla.”

Mies tuli hakemaan

Nimimerkki pocale kertoo seuralaisestaan, jota tämän mies tuli lopulta hakemaan.

”Sinkkuna, kun en baarielämää enää tuolloin jaksanut, edellisestä kerrasta naisen kanssa oli kulunut jo liian kauan. Joten kaikki käy. Netistä bongasin erään nuupahtaneen ruusun, soitettiin ja sovittiin tapaaminen keskustan baariin. Tunnin jutustelun jälkeen nainen ehdotti itse, että lähdetään minun luokseni. Taksimatkalla hän näpytteli vähän väliä puhelintaan.

Kotona temput tehtyäni meni puolisen tuntia kun puhelimeni soi, vieras numero ja miesääni: ”Jos se mun rouva on jo valmis, niin sano sille, että ootan sitä autossa tässä rapun edessä.”

Aamulla tuli kiire

Nimimerkki Asso kertoo yhden yön seuralaisesta, joka pyysi poistumaan aikaisin aamulla.

”Aikoinaan kyllä sinkkumiehenä tuli paljonkin näitä harrastettua. Ikinä ei mitään negatiivista tapahtunut. Kerran yksi nainen herätti klo 6.00 aamulla, ja kiitosten kera pyysi poistumaan, kun mies pääsi juuri yövuorosta ja tulisi pian kotiin.”

”Kosto on suloista”

Nimimerkki Kukasta kukkaan kertoo nolosta tilanteesta hotellissa.

”Oltiin tehtaassa tekemässä vuosiremonttia. Illalla iskin naisen hotellin baarista ja mentiin huoneeseeni. Olin ollut pitkän päivän töissä ja siihen muutama kalja, niin olin tosi väsy. Hetken kiehnättyämme sanoin naiselle, että jos hän hoitelee minut suulla, niin saadaan pahimmat paineet pois – että kyllä minä sitten jaksan ”temuta” sinun kanssa pitempään. No hän hoiti ja minähän nukahdin saman tien. Aamulla heräsin ja peiliin oli kirjoitettu huulipunalla: ”kosto on suloista”. Hän oli vienyt minulta kengät. Kyllä syletti. Jätkät vähän v...uili aamupalalla kun talsin sukkasillani.”

Ei kiitos

Monet lukijoista kyseenalaistivat yhden yön jutut täysin. Näin kertoo nimimerkki Kuka tuo on?:

”En harrasta yhden illan juttuja. Mitä hienoa siinä on että kännissä sekoillaan ja seuraava viikko menee hirveissä morkkiksissa. Seksi kännissä tuntemattoman kanssa, ei kiitos.”

Myös nimimerkki yhden miehen nainen ihmettelee, mitä kukaan saa irti yhden yön jutuista.

”Ei ole kokemusta. En edes joisi samasta kupista vieraitten kanssa, saati harrastaisin seksiä. Seksistä tykkään vain sen yhden ainoan kanssa.

En edes tajua mitä kukaan saa tuollaisista jutuista. Ainakin naispuoliset tuttavani sanovat, että suhteessakin ottaa aikansa, että toinen oppii mistä tykkää.

Sitten jos ollaan vielä humalassa ja virtsataan sänkyyn tai toinen vain odottaa, että parittelukumppani häipyy, ja sitten vielä haukutaan tai naureskellaan somessa... Ai miten ihanaa?”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?