Nainen, ei enää yhtään hyppykuvaa! Miehet kertovat, millainen Tinder-kuva tietää hylsyä

Tinder-kuvien kanssa kannattaa olla tarkkana, sillä tietynlaiset kuvat voivat estää seuran löytymisen.

29.7.2017 15:57

Listasimme aiemmin Tinder-kuvia, jotka eivät sytytä naisia. Nyt mieslukijamme kertovat, millaisia kuvia naisten ei kannata Tinderiin ladata.

Duckface

”Naiset: duckface-ilme, peppu työnnetty pitkälle ei todellakaan imartele. Ja Instassa näitä kuvia on lähes jokaisella naisella.”

Jaakko S

Luonnollisuus kunniaan

”Ole luonnollinen äläkkä yritä olla parempi kuin olet! Ja myös siistin näköinen, kyllä vetoaa, unohda kaljamahasi!”

Yxpepe

Monet harrastuskuvat

”Naiset: Sukelluskuvat, ryhmäkuvat, ulkomaanmatkakuvat kaikkine jättihattuineen ja rilleineen, maisemakuvat, hevoset, koirat, kissat, kynnet, vesihiihto, hiihto, koskenlasku, laskuvarjohyppy ja kuvat kaulailemassa toisen äijän kanssa ym.”

mies24

Vanha kuva

”Pubissa nähtyä: Oli Tinder-treffit alkamassa. Rouva jotain 50+ ja odotteli ylkää, joka saapuikin. Herran ensi reaktio: Ai! Sä ootkin noin vanha! Poistuin takavasemmalle keittiöön.

Ei tosiaankaan kannata laittaa monia vuosia vanhoja kuvia tarjolle, jos ei halua tulla nolatuksi heti kärkeen.”

Myötähäpeää

Peiliselfie ja vartalo mutkalla

”Peiliselfiet. Varsikin sellainen, jossa nainen katsoo puhelimeensa narsistisen omahyväinen ilme kasvoillaan, mutta ikään kuin pois kuvasta päin. Pisteenä i:n päälle kroppa väännetään niin mutkalle, että tissit saadaan sivuprofiiliin isoina, vartalo näyttämään mahdollisimman kapealta ja peppu taas mahdollisemman isolta ja muhkealta.”

Kalju kaljamaha

Ei hevoskuvia

”Naisten suhteen ainakin kaikki hevoskuvat ovat turn off.”

Urmas

Kiipeilykuvat eivät innosta

”Kiipeilykuvat. Oletpa todella uniikki, jos olet käynyt kiipeilemässä ja ottanut siitä oikein kuvankin. Tylsää.”

Bobik

Ei kuvat, mutta kuvailu

”Vaikka olisi kuinka hyvät kuvat, niin hylky tulee, jos alla lukee elämän kova koulu, elämän korkeakoulu tms. Jos et ole viitsinyt mitään opiskella, niin älä kirjoita sitä (Facebookiinkaan).”

käy kouluja

Hyppykuvat

”Naisilla isoin klisee Tinder-kuvissa on korkealle ilmaan pomppaaminen jalat taivutettuna rannalla. Toiseksi pahimpia ovat Snapchat-filtterikuvat. Sitten ne, joissa on isosta kuvasta zoomattu kasvoihin, ja kuva on melkoista pikselimössöä.

Sitaatti- ja huoneentaulukuvat ei sytytä, etenkin jos profiiliteksti on tyhjänä. Kielii siitä, ettei naisella ole energiaa kirjoittaa. No miten sovit treffit, jos nainen ei kirjoita mitään... Muita huonoja ovat laskettelukuvat ja heppakuvat, kun ei itseä nuo harrastukset kiinnosta.”

Tomi K

”Naisilla loppuun kuluneet ja ärsyttävät hyppykuvat rannalla. Tai voisi toimia jos ne olisi otettu esim. Vantaanjoen rannalla iänikuisen Thaimaan sijaan. Hylky tulee heti rantahyppykuvasta.”

Ari

”Peruskuvat kunniaan”

”Vessaselfie, kuntosaliselfie, kalasaalisselfie, motskari-/auto-/venekuva, ja ehdottomasti eniten karmistuttava lapsen kanssa poseeraus! Miten kukaan on niin taukki, että laittaa lapsestaan kuvan seuranhakuilmoitukseen?”

Peruskuvat kunniaan

Kuvasta pitää näkyä selvästi henkilö

”Kuva maisemasta tai mistä vaan, jossa seisotaan selkä kameraan päin. Aurinkolasit, kukka tai vastaava osittain tai lähes kokonaan naaman peittona. Todella kaukaa otetut kuvat. Mielellään edes puolet kuvista olisi sellaiset josta saa jonkun tolkun kuka siinä mahtaa olla.”

En valita, mutta

Ei eläimiä kuviin

”Eläimet ja varsinkin niiden suukottelu. Jos on seuraa etsimässä, niin kyllä sitä haluaa olla se ainoa suukoteltava. Jollain muka hauskalla kuvankäsittelysoftalla muokatut kuvat. Ja jos vielä vuosi pari jälkijunassa on Ranskan lippuja, niin kertoo siitä, että ei viitsi edes kuviaan päivittää. Ryhmäkuvista en myöskään ymmärrä, kuka olet.”

Boogle

Ei filttereitä kuviin

”Jos jollakin on Tinderissä jokin Instagramin filtteri, niin ei tullut treffejä.”

Ville

Aitoja hymykuvia kaivataan

”Silloin kun selasin Tinderiä, niin monilla oli pelkkiä ryhmäkuvia, ei kiitos. Ja ei sitä rumaa harjoiteltua ”posetushymyä" joka kuvaan. Sivulta kuvatut pepun herutuskuvat salivaatteissa eivät anna käyttäjästä kuin yhden tietynlaisen kuvan.

"Persoonallisuutta" ei kannata tuoda esille hullunkurisilla ilmeillä. Lisäksi 99 prosenteissa profiileissa lukee harrastuksina sali, lenkkeily ja että tykkää matkustamisesta.

Luonnolliset, normaalit ja aidot hymykuvat ovat parhaimpia.”

Joskustinderissä

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?